Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני קובי עו"ד, גר באיזור המרכז,

חובב מכוניות מושבע מגיל צעיר מאוד, אוהב ספורט, בעיקר כדורעף וכדורגל.

נשוי באושר עובד בת"א והכי חשוב,

בעליה הגאים של Alfa GTV 2.0 TS שנת אלפיים מדהימה (יבוא אישי).

ממש עכשיו מכרתי לנצ'יה קאפה 2.4 גיר רגיל שנת 1996, רכב מדהים. לפניה הייתה לי לנצ'יה דדרה 1.6 גיר רגיל שנת 1997, ובצעירותי פיאט פונטו ופיאט אונו טורבו. וכפי שניתן להבין, אני חובב איטלקיות.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם, אני אייל מהמרכז, עוסק בצבא לצערי וכשיש זמן אז במוזיקה, שומע בעיקר רוק-מטאל (בשפה היבשה)

והכי חשוב - קניתי לפני כמה ימים הונדה סיויק 96.

פורסם

שלום לכולם אני ירון מנצרת עילית בן 24 נוהג על פולו 1.6 75 כ"ס שנת 96 צבע לבן עובד נהג משאית בחברת הובלות

מי יכול לתת לי מפרט טכני לגבי האוטו הזה או לשלוח לי קישור

פורסם

שלום,

היום הצטרפתי לפורום.

אני עוסק בתחום המיחשוב, ונוהג בטויוטה קורולה, שאני מאוד מרוצה ממנה, אבל כמו כל דבר בחיים, הזמן עובר גם על הקורולה והיא "מתבגרת" והולכת. ואז - כמו שפעם פרסמו מודעה גדולה בצומת עלית ברמת גן, "למה לא תחליף את הזקנה שלך בצעירה מאוקרינה?" רק שאני רוצה להחליף אותה בחדשה מיפן....

את ההתלבטויות ורשמים כבר בפורום רכב כללי...

פורסם

שלום כולם,

אני הרבה קורא פה אבל רק היום נרשמתי לאתר, ד"א שממש מושקע ומכיל המון ידע חשוב.

קצת על עצמי:

שמוליק בן 19, מת"א, חייל, כרגע מחפש רכב.

עוד פחות מחודש יהיה לי שנה לרישיון(עדיין נהג חדש)

ובעיקרון מקווה להשכיל פה בזכות כל המנוסים והמקצועיים!

פורסם

שלום לכם.

אני מנהל ובעל מוסך באזור פ"ת חדש בפורום. אני עוסק במכונאות רכב, (ניהול מוסך בכיר) במיזוג אויר,(מוסמך) ובדיאגנוסטיקה. בשלב זה אני מעונין ברשותכם להתבונן מהצד כדי להתרשם ואולי אוכל לתרום מהידי ומהנסיון שלי.

עסקתי בעבר גם בקטנועים במספר סוגים וגם ברכב אספנות(ג'יפ וויליס 58). תודה לכם על תשומת הלב.

פורסם

שלום רב

אני אלוש אלי קורא הרבה בפורום אך היום נרשמתי.לאחר שרות צבאי, בן 46 מאשקלון אוהב להתעניין בחומר טכני של רכבים, אוהב כמו כן לצלם, כרגע אני רוכב על דו גלגלים בעבר נהגתי בפורד פיאסטה ופיגו 306.

פורסם

שלום לכולם.

שמי אמיר, בן 30 מהרצליה, עובד בסטארט-אפ שעוד ישמעו עליו :wink:

מעוניין להתקין מערכת סטריאו טובה ברכב, מקווה שאקבל תשובות בפורום.

אמיר.

פורסם

שלום :

שמי שאדי בן 20 , מכרתי רכבי היה לי רנו קליאו שנת 95 1.4 והיא הייתה ממש מצויינת אבל עכשיו לפני כמה שבועות מכרתי אותה כי היא כול ככה ישנה ורציתי לשדרג אז : חנה בעיני פיגו 206 שנת 2005-06 אז הזמנתי על פיגו 206 שנת 06 יד ראשונה ובאמת מתבלבל האם לקנותה או לא למה כי היא רק 1.4 סמ"ק ו 75 כ"ס אז לא בא לי נראת לי לא חזקה ..... אז זהו

:-)(**shady**):-)

**למכירה מחליף דיסקים PIONEER (דיסקים 6)!!!!

פורסם

:wave2: שלום לכולם וחג שמח .

אני בן 48 מחיפה . אוהב מכוניות אמריקאיות . בעיקר שנות ה 70 .

תחביבי הם - מחשבים -כלכלה - אוכל -תרבות - נופש - עיצוב - מוסיקה

עבודתי בתחום הפיננסים - הרבה בנסיעות !

האוטו שלי הוא שברולט מאליבו 97 . יש לי גם פורד טאורוס 95 .

נשוי +2 ילדים גדולים .

• תוכן חדש...