Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום השואה 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד מציין\זוכר את היום הזה אחרת. בלי להכביר ביותר מדי מילים, הנה כתבה שקראתי שריגשה אותי מאד:

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/235/947.html

לא נשכח.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

6 מיליון יהודים.

אתם מודעים לזה שעכשיו, קרוב ל70 שנה אחריי, מספר היהודים הוא באיזור ה6-7 מיליון?

זה היה מכפיל את אוכלסית היהודים כעת.

קובי

פורסם

עמדתי היום בצפירה בצומת יגור, מדהים כמה אנשים אחרי 63 שנות קיום המדינה פשוט לא עוצרים ולא עומדים! בושה.

פורסם

מי אמר באמצע הכביש? דקה לפני הצפירה עוצרים בצד ועומדים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מי אמר באמצע הכביש? דקה לפני הצפירה עוצרים בצד ועומדים.

איתמר.

אל תצפה מהאנשים במדינה הזאת לתכנן 5 דקות קדימה. או לגלות איזשהי רגישות למשהו. אתמול עם כניסת ערב יום השואה ובמהלך הטקס בהר הזיכרון חבורה של נבלות אדם התנחלה במכללה ליד מקום המגורים שלי (מכללת תל אביב) והתחילה להריץ צחוקים, בקולי קולות. עצוב ומביך.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אני בדרך כלל נוטה לשבת בבית ולחפש סרטים בנושא השואה שאני לא מכיר לצפות בהם, השנה ראיתי את "הזייפנים" , "מטליק בלוז" ו-"שתיקת הארכיון" .

סרטים טובים מאוד.

לא מבין את זה שאנשים לא עומדים , כמו גם ביום הזיכרון לחללי צה"ל .. הבוקר בצפירה ישבו שני חבר'ה על ספסל בגן הציבורי בזמן שאנשים עמדו, לא קמו אפילו לשניה.. מתסכל, אילו רק היה מותר לרשום בפורום מה הייתי עושה להם במדינה מתוקנת.

:|

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
6 מיליון יהודים.

אתם מודעים לזה שעכשיו, קרוב ל70 שנה אחריי, מספר היהודים הוא באיזור ה6-7 מיליון?

זה היה מכפיל את אוכלסית היהודים כעת.

זה פשוט מספר שלא נתפס. ממש מדינה שלמה.

alfa 156 2.5.

פורסם
אני בדרך כלל נוטה לשבת בבית ולחפש סרטים בנושא השואה שאני לא מכיר לצפות בהם, השנה ראיתי את "הזייפנים" , "מטליק בלוז" ו-"שתיקת הארכיון" .

סרטים טובים מאוד.

גם אני.

אתמול ראיתי את "החיים יפים" שאמנם ראיתי כשהוא יצא, אבל עבר המון זמן מאז.

אני לא נוטה לראות סרטים פעמיים, אבל הסרט הזה יוצא-דופן.

מרגש ונוגע (ובאיטלקית).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...