Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך נהוג לשלם על רכב יד שניה? צ'ק בנקאי או העברה בנקאית בטלפון? מזומן גם לגיטימי?

מדובר על סך 15000

ומה עושים קודם? את העברה בדואר או את מסירת הכסף?

פורסם

מזומן, צ'ק בנקאי, העברה בין חשבונות.

קח בחשבון שבהפקדת מזומן מעל 10K יש בדר"כ עמלה גבוהה יחסית.

פורסם

סכום כזה - מזומן. חלק אותו בין כמה מקומות על הגוף, כך שגם אם קורה הדבר המפחיד תפסיד רק 1/4-1/3. בסכומים יותר גדולים עדיפה העברה בנקאית (רצוי IBAN) או המחאה בנקאית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

רק שיש מוכרים שלא יסכימיו לחתום על העברת בעלות לפני שקיבלו את הכסף, ולכן אפשר לתת חצי מהסכום לפני וחצי אחרי.

 

אגב, העברת בעלות בדואר עולה כ 200 שקל.

 

בדרך כלל הקונה משלם את זה, אבל תנסי לסגור עם המכר על תשלום חצי/חצי.

 

בדואר הפקידה תציע לך גם לעשות בדיקת משכון לרכב בעלות של כ 100 שקל נוספים. אפשר לעשות את אותה הבדיקה באינטרנט בעלות של 28 שקל.

 

 

×
×
  • תוכן חדש...