Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דניאל אסולין מראשון לציון :wink:

אני נוהג כבר חצי שנה וכמובן נהג חדש קטלני :-)

ב18 לחודש הזה אני כבר בן 18 8)

ואני על אוטו של קאיה ריו 2004 ברכב של אמא שלי,

והנה תמונות, ללא תוספות, תמונה לקוחה מגוגל כדי להראות איזה אוטו יש לי .

http://www.dragtimes.com/images/11167-2004-Kia-Rio.jpg

http://www.kia-world.net/wp-content/uploads/2008/04/2004-kia-rio.JPG

ונעים להכיר איתכם, היה לי כיף לעניין בפורום הזה .

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה המצב?

אני מוטי, בן 30.

נוהג כיום על יונדאי לנטרה 94' עייפה כזאת שאני מת להפתר ממנה.

יוצא לי לקרוא פה ושם בפורום לגבי תקלות ולגבי ייעוץ ברכישת רכב.

מעוניין לקנות רכב ואני כבר עכשיו בדרך לפורום הייעוץ.

נתראה שם.

אחלה לילה.

פורסם

שלום ! אני יהודה מאלעד וחולה על הפורום !8)

אני "חורך כבישים" בג'סטי 94' 1.2 GT-R :twisted:

בעברי גראנד דינק 05' :-) , פיאט אונו :x , וסובארו אימפרזה 94' ידנית על גז :-(

אני לומד הנדסאי רכב , שנה ראשונה בפעם השנייה בעקבות תאונת דרכים כמעט לפני שנה!

ואני משלב את הלימודים ביחד עם השיקום! :multi:

אני מקווה שאני יוכל לחזור לכל מה שאני אוהב בקרוב !!!

אופנועי שטח (אני כבר לא יודע..) ומכוניות !!!

"הכביש מהחלון צד נראה הרבה יותר מעניין - תנסו את זה בבית "

פורסם

שמי KOBIP ואני מתמחה בתחום הדיאגנוסטיקה לרכב. מידי פעם אני בוחן מערכות דיאגנוסטיקה חדשות המופיעות בשוק ומחווה את דעתי עליהן לבעלי מוסכים אשר מבקשים זאת ממני.כמו כן אני מייבא מידי פעם מערכות דיאגנוסטיקה עפ"י דרישת הלקוחות.

לאחרונה בדקתי מספר מערכות דיאגנוסטיקה והמפתיעה ביניהם היתה מערכת חדשה בשם B-1000 המורכבת ממחשב נייד ופלגים לחיבור עבור כל הרכבים. המערכת פועלת אלחוטית או קוית (לפי החלטת המשתמש)ובודקת למעשה את כל המכוניות הקיימות בישראל למעט ISUZU (עפ"י היצרן יתווסף במהלך שנת 2009).

המערכת מהירה וקלה לתפעול ואינה דורשת מיומנויות קודמות. האנגלית בה פשוטה וקלה להבנה וניתן להשתמש במערכת גם כסקופ למערכות הרכב השונות.

פורסם

שמי איגור ואני מבית שמש. השתחררתי מצה"ל לפני כשבועיים ובעוד כחמישה חודשים אני מתכנן לרכוש רכב, תחום שבו אני אצטרך את עזרתכם הרבה בעניין התייעצות. תודה מראש! מעבר לזה אני מתעניין ברכבים ובשיפורי רכב מאז שהייתי ילד, אם כי אני לא מתכנן לשפר את הרכב שאני אקנה או משהו בסגנון..

פורסם

היי.

איתי, בן 33, נשוי + ילד מדהים, נוהג על לאנסר 08' מהעבודה. אשתי נוהגת על באלנו 98'.

אוהב לקרוא ומצטער שאין מספיק זמן לקרוא...

פורסם

היי

אני יונתן ואני לא מאמין שיש מישהו שעוד קורא את השרשור הזה, 168 מכובד מידי:wink:

אני מכרכור ועובד בסלקום אוהב המון דברים אבל ארבעת הגדולים הם: הבת שלי בת השנתים ,אישתי(אני חייב לרשום אותה למקרה והיא תראה את זה) סתםםם ..אהבת חיי, המוסטנגGT בתמונה , ומערכות שמע :-P

אני מאמין שבכל סוג של מוסיקה יש מה לאהוב לכן אני שומע כמעט הכל ,אבל לרוב 60,70,80 .

אני בן 29 ולומד לתואר ראשון במדעי החברה ,שיגמר כבר :cry:

זה אני ..

פורסם

שלום רב,

שמי גרי, אני ממרכז הארץ.

השנה סיימתי לימודי תואר ראשון בהנדסת מכונות ועכשיו כשמצאתי עבודה קבועה, החלטתי להשקיע קצת באוטו שברשותי, מאזדה 323 שנת 96', הן חזותית הן מכאנית, לא הרד-קור, משהו בסגנון לייט, לא להשתגע, רק לשפר את הרכב מבחינת ביצועי הספק, צריכת דלק, וכו'.

מקווה למצוא כאן בפורום תשובות לשאלות שיעלו לי במהלך הזמן.

המשך שבוע טוב.

Subaru DL 1982 1.3 Manual | Owning: 1999-2000

Ford Fiesta 1989 1.1 5dr Manual | Owning: 2001-2003

Mazda 323 1996 1.6 Manual | Owning: 2003-2010

Subaru Impreza 2008 1.5R | Automatic Owning: 2010

פורסם

שלום!

אני ירון, בן 39, גר מזה כחודשיים במודיעין -ירושלמי לשעבר, נשוי ואב לשתי בנות.

עובד בהיי-טק, מאוכזב מרכבי הליסינג המשעממים (אוטומטיות 1600) למרות שהיתה ברשותי קורולה 2003 ידנית מדהימה.

נוהג בפיגו 306 1400 ידנית-החלפתי עם אשתי שנוהגת במאזדה 3 של החברה.

חולם בלילות(בערך פעם בשבוע-ברצינות!) על חיפושית קבריולט שנאלצתי למכור לפני מספר שנים.

כן, חיפושית זו מחלה כפי שאומרים...אבל אני אוהב מכוניות באופן כללי ובמיוחד ענתיקות קלאסיות.

בעל חוש טכני אך לא בעל מוסך או בעל נסיון מקצועי בתחום הרכב -אתכם הסליחה.

תחביבים:טיולים, מוסיקה משנות ה-80,אוהב לתקן\לשפץ מה שמתקלקל,וכמובן אוהב מכוניות.

שמח להצטרף לפורום :-)...

אשמח לעזור ולהיעזר!

להתראות

ירון

פורסם
שלום רב,

שמי גרי, אני ממרכז הארץ.

השנה סיימתי לימודי תואר ראשון בהנדסת מכונות ועכשיו כשמצאתי עבודה קבועה, החלטתי להשקיע קצת באוטו שברשותי, מאזדה 323 שנת 96', הן חזותית הן מכאנית, לא הרד-קור, משהו בסגנון לייט, לא להשתגע, רק לשפר את הרכב מבחינת ביצועי הספק, צריכת דלק, וכו'.

מקווה למצוא כאן בפורום תשובות לשאלות שיעלו לי במהלך הזמן.

המשך שבוע טוב.

היתה לי מאזדה 232 סדן משנת 96 ידנית

אחלא אוטו!

גם היום אני ממליץ על האוטו הזה לחברים;כמעט ללא תקלות והמחיר שלה זול בהרבה ממקבילותיה בקטגוריה!

אני מקוה שתהנה כמוני

להתראות

ירון

פורסם

שלום!

קוראים לי דני, אני בן 20, נוהג בסקודה פבוריט (שנת 94, מה לעשות...)

ומכייון שהיא עושה לי בעיות, וראיתי באינטרנט שאתם אתר רציני שעוזר לאנשים, החלטתי להצטרף...

יום טוב!

פורסם

שלום חברים

קוראים לי אלכס אני בן 21 מנשר ליד חיפה

הגעתי לאתר בגלל שהחלטתי לבנות מחשב לרכב כמו שיש בבית רק שיהיה ברכב..ואני אצטרך כמה שיותר עזרה..ואני בטוח שכאן יש את האנשים הטובים ביותר שיוכלו לתת עצה

שיהיה לכולנו שבת שלום!

פורסם

שלום לכולם

שמי איגור,בן 27,עובד בתחום תעופה,כרגע אני נוהג בפג'ו 205 FOREVER ,אשמח לשתף אנשים בנסיוני אם הרכב הנ"ל וכמובן ללמוד מאחרים

פורסם

הי

שמי ירון ואני בן 48

עוסק בתחום החקירות,

מתגורר באיזור תל אביב באחת מערי הלווין הצמודות אליה

נוהג על טויוטה קורולה 2001 אך לא נפרד מסיטרואן הבי אקס שלי שנת 88.

בעל ידע רב בתחום חשמל הרכב (כולל לימודים ותעודות)

תהנו

• תוכן חדש...