Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומי מזרחי נהג מונית מהצפון נוהג על מרצדס e280cdi מודל 2008 22 שנה על הכביש בממוצע גומע כ 170000 קלומטר בשנה אוהב מכוניות במיוחד מרצדס .היתי פעמיים במפעל בגרמניה.

נוסף לזאות מתמחה ואוהב שעונים אוטומטים-מכניים

שלומי

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם.

אני אסיף, בן 17 ממודיעין, חולה מכוניות מגיל 0, חולם כל חיי לעבוד כמעצב רכב באחת החברות הגדולות (עדיף איטלקייה או צרפתייה :-)- אולי בעתיד אעלה כמה סקיצות לאתר...), מחכה בקוצר רוח לטסט, בתהליכי קניית פונטו 1.6 95'-96', מקווה להרחיב אופקים באתר בעיקר בתחום הטכני.

חג שמח.

פורסם

שלום רב,

שמי ויקטור ואני מפתח תקווה. סטודנט במכללה למנהל בתחום החשבונאות כבר שנה שנייה.

נוהג בשברולט אוואו 2005 (דייהו קאלוס) ובמזדה 3 של ההורים (בעוד שבוע נקבל טויוטה קורולה החדשה). למרות כל השטויות שרושמים כאן ובכל מקום בפורום השברולט הוא אוואו רכב ממש אחלה, עושה את העבודה שלו כמו שצריך ואני אומר זאת אחרי שנהגתי תקופה ארוכה במזדה 3, מזדה לנטיס 323, פורד פוקוס, מזדה 6. אני נוהג באוואו כבר כשנה והרכב מבצע את העבודה שלו בצורה טובה מאוד. יציבה על הכביש לא פחות מהמזדה, בכל התקופה לא עשתה שום בעיות. למרות החיסרון הקיים בנוגע לבטיחות אז גם כאן אני יכול להגיד שאלה הם שטויות מאחר וחבר שלי עשה תאונה קשה במהירות של כ-90 קמ"ש באוואו 2005 לפני כחצי שנה ולא קרה לא כלום, הרכב נפגע אבל הנהג והנוסעים יצאו בלי פגיעות.

פורסם

אהלן, אסף, בן 17 מחולון קורא סמוי כבר כמה וכמה זמן. נהג טרי, אתמול [21] נגמר לי המלווה. כרגע נוהג על סובארו אימפרזה 1.6 ידנית של ההורים ועל האוטו שלי, לנצ'יה דדרה 92 1.6 ידנית גם כן.

Lancia Dedra 1.6 i.e 92 כבר לא בועטת :-(

פורסם

שלום לכולם,

קוראים לי שי מרון, אני בן 19 וגר בירושלים מאז ומתמיד...

יש לי שריטה מוטורית עמוקה (אני מנחש כמו רוב האנשים בפורום הזה 8)) מאז שאני זוכר את עצמי,

תמיד הייתי צרכן של תרבות מטורית ואני מעריך ומוכיר לאנשים שמבינים עניין.

אומנם לא רכשתי מכונית מיוחדת עדיין, אומנם לא עברתי קורסי נהיגה מיוחדים עדיין, אבל משתדל להיות מעודכן כמה שאפשר, קורא מגזינים ועיתונות, ומתכנן את המכונית הראשונה שתגיע יום אחד.

חוץ מזה אני בצבא, בממר"ם, ככה שיש לי עוד כמה שנים טובות, ואחרי זה אני מקווה בסיס כלכלי להגשמת חלומות :)

נ.ב.

עד כה יצא לי לנהוג של סיטרואן ברלינגו (עבודה של ההורים) שזה אוטו באמת נחמד, טויטה יאריס 2007 (ליסינג מעבודה של ההורים) שגם אוטו כיפי לנהיגה עירונית עד 80 קמ"ש, מזכיר קצת פלייסטישן עם התיבה הרובוטית (שאני משתמש בה רק במצב ידני.. המצב האוטומטי לא משהו), והונדה סיוויק 2007 של ההורים (קניה בהנחייתי, מהמשלוח הראשון שהגיע לארץ).

חוץ מזה יצא לי לנהוג על כל מיני מכוניות של חברים, לא משהו מיוחד.

פורסם

אממ אז ככה..

שלום רב,

שמי אביעד ג'אן אני מיבנה אוהב לשיר ולנגן...

בן 19 חייל בחיל יאוש [חימוש]

יש לי טויוטה קורולה GLI 98

שומע בעיקר מזרחית...

פורסם

שלום שמי שי בן סניור מאריאל

קורא קבוע אצלכם בפורום כבר כמעט שנה..החלטתי סוף סוף לקחת חלק

נוהג על אופל קורסה 1.2 שנת 2000 אוטו' ומדי פעם על שברולט קוואליר 2.2 של ההורים

בדיוק האופל עומדת למכירה ואשמח להתייעץ עם אנשים לגבי רכב אחר.

שבת שלום לכולם:arrow:

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

אהלן ,שמי איציק בן 40 משוגע אמיתי לרכבים בעבר שיפצתי מיני קופר מקורית ,ברמה שלא תבייש אף סדנה,כרגע בתהליך רכישת גולף קבריולט 92 ,מחפש חלקים ,אשמח לתגובות

פורסם

שלום

שמי מיכאל,אני גר במעלה אדומים...בן 21,חייל משוחרר טרי...כרגע לא עושה שום דבר מיוחד,מחפש עבודה. :roll:

נוהג על פורד פוקוס שנת 03 בצבע לבן (של ההורים) הVW גולף בסמלון שלי זה הרכב הקודם שלנו.

השאיפה המוטורית שלי כרגע זה לצבור כ25 אלף ש"ח ולקנות לעצמי VW פולו או סיאט איביזה...אבל לדעתי זה יצטרך לחכות עד אחרי הטיסה המתוכננת לחו"ל.

אני קורא בפורום בערך משנת 2004,ועכשו החלטתי שהגיע הזמן לעשות את הצעד ולהרשם. :lol:

V5

פורסם

אהלן אחי קוראים לי טל אני מאיזור המרכז

אוהב את כל סוגי המוסיקה רוב סוגי הבחורות וכל מה שיש לו מנוע וגלגלים

שאלה לי אליך ידידי

אני עובד עכשיו חזק על באגי וללא היא לא לפי מכון התקנים.

רציתי לדעת במידה ואני נתפס ע"י משטרה בשטח מה קורה אפשר להגיע למצב של

שלילת רשיון

אם יש לך מושג אודה לך מאוד

אם לא שמחתי לתרגל את כישורי ההקלדה שלי

תודה אח

פורסם

שלום. שמי בוריס ואני מעומר.

אוהב מכוניות ואופנועים ובייחוד ישנים וגדולים.

עובד במוסך למכוניות בבאר שבע.

בן 36 ונשוי באושר.

פורסם

קוראים לי אלי

המכונית שאני אוהב זאת אמפריזה כבר 6 שנים חולם על המכונית הזאת

פשוט חולה אמפריזה :)

ומחכה שאעשה הרשיון אבל אין לי כוח לא יודע למה :S

שיהיה רשיון יהיה אמפריזה STI או GT :D בעזרת השם

אוהב לשמוע דיכאון וטראנס וראפ וכו' זה

ולא נרשמתי היום או משו נרשמתי לפני הרבה זמן אבל באלי לכתוב עכשיו את ההודעה הזאת:-)

נעים לי להכיר אותכםם...

אה שכחתי משו אני דרוזי :):wink: וזהוווו....

פורסם

שלום לכולם:multi:

שמי עפר אני מתל-אביב , עד לפני שבוע הייתה בבעלותי מרצדס E230 מודל 1997,( עקב תאונה הרכב הושבת ע"י הביטוח,ובזכות ה"טנק" יצאתי ללא פגע.) כמו כן ברשותי גיפ סוזוקי ויטרה 1600 אוטו' מודל 1994,( מדהים) ובימים אלה אני מחפש רכב חדש , כמובן מרצדס מדגם C או E מודל 2003-2005.

בצעירותי רכבתי על קג'יבה 350 אנדורו ועל סוזוקי 550 כביש.(מתגעגע)

חובב מכוניות אופנועים וכל מה שזז או שט.:lol:

• תוכן חדש...