Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם שמי אבי ואני מי-ם

אני נוהג על התינוקת החדשה שלי וולבו S40 T

כמו כן אוהב מוזיקה מנועים מטורבתים

אני חולה על הכביש למרות שאבא שלי תמיד אומר שהוא שחור לא לחינם אבל כנראה שזה הדרך שלנו

לבקר בגיהנום.

{הכביש זה השער הכי טוב}

פורסם

שלום, קוראים לי נמרוד ואני לאחרונה התחלתי להתעניין במכוניות ולכן חיפשתי פורום ומצאתי אתכם דרך YNET.

ממש נחמד.

אני מהדרום, וקיבלתי לאחרונה רישיון.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שמי קובי אני מתל -אביב עוסק בענף הרכב מזה 25 שנה אוהב רכבים ואת תחום הרכב יכול לתרום לפורום מהידע שלי שצברתי הרבה שנים. נוהג על אלרו 3400 סמ"ק.:roll:

פורסם

שמי אדם,

אני חובב מכוניות מאד גדול, ועברו דרכי המון מכוניות מכל הסוגים. גרתי תקופה בארה"ב אז הייתה לי גישה להרבה מכוניות (הייתה תקופה שהייתה בידי 6 מכוניות בו זמנית)

רשימה של כמה מכוניות שהיו לי ב-15 שנה שלי בחו"ל:

1980 Datsun (Nissan) 280zx

1986 toyota corolla lel

1984 mercury couger

1974 pontiac grand prix

1993 lexus sc400

1989 nissan sentra coupe

1978 buick le sabre

רגע אני הבעלים הגאים של סוזוקי סוויפט 2008 וניסן סאני שנת 1993 (למכירה אגב)

פורסם

שמי יעקב אני מנס ציונה נוהג על רכב פג'רו 4x4 מבין הרבה במכונאות טיפולים תקלות "מתעסק" בהרבה ספורט ובמיוחד בכדורגל אוהב טיולי ג'יפים וגם טיולים למטבי לכת

פורסם

שלום לכולם אני חדש באתר! שמי רמי סרוסי, אני מאזור הדרום , עיר נתיבות. אני מתמחה בהרבה תחומים יש לי נסיון רב, ואני איש מאוד טכני .אשמח לעזור ולהשיב לשאלותיכים, וכמו כן אשמח לקבל תשובות לשאלותי. אני נהגתי בהרבה רכבים, ודי מתמצא בהם, כגון יונדאי h100 .סקודה פליסיה דיזל. ועוד... בחשמלאות בפרט, ובמכונאות בכלל!תודה

פורסם

שלום לכולם שמי אלעד בן 31 מאזור ביתר עילית

חרט קונבנציונלי וCNC ומסגר רתך

בבעלותי DR650 ובלייזר (עומד כרגע)

מתכוון לבנות מכונית (לא באגי)

שמח שיש עם מי לדבר על מוטריקה

חובב אמריקאיות מושבע

פורסם

ערן,

בן 40 וקצת. בשנת 2001 זנחתי 12 שנות אופנוענות לטובת "סופה" מודל 94 ששירתה אותי בנאמנות במשך 5 שנים עד שנגנבה... עכשיו מחזיק בג'י.אמ.סי. ג'ימי שנת 90 , 5.7 בנזין. לטיולים.

לעבודה נוסע בטויוטה.

מהנדס תוכנה, חובב צילום, צלילה ונשק.

פורסם

שלום שמי מיכאל בן 19 וחצי ממגדל העמק לומד לימודי קד"ץ מהנדס חשמל .

מטורף על AMERICAN MUSCLES CAR במיוחד האלו שצ'יפ פוס עיצב אותם מחדש .

יש לי מכונית סופר לנסר 97 ולשמחתי יש לי אובססיה למערכות שמע באוטו והעיקר להרכיב הכול באופן מושלם ,

האיכות קודמת לכול :-):-):-).

• תוכן חדש...