Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בר מחולון בן 25, מתעסק באבטחת מידע, עד היום נסעתי מאזדה 3 מעבודה ואחרי שנתיים בחברה שעבדתי בה טסתי לטיול בעולם, היום חזרתי לארץ וקניתי סובארו ג'סטי להעביר את הזמן שנגנבה עד לא מזמן (חבל ממש אהבתי אותה), עכשיו חודש בלי רכב אני מחפש משהו יפה שיחזיק לאיזה שנתיים שלוש, בהתחלה התלבטתי בן 206CC ליונדאי קופה הישנות (כן אני יודע הרבה פוזה בלי ביצועיים שמתקרבים לצורתן) אבל לאחר שחיפשתי הרבה זמן כאלה שמורות ושחורות (לא מצאתי כלום) החלטתי להתפשר על משהו אחר אולי 206GTI או פולו GTI כי הן יחסית חסכוניות עמוסות מומנט, יש לי תקציב מוגבל עד 100 אלף ככה שיש לי הרבה אופציות (אשמח לקבל הצעות אגב למייל שלי [email protected] לרכבים שווים שלא יקרעו לי את הכיס)

בלי שום קשר למצב שלי אני חובב נהיגה, נהגתי על המון רכבים ובחו"ל השכרתי לשבוע אלפא GT שזאת היתה חוויה ממש מהנה.

לאחר שאני יהיה סגור על הרכב שאני רוצה ואני אקנה. אני יעלה מבחן דרכים.

שתיהיה לנו שנה אזרחית מעולה ומלאה בהרבה מוטוריקה.

בברכה,

בר אביב.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום חברי פורום יקרים. שמי שרון, חובב כל מה שקשור בנהיגה (ממכונית עד אוטובוס ומשאית).

ביום יום אני נוהג גם על משאית וגם על אוטובוס (עבודה משולבת) ובכיף שלי אני נוהג על סאנגיונג רקסטון

שנת 2003 (רכב אמין מאוד ונח מאוד). אז אני מקווה שהגעתי למקום הנכון להתייעץ ולייעץ ולהחליף דעות וחוויות.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אני מחפש שרטוט של מנוע של טרקטורון לפרק ולהרכיב בשלבים מישהו יכול לעזור לי אני מאוד ישמח תודה רבה

פורסם

אני מחפש שרטוט של מנוע של טרקטורון להרכיב ולפרק בשלבים מי שיוכל לעזור לי אני מודע לו דחוף ביותר

פורסם

אהלן !!!

אני נתי מחיפה סיטי חייל משוחרר

נוהג כרגע ב Subaru ''New Age'' 2001

תחביבים: ציור,קרב מגע,מוזיקה

מוזיקה: Punk,Oi,Ska,Punk Rock,House ,80's,Hardcore,Nu Metal

''Never Surrender''

פורסם

שלום לכולם

שמי יניב בן הרוש גר בנתניה בן 23

הרבה זמן אני בתחביב הזה של מערכות שמע לרכב והספקתי להחליף הרבה ציוד עד להגיע לרמה שרציתי

יש לי רכב מסוג סיאט איביזה 2001 נפח 1600 ידנית

פורסם

שלום לכולם!!

בן 24 מראשון לציון, נוהג על אלפא 164 סופר לבנה. נסיכה אמיתית ועושקת סדרתית.

בעברי שתי אלפות 33, גולף GTI 16V OETTINGER 87, ו... אה ..סובארו DL.:shock:

אז.. נעים מאוד ואחלה פורם יש לכם.:wink:

פורסם

שמי מקס בן 45 לאחרונה הבאתי מארהב קורבט 1976 יפיפיה בשם ריטה.אז אם משהו רוצה מידע או עזרה בכיף חוץ מזה עם שני בנים בבית אין זמן למוזיקה או כלבים או בכלל שורדים באומץ

פורסם

סטודנט להנדסאות רכב, נשוי ואב לארבע. חובב ספורט מוטורי (כולל כמה טעימות:-D)

"כשאנשים קטנים עושים צל גדול...סימן שהשמש שוקעת!"

פורסם

היי שמי מוטי ואני פריק של גאדטים

שאלתי איך אני מתחבר למערכת של הרכב עם אייפוד

יש ברשותי משדר אייטריפ ואני גר באזור גליל עליון

אשמח בעבור התשובה תודה:roll:

פורסם

שלום לכולם,

שמי דרור בן 23 מפ"ת.

חולה על כל מה שיש לו 2 גלגלים ומעלה,

בעבר רוכב על מוטוקרוס (חוקי) KTM EXC 250 שהיה האופנע הראשון שלי, כן זה בסדר גם אני לא מבין איך אני עדיין חי!

כיום הוספתי עוד שני גלגלים ונוסע על פיג'ו 307 XSI וגם כתבתי עליה סוג של מבחן דרכים ואני אשמח להעלות אותו ולקבל עליו הערות רק שהוא שלושה עמודים ולא נראה לי יתאים יותר מידי להודעות הפורום הרגילות אז השאלה היא לאן?

נעים להכיר!!!

• תוכן חדש...