Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה ראיתה רנו 5 טורבו למכירה? אין לא בהומלס ולא בלוח יד שניה!
קבל:

Pratim.jpgיצרן:רנודגם:5נפח:1,700שנה:1987מחיר:30,000 ¤יד:7ת. הילוכים:ידניתhidden-spacer.gifPrateiIezeratKesher.jpgאזור מכירה:כל הארץעיר/ישוב:טלפון:050-6819193סלולארי:איש קשר:דוא"ל:לחץ כאן לפניה למפרסםhidden-spacer.gifBottom_Tmuna.jpghttp://www.yad2.co.il/Pic/o1_1_5_20050712200745-s.jpg[/img]"]o1_1_5_20050712200745-s.jpgלהגדלה ותמונות

נוספות לחץ כאןBottom_HezMazigModaa.gifMisModaa.gif111864hidden-spacer.gifdetails_kev_corner_center.gifhidden-spacer.gifdetails_kev_corner_left.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_PratimNosafim.jpgסוג מנוע:בנזיןק"מ:צבע הרכב:כחולמזגן:איןבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:כןhidden-spacer.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_Teur.jpgטורבו !!! יחידה בארץ Bottom_HezMazigModaa.gifBottom_Tosafot.jpg30000 ש"ח.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
קבל:

Pratim.jpgיצרן:רנודגם:5נפח:1,700שנה:1987מחיר:30,000 ¤יד:7ת. הילוכים:ידניתhidden-spacer.gifPrateiIezeratKesher.jpgאזור מכירה:כל הארץעיר/ישוב:טלפון:050-6819193סלולארי:איש קשר:דוא"ל:לחץ כאן לפניה למפרסםhidden-spacer.gifBottom_Tmuna.jpghttp://www.yad2.co.il/Pic/o1_1_5_20050712200745-s.jpg[/img]"]o1_1_5_20050712200745-s.jpgלהגדלה ותמונות

נוספות לחץ כאןBottom_HezMazigModaa.gifMisModaa.gif111864hidden-spacer.gifdetails_kev_corner_center.gifhidden-spacer.gifdetails_kev_corner_left.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_PratimNosafim.jpgסוג מנוע:בנזיןק"מ:צבע הרכב:כחולמזגן:איןבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:כןhidden-spacer.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_Teur.jpgטורבו !!! יחידה בארץ Bottom_HezMazigModaa.gifBottom_Tosafot.jpg30000 ש"ח.

הרנו 5 הזאת כבר הרבה זמן מפורסמת למכירה בלוחות שונים כגון פוקוס ולא נמכרה

אם אני לא טועה היא עברה שריפה בעבר ועברה שיקום רציני כללי.:?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
ראיתי קארמן גיאה דנדשה! אבל עם קורי עכביש... סותר לא?

ברחוב הירמוק ברמה"ש.

היא במצב נסיעה אבל לא למכירה.

פורסם

היום כשעברתי מאיזור התעשיה בחולון ראיתי וולוו 745 נטושה שם ללא שמשות אבל יש סאן רופ ומספר חלקים לידה ממש וולוו 245 אם לא טועה גם כן נטושה עם מגנזיום יפים לא יודע למי הן שיכות הן נמצאות ברחוב הנגר 4 א.ת חולון.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

במודיעין:

רח' נהר הירדן, פיאט 131 מיראפיורי ללא מספרים אך שלם. כנראה משמש כמחסן.

רח' נחל צלמון, סיטרואן ויזה שנת 1984. נראה מושלם ממרחק אבל אף פעם לא הסתכלתי מקרוב. תמיד נמצא באותו המקום אבל נראה נקי.

רח' עמק החולה, פורד קורטינה שנת 1982.

לא זוכר את שם הרחוב: פורד קורטינה דגם 3 סטיישן. כנראה משמש כמחסן אבל נראה במצב סביר.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

בצפת : ( ליד התחנה המרכזית )

טנדר שברולט 64 כחולה -לא למכירה- שייכת לבעל בית מלאכה לעיבוד עצים שנמצא בצמוד לה - דיברתי איתו , הרכב הוא יד ראשונה!!! נמצא בשימוש יומיומי של בעליו! טוען שהציעו לו 40K והוא לא מכר.

מה שיותר מעניין- מולה עומדת מוריס מיינור משנות ה-50 -לא במצב נסיעה- בעל השברולט אומר שהיא בבעלות בעל המוסך שלידו ושהוא אומר שהוא מתכוון לשפץ אותה כבר יותר מעשור אך מעשית היא עומדת מאז שהוא הביא אותה לשם- יכול להיות שיסכים למכור אותה - לא יודע, שהייתי שם לא היה אף אחד במוסך .

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

אחי גם אני גר בצפת והוא לא מוכן למכור ..זה לא ליד התחנה המרכזית.. ליד מפעל נס קפה ליתר דיוק.... לא ראית כמה וולו ישנות יש פה לחרידים? וגם 3 חיפושיות ועוד כמה מכוניות מענינות כמוסאב 2 פעימות ועוד..צור איתי קשר בפרטי אחי אתה מהסביבה פה בצפת??

[size=1][color=yellow][/color][/size]

פורסם

בת-ים

לא רחוק מתחנת דלק פז בקניון בת-ים, פורד סקורפיו לבנה.

רח' הדדי, רנו 18 שנת 78-79 4 דלתות, נראית לא רע, בהמשך הרחוב פורד קורטינה MKIII סטיישן לבנה במצב טוב.

רח' מבצע סיני, אוטוביאנקי סוף שנות ה-70.

ברח' של הרמזור של הקניון יש שני וולבו(144 + 145).

רח' ז'בוטינסקי, בני ברק - ר"ג

2 וולבו 122 (לפחות אחת למכירה, אחת בבני ברק, השנייה בר"ג), וולבו 144, אולדסמוביל קטלס-סופרים סאלון 5 דלתות במצב מצויין, אולדסמוביל קטלס-סופרים קופה 78 במצב גרוע ועוד אחת 82 במצב סביר.

אופל אסקונה סטיישן צהובה במצב טוב, פורד טרנזיט סימן II

בפ"ת שברולט קאפריס 79 שעומדת כבר המון זמן עם שלט (סלולרי 053).

יש עוד רכבים ששכחתי.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

היום עברתי באזור הבורסה בר"ג וראיתי שהמרצדס סדאן שנות ה60 שהיה חצי מכוסה באחד החניונים כפר שנים נעלם.

זוכר מזמן שדובר אליו בשרשור זה או אחר, שהבנאדם רצה סכום כסף אסטרונומי ולכן האוטו עמד שם ולאט לאט נרכב.

מישהו יודע מה עלה בגורלו?

פורסם

אכן הרכב הזה עמד שם שנים....מדובר במרצדס 220 קופה, ואכן נעלם משם ממש בימים הארחרונים.

המיגרש שבו חנה שיך למאמן כדורגל אלי כהן?? יש דבר כזה??

מאמן מפורסם אומרים לי. הוא באמת דרש מחיר אסטרונומי.....לא עזר שום דבר...

הוא חשב שיש לו פגודה ביד

פורסם

היום עברתי באזור הבורסה בר"ג וראיתי שהמרצדס סדאן שנות ה60 שהיה חצי מכוסה באחד החניונים כפר שנים נעלם.

עושה חיים אאה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בקיבוץ ליד שדרות שוכב לו BSA של מכר של אבא שלי במצב חיצוני מעולה וממבט מרחוק יש גם את רוב חלקי המנוע והוא נראה בסדר גמור.

כששאלתי לשלומו הוא אמר לי שהוא רצה לעשות ממנו משהו אבל כל מערכת החשמל דפוקה!

אל תשאלו אותי איזה דגם כי אני לא מבין באופנועים.

אני יכול לברר אם הוא מוכר אם מישהו יהיה מעוניין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...