Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין ברכב 7 מקומות שבמושב האמצעי צריכים להיות שני סלקלים + בוסטר

ומאחור שני בוסטרים...

ותא מטען שיספיק לעגלת תאומים וכמובן תיק או שניים...

תקציב 120-130 אלף ש"ח , משמע 2008-2009

אחרי שיטוט בפורומים וקריאת חומר בנושא ...הגעתי לשלושת הדגמים שבכותרת

1. פורד גלאקסי - הכי יקר, אבל גדול ומרווח , מזגן מאחור

2. S-MAX - אין מזגן למושבים שמאחור, קצת יותר קטן מהגלאקסי, יותר מפנק וספורטיבי (לפי מה ששמעתי)

3. גרנדיס - מזגן אחורי, האם משהו יודע לגבי הבטיחות שלו?

אשמח לשמוע כל מידע בקשר לדגמים האלו ... אני אישית "די נעול" על הגלאקסי... אבל לא ברור לי למה...:-P

בקשר לבטיחות הפורדים קיבלו ציון טוב, אבל לגבי הגרנדיס אין שום אזכור של בטיחות...:?

אשמח לשמוע גם מבעלים של אחת המכוניות האלה...

שאלה נוספת, איך מחפשים????? עד היום הייתי עם מכונית ליסינג ואין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל...

תודה

פורסם

הגלאקסי הוא אכן הבחירה הטובה ביותר והוא וה- S- MAX עדיפים על הגרנדיס.

הגרנדיס, שהוא רכב טוב אך מיושן, לא נבחן למיטב זכרוני ע"י NCAP.

פרטיים תמצא ביד 2 או בטרייד אין של דלק מוטורס, רכבים מליסינג תמצא בחברות הליסינג למיניהן.

פורסם

7 מקומות ותא מטען - תוריד את ה-S-מקס, וגם הגלאקסי עשוי להיות בעייתי. בעצם, גם הגרנדיס לא משהו במובן הזה, אבל אם מדובר בילדים אולי אפשר להזיז את שתי השורות האחוריות קצת קדימה ולקבל יותר מקום בתא המטען. בכל מקרה, הגלאקסי טוב יותר מהגרנדיס במגוון מובנים, ואני ממליץ לך לקפוץ לסוכנות פורד ולשחק איתו קצת בשביל לראות אם זה מתאים (אפילו תגיע עם העגלות ותראה אם אתה מצליח להכניס אותן פנימה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הגלאקסי הוא אכן הבחירה הטובה ביותר והוא וה- S- MAX עדיפים על הגרנדיס.

הגרנדיס, שהוא רכב טוב אך מיושן, לא נבחן למיטב זכרוני ע"י NCAP.

פרטיים תמצא ביד 2 או בטרייד אין של דלק מוטורס, רכבים מליסינג תמצא בחברות הליסינג למיניהן.

שמעתי הרבה פעמים שהגרנדיס "מיושן", אשמח אם תוכל להסביר למה הכוונה...

מהו קילומטראג' סביר לאוטו שנת 2009-2008? והאם זה באמת צריך להטריד אותי?

7 מקומות ותא מטען - תוריד את ה-S-מקס, וגם הגלאקסי עשוי להיות בעייתי. בעצם, גם הגרנדיס לא משהו במובן הזה, אבל אם מדובר בילדים אולי אפשר להזיז את שתי השורות האחוריות קצת קדימה ולקבל יותר מקום בתא המטען. בכל מקרה, הגלאקסי טוב יותר מהגרנדיס במגוון מובנים, ואני ממליץ לך לקפוץ לסוכנות פורד ולשחק איתו קצת בשביל לראות אם זה מתאים (אפילו תגיע עם העגלות ותראה אם אתה מצליח להכניס אותן פנימה.

רוני

אכן מדובר בילדים, שניים גדולים מאחור ובאמצעי תאומים ובוסטר לילד בן 3.

מדובר בעגלה אחת של תאומים וכמובן תיק או שניים...אנחנו לא נוסעים המון לטיולים ולכן במצבים נדירים שצריך יותר תיקים וכד' נדחוס איכשהוא... כרגע מטריד אותי היומיום.

גם בגלאקסי התא מטען לא נורמאלי?! :mm_surpriכרגע לא ראיתי את המכוניות פיזית ... רק בתמונות

פורסם

הגרנדיס החל להימכר בעולם לפני כ- 8 שנים, ב-2003.

לגלאקסי יש תא מטען בגודל סביר של 308 ליטרים, לדעתי הוא יספיק, מומלץ לבדוק את זה במציאות ולראות אם זה יספיק לך.

פורסם
מעוניין ברכב 7 מקומות שבמושב האמצעי צריכים להיות שני סלקלים + בוסטר

ומאחור שני בוסטרים...

ותא מטען שיספיק לעגלת תאומים וכמובן תיק או שניים...

תקציב 120-130 אלף ש"ח , משמע 2008-2009

אחרי שיטוט בפורומים וקריאת חומר בנושא ...הגעתי לשלושת הדגמים שבכותרת

1. פורד גלאקסי - הכי יקר, אבל גדול ומרווח , מזגן מאחור

2. S-MAX - אין מזגן למושבים שמאחור, קצת יותר קטן מהגלאקסי, יותר מפנק וספורטיבי (לפי מה ששמעתי)

3. גרנדיס - מזגן אחורי, האם משהו יודע לגבי הבטיחות שלו?

אשמח לשמוע כל מידע בקשר לדגמים האלו ... אני אישית "די נעול" על הגלאקסי... אבל לא ברור לי למה...:-P

בקשר לבטיחות הפורדים קיבלו ציון טוב, אבל לגבי הגרנדיס אין שום אזכור של בטיחות...:?

אשמח לשמוע גם מבעלים של אחת המכוניות האלה...

שאלה נוספת, איך מחפשים????? עד היום הייתי עם מכונית ליסינג ואין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל...

תודה

לדעתי לפי פירוט הציוד שציינת, אני חושש שאף אחד מהרכבים שציינת יהיה מתאים. במצב כזה יש לשקול מיניואן ענק כמו הקרייזלר.

ברשותי גרנדיס בת שנה ואני מאוד מרוצה. יש לי שני מתבגרים גדולים וילד ובנוסף 2 כלבים גדולים. כולם נכנסים יופי גם עם מטען.

קניתי בנוסף גגון מתפרק מקורי של מיצובישי והיו מקרים שנזקקתי לו.

במקרה שלך, כל הילדים יכנסו מצויין, וגם הבוסטרים והסל-קלים וגם תא המטען יספיק לציוד (הוא בנפח של 320 ליטר) אבל יתכן שתהיה בעיה עם העגלה הגדולה.

אני מציע לקפוץ לסוכנות של מיצובישי ופורד יחד עם העגלה בלבד ולראות בשטח. תמונות לא יעזרו כאן.

מבחינת שביעות רצון, אני מאוד מרוצה מהגרנדיס. המזגן מצויין ויש פתחי מזגן גם בשורה השניה וגם בשלישית.

מבחינת המחיר הגרנדיס הוא האטרקטיבי ביותר מבין אלה שציינת. חדש עולה כ- 160K. במחיר שציינת אפשר לקנות גרנדיס בן שנתיים בערך, עדיין באחריות.

פורסם
לדעתי לפי פירוט הציוד שציינת, אני חושש שאף אחד מהרכבים שציינת יהיה מתאים. במצב כזה יש לשקול מיניואן ענק כמו הקרייזלר.

ברשותי גרנדיס בת שנה ואני מאוד מרוצה. יש לי שני מתבגרים גדולים וילד ובנוסף 2 כלבים גדולים. כולם נכנסים יופי גם עם מטען.

קניתי בנוסף גגון מתפרק מקורי של מיצובישי והיו מקרים שנזקקתי לו.

במקרה שלך, כל הילדים יכנסו מצויין, וגם הבוסטרים והסל-קלים וגם תא המטען יספיק לציוד (הוא בנפח של 320 ליטר) אבל יתכן שתהיה בעיה עם העגלה הגדולה.

אני מציע לקפוץ לסוכנות של מיצובישי ופורד יחד עם העגלה בלבד ולראות בשטח. תמונות לא יעזרו כאן.

מבחינת שביעות רצון, אני מאוד מרוצה מהגרנדיס. המזגן מצויין ויש פתחי מזגן גם בשורה השניה וגם בשלישית.

מבחינת המחיר הגרנדיס הוא האטרקטיבי ביותר מבין אלה שציינת. חדש עולה כ- 160K. במחיר שציינת אפשר לקנות גרנדיס בן שנתיים בערך, עדיין באחריות.

בקשר לעגלה, אנחנו מתכוונים לרכוש עגלה שהיא עגלה רגילה עם אופציה להוספת תינוק נוסף... מה שבעצם אומר שהיא בגודל של עגלה (לא קטנטנה) רגילה ובנוסף בנפרד מושב נוסף מה שמקל על הקיפול... לכן לא צריך משהו ענק מפלצתי אלא משהו שדומה לתא מטען של פוקוס בערך

בקשר לגרנדיס מפריע לי קצת עניין הבטיחות... האם יש הבדל מהותי בין הפורדים?

• תוכן חדש...