Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קילוף צבע ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, גיליתי לפני מס ימים שברכב שלי יש קילוף קטן סביב הבקלית האחורית. הקילוף מלחיץ אותי למרות שהוא קטן מאוד בערך 2 ס"מ אורך וצר מאוד בעוביו (אולי פחות מ 5 מ"מ) . הקילוף מעט באויר וניתן ליראות שיש כמו הצטברות של חלודה , ובגלל שהוא באוויר אני מפחד שהוא יכול להתקלף עוד ועוד כמו קיר שמתקלף מהצבע.

מדובר על מאזדה 3 08 שמורה מאוד עם 30K ק"מ אין לי מושג איך יכול לקרות דבר כזה לרכב כ"כ חדש.

אולי זה נובע משטיפות הרכב ברובה לחץ??

בכל מקרה שמתי דבק סלוטפ קטן על הקילוף כדי שלא ימשיך להתקלף.. אבל אין לי מושג מה כדאי לעשות עם זה?

אשתדל להעלות תמונה בהקדם .

פורסם

קשה להאמין שחלודה תווצר "מעצמה" ברכב כ"כ חדש.

אני מאמין שסיבה אפשרית, שהרכב קיבל מכה, והפח נחשף מן הצבע, ולכן החלודה (אתה בטוח שזו חלודה ? אולי לכלוך שהצטבר?)

כמובן שתמונה תהייה שווה אלף מילים.

alfa 156 2.5.

פורסם
קשה להאמין שחלודה תווצר "מעצמה" ברכב כ"כ חדש.

אני מאמין שסיבה אפשרית, שהרכב קיבל מכה, והפח נחשף מן הצבע, ולכן החלודה (אתה בטוח שזו חלודה ? אולי לכלוך שהצטבר?)

כמובן שתמונה תהייה שווה אלף מילים.

לא בדקתי אם זה לכלוך זה פשוט ניראה חלודה כי זה הצבע נחושתי. ולגבי מכה אני לא חושב שזו הסיבה כי אין אפילו שריטה באזור הזה.

פורסם

חשוד מאד.

היה תיקון פחחות באזור?

יתכן ועדיין יש לך אחריות על העניין הזה.

גש לחברה.

אם תוכל להעלות תמונה - מה טוב

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
חשוד מאד.

היה תיקון פחחות באזור?

יתכן ועדיין יש לך אחריות על העניין הזה.

גש לחברה.

אם תוכל להעלות תמונה - מה טוב

לא שידוע לי.. יש לי אחריות עד יוני השאלה אם זה תקף על הנושא הזה גם כן.

ד"א עכשיו שאני חושב על זה תמונה לא תוכל לעזור כי יש את הסלוטפ ששמתי , אם אני יוריד אותו הצבע מתקלף.

לאור מה שנתקו אמר - האם אתה יד ראשונה (קנית הרכב מהניילונים)?

לא, הרכב הוא מליסינג פרטי, היה מציאה בגלל המצב הסופר שמור שלו. ידוע לי על מכה שקיבל מאחורה. ברור לי שהמקום כניראה בעבר עבר שיפצורים וליטושים, לא רואים כלל אין הבדלי צבע או סימנים אבל ידוע לי על זה. אבל עדיין הצבע לא אמור להתקלף ככה.

פורסם

האחריות מכסה פגמים בצבע, אך כמו בכל סעיף אחר באחריות היא תקפה רק בתנאי שלא בוצע במכלול/חלק תיקון שלא ע"י מי שמורשה היבואן.

כאן כנראה תהיה המלחמה שלך איתם, והיא תהיה מוצדקת מבחינתם, שכן לא חסרים חאפרים בתחום הפחחות.

אתה יכול לחזור לחברת הליסינג ממנה קנית, לרוב (מנסיון) הם לא יתנערו מפגם קטן כזה ויעדיפו לתקן אותו הרבה לפני שתתחיל לספר את הסיפור בלווי שמם.

אגב, מותר לשאול (לא סכום מדוייק) אבל רק: האם שילמת יותר מ60K? (פשוט יש עסקה דומה מאד,רק עם יותר ק"מ משמעותית, ופחות כסף משמעותית, שאני שוקל כרגע)

נתקו

פורסם
האחריות מכסה פגמים בצבע, אך כמו בכל סעיף אחר באחריות היא תקפה רק בתנאי שלא בוצע במכלול/חלק תיקון שלא ע"י מי שמורשה היבואן.

כאן כנראה תהיה המלחמה שלך איתם, והיא תהיה מוצדקת מבחינתם, שכן לא חסרים חאפרים בתחום הפחחות.

אתה יכול לחזור לחברת הליסינג ממנה קנית, לרוב (מנסיון) הם לא יתנערו מפגם קטן כזה ויעדיפו לתקן אותו הרבה לפני שתתחיל לספר את הסיפור בלווי שמם.

אגב, מותר לשאול (לא סכום מדוייק) אבל רק: האם שילמת יותר מ60K? (פשוט יש עסקה דומה מאד,רק עם יותר ק"מ משמעותית, ופחות כסף משמעותית, שאני שוקל כרגע)

נתקו

אני אבדוק את זה גם במוסך המורשה לראות מה אפשר לעשות עם האחריות. וגם בחברה ממנה רכשתי.

לשאלתך על הסכום- כן שילמתי יותר, הרבה יותר. 75,000 ליתר דיוק. שילמתי 4K ש"ח רק על הק"מ הנמוך.

פורסם

וואו. או.קי .

תודה.

יש לי הצעה (כללית,ממתין לרכב ספציפי ששווה את הכסף) ל-3 מבציר 2008, נקייה מתאונות, בין 90-110K ק"מ,מאחת מחברות הליסינג המוכרות מאד שנה/15K ק"מ אחריות מוגבלת שלהם (גיר ומנוע) + השאריות של אחריות היצרן אם יהיו.

מבקשים 60,500. אותם נתונים רכב מהשכרה 56,000.

אכן, ק"מ נמוך כזה הוא דבר ששווה לא מעט כסף.

נתקו

פורסם
וואו. או.קי .

תודה.

יש לי הצעה (כללית,ממתין לרכב ספציפי ששווה את הכסף) ל-3 מבציר 2008, נקייה מתאונות, בין 90-110K ק"מ,מאחת מחברות הליסינג המוכרות מאד שנה/15K ק"מ אחריות מוגבלת שלהם (גיר ומנוע) + השאריות של אחריות היצרן אם יהיו.

מבקשים 60,500. אותם נתונים רכב מהשכרה 56,000.

אכן, ק"מ נמוך כזה הוא דבר ששווה לא מעט כסף.

נתקו

בהצלחה...

• תוכן חדש...