Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אודיו קינג, לצערי אתה חושב בצורה טיפה סוביקטיבית ואתה לא חושב שמאחורי כל setup ישנו לקוח,

וכל אחד אוהב את ה"אוכל" שלו בצורה טיפה שונה, האחד אוהב חמוץ, השני אוהב חריף והשלישי אוהב שרוף.

והאולטימו סאב נהדר, נשמע נפלא בכל קנא מידה.

לפחות מפלצות איכותיות...

1+

כמו אלי אני חושב שניתן לקחת סאב SQL ולהוציא ממנו הרבה יותר מסאב SQ

ולכן אני חטאתי ולקחתי את הסאב שלי בתיבה פתוחה, אתה יכול לבוא למפגש ולשמוע מה הסאב שלי עושה בתיבה פתוחה עם המגבר שלי.

בשחורה ודאנס קלאב הסאב מפרק את האוטו, מאידך בג'אז וסול הוא משתלב נהדר.

הבאס יציב ונקי ונמצא ממש במכסה מנוע גם בעוצמות גבוהות.

ואם תיקח סאב חלש יותר בהגברה בגישור המגבר מתאמץ יותר האחוז עיוות גדל (במיוחד במקרה של אודי, שכבר אמר שהוא "אוהב מפלצות".

אני מאמין שלכל לקוח מתאים setup שונה, אני ממש לא מתחבר לסטים של מורל (את הסאב הנ"ל ממש אהבתי) ואני ממש מתחבר להרץ, ואני מכיר לא מעט שיותר מתחברים לסאונד של המורל וכו'...

הערה מיותרת לחלוטין, נימה מזלזלת לחלוטין.

אני לא מכיר אותך אישית, לא ראיתי אותך באף מפגש, לא שמעתי מערכת שלך, לא ראיתי שום סממן לכך שאתה באמת יודע ובעל ניסיון והערה כזו אינה במקום, לא לגבי ישראל ולא לגבי האקמול (שאגב אני מייצר אותם :lol: )

1+

כמו שציינתי את הסאב שלי אני מגביר ומנמיך בהתאם לסגנון המוזיקה וליושבים ברכב... :wink:

אין לי דבר נגדך אך אתה נותן המלצות שאינן מבוססות ע"פי הידע הנרחב שיש לעמיתי פה על גבי דפי הפורום

אנשים אמיתיים שנפגשתי עימם, שמעתי את המערכות שלהם, ולא פעם דיברתי עימם עמוקות על נושאים כאילו ואחרים,

כך שאני מעריך את הדעות שלהם על אף אין אני מסכים איתם מידי פעם אך אני שומע את הנימוק שלהם ומביא את שלי ואני יודע שזה בא ממקום עמוק יותר.

אני הייתי שמח להכיר, לראות, לשוחח ולשמוע את המערכת של מלך האודיו ולדעת שאתה באמת אוהב את התחום ולא רק על גבי דפי הפורום ואכן כמונו חיי את התחום ונהנה ממנו באותו האופן שאנו נהנים ובאים ממקום של לשתף ולעזור איש לרעהו שהאחר לא יפול בנקודות שבהן אנו נפלנו.

מיטב האיחולים

רוני נ.

1+ לרוני

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עברתי חצי בעיון וחצי ברפרוף אבל אני נוטה להסכים ולא להסכים עם אודיו קינג על חלק מהדברים.

לדעתי אולטימו תהיה בחירה טובה מאוד כסאב - לא יעברו גלים בגב לבעל המערכת אלא הוא יקבל פטיש ישר לראש :-D

העניין הוא שגם לדעתי האולטימו במלוא הדרו יהווה קצת אובר קיל למערכת הזו והייתי מציע ללכת על האולטימו SC בכדי לחסוך קצת בתצרוכת החשמל ולספק למונובלוק שירים את הסאב קצת יותר "מרווח פעולה" או "מקום מראש" (HEAD ROOM כמו שטל - דיפורס - ידידנו קורא לזה) בקטעי מוזיקה שיש בהם באס מתמשך.

מעבר לכך אחלה רכיבים, מאוד אוהב את הטוויטרים של הפרפורמנס - מאוד!

סאב שאפשר בעבודה נכונה להגיע איתו מקצה אחד לקצה השני של קשת הטעמים באודיו והגברה ראויה בהחלט.

אין הרבה מה לאמר, נעשתה כאן עבודה טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...