Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט מאד אם לקנות את הפולו TSI או ההונדה ג'אז החדשה (רגילה לא היברידית), שתיהן אוטומטיות, כרכב שני למשפחה עם שני ילדים (5.5 ו 1.3).

שמעתי כבר מכמה אנשים שיש בעיית סחירות לפולו וקשה למכור אותן באופן כללי וחייבים להוריד משמעותית מהמחירון. האם זה נכון ? האם ערך הפולו החדשה צפוי לרדת בצורה חדה ?

אני יודע שההונדה ג'אז נחשבת סחירה מאד ושומרת נהדר על הערך שלה אבל כמובן שהיא יקרה מאד יחיסת בקנייה...

בנוסף יש כעת בעיית אספקה לרכבים היפניים עקב המצב ביפן. אני חושש שאספקת ההונדה תידחה ותידחה...

האם חלקי החילוף של ההונדה זולים משמעתית מחלקי החילוף של הפולו ?

אשמח לעזרה ועצות בנושא.

פורסם

הסחירות של הפולו טובה מאוד, בין הטובות שנתקלתי בהן אפילו.

תקופה ארוכה מאוד חיפשתי פולו שנת 2008 וכל רכב שהיה עם נתונים טובים נמכר תוך יום-יומיים (עוד לפני שהספקתי לבוא לראות אותו, כל פעם הייתי מתקשר והיו אומרים לי שזה לא רלוונטי כבר כי הרכב נמכר).

אומרים שהחלקי חילוף והטיפולים של הפולו יקרים משמעותית מרכבים אחרים אבל מי שאומר את זה ניזון משמועות בלבד, אני אישית בדקתי כמה עולה טיפולים שגרתיים לפולו tsi החדשה והמחירים דומים מאוד לשאר הרכבים שבדקתי (וכן אפילו השוואתי מול רכבים יפנים גם ).

אתה יכול ללכת למוסך מורשה או מוסך שמתמחה בפולקסווגן (כמו מוסך רון בת"א) ולשאול כמה עולה טיפולים סטנדרטים או טיפולים שאתה שעשית ברכב שלך ואתה יודע כמה הם עולים.

דרך אגב גם לפולו יש המתנה לא קצרה של כחודשיים.

הרכב עצמו נוח מאוד, חזק וזריז ביחס למתחרים בקטגוריה, מרגיש איכותי מאוד ובעל שמירת ערך טובה.

אני הזמנתי

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

תודה על התגובה והמידע.

מפתיע אותי שההמתנה לפולו היא כחודשיים - הייתי בטוח שפחות...

האם פולקסווגן גמישים במחיר ? האם הם יוצאים מדי פעם במבצעים שונים (למשל למועדון הוט או חבר) ? אולי כדאי לחכות למבצע כי המחיר הרשמי יקר...

פורסם

טורבו מן צודק.

הסחירות מדהימה לדור הקודם, בעיקר לכלים האוטומטיים למרות שTSI בקושי נמכרו כיד שניה בינתיים.

למעשה הדרישה לרכב גם גבוהה אצל הגנבים , מאחר ומודל 2008 נגנבה לנו מתחת לאף בתחילת החודש.

בקשר ל TSI 1.2 , אני יכול לומר לך מראש , כמי שהיה מעורב בהזמנה בתחילת השבוע לאחת כזו, שהם לא זזים בשקל ואנשים עומדים בתור לקנות את הרכב. פשוט לא יאמן. וזה אחרי שהפעלתי לא מעט קשרים כדי לנסות להוריד.

הדבר היחיד שאפשר להוציא מהם אלו דברים כמו איתוראן חינם, חיישני רוורס, טיפול ראשון חינם וכו'.

תאריך הגעה הכי מוקדם לצבע שהזמנו (כחול כהה ) הוא אמצע יוני, תאריך הגעה לצבעים כמו אפור ושחור דיברו על תחילת אוגוסט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הנחה? לא נראה לי שזה נמצא אצלם בלקסיקון בכלל!

אני הזמנתי ב 27.2 והרכב אמור להגיע לנמל ב 12.5 ככה שאני בטח אקבל אותו סביבות ה19.5 זה יוצא המתנה של כמעט 3 חודשים, הרכבים האלה עפים כמו לחמניות ויש להם ביקוש גם פה וגם בחו"ל (אירופה).

למה להם לעשות הנחה על משהו שגם ככה נמכר ואנשים מחכים בתור? לא רואה פה שום הגיון..

אייל.. מזה הכו' שציינת בעניין ההטבות? (: איתוראן, חיישני רוורס וטיפול ראשון חינם זה סבבה אבל מאוד מעניין אותי מה עוד הצלחת להוציא שם, אשמח לשמוע גם בהודעה פרטית

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

אומרים שהחלקי חילוף והטיפולים של הפולו יקרים משמעותית מרכבים אחרים אבל מי שאומר את זה ניזון משמועות בלבד, אני אישית בדקתי כמה עולה טיפולים שגרתיים לפולו tsi החדשה והמחירים דומים מאוד לשאר הרכבים שבדקתי (וכן אפילו השוואתי מול רכבים יפנים גם ).

תי

טיפול ראשון בפליקס ת"א לפולו דור 5, מנוע 1.4, - 649 ש"ח.

הטיפול כולל החלפת שמן ומסנן בלבד.

zx וולקן

פורסם
טיפול ראשון בפליקס ת"א לפולו דור 5, מנוע 1.4, - 649 ש"ח.

הטיפול כולל החלפת שמן ומסנן בלבד.

רק אני חושב שהמחיר הנ"ל יקר??

לצורך השוואה בטויוטה RUNX/קורולה, מחיר טיפול ראשון במוסך היבואן הוא 350 ש"ח הכולל החלפת שמנים ומסנן.

כלומר כמעט פי 2!

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

סלח לי, אבל אין מחירים כאלה בטויוטה.

ההורים שלי מטפלים ב GLI שלהם במוסך מורשה לאורך 6 השנים האחרונות, עוד לא קרה שהגיעה חשבונית על טיפול ולו הקטן ביותר, בסכום שהוא פחות מ4 ספרות. בדרך כלל אני מזועזע מעלות הטיפולים שם.

בנוגע להטבות למזמינים:

מה שאני קיבלתי זה איתורן SAVE פלוס דמי מנוי לשנה ראשונה בחינם וחיישני רוורס.

אני מכיר אחרים שקיבלו טיפול או שניים ראשונים חינם, או קודן פלוס עלוקה חינם בנוסף או במקום הנ"ל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...