Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלמוג בן 13 (כן גם צעירים יש פה) מירושלים אוהב מכוניות מאוד ומקווה לנהוג על GT3 2010 עד אז נוהג על נעליים שוות...:-)

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

פורסם

אלכס מנצרת עילית.

נוהג בסיוויק 94 עם מנוע ZC 8) .

נראה לי שמבחינת מערכת הסאונד האוטו יותר טוב מאשר בביצועים. :)

פורסם

שלום לכולם

קוראים לי איציק ואני מקרית מוצקין, ישראל. חשמלאי במיקצועי אבל איש טכני מעבר למקצועות החשמל .

יש לי תחביבים רבים ומגווונים כמו נגינה על תופים , ראש שבט בתנועת הצופים (התנדבותי ) , נהג אמבולנס וכונן רפואת חירום במד"א (התנדבות) , מת על מוסיקה של פעם כמו האבנים מתגלגלות, לד צפלין, הנשרים, סגול כהה , וכמובן רוק ישראלי ובכלל כל מוסיקה טובה חוץ מהמוסיקה העכשיו (האוס וכדומה) .

ברשותי רנו מאגן שנת ייצור 2002 , ושמח לקרוא כאן מאמרים מעניינים .

טיפ קטן שאוכל כבר לתת לחברים כאן זה איך לחדש את חלקי הפלסטיק ובמיוחד בתוך המכונית שנפגעים מקרני השמש .

וזה הולך ככה .

קודם מנקים את חלקי הפלסטיק מאבק וליכלוך קשה , לוקחים סילקון גריז לבן ובעזרת מטלית מורחים שיכב דקה תוך כדי עיסוי החלק , ולסיום עם מצטלית יבשה מנקים את השאריות

יש לחזור על הפעולה הנ"ל אחת לחודשיים בערך וכך שומרים עך חלקי הפלסטיק כמןו חדשים .

אצלי זה עובד אמנם אין לי תמונה אבל זה בדוק .

בברכה

איציק לוי :mm_smile:

פורסם

אוקיי אני רואה שהפורום הזה קצת נחנק אוקיי ..

שמי שניר גר בפרדס חנה לומד לפני הצבא חשמל ואלקטרוניקה

אני בן 19 אוהב מחשבים , מכוניות (המחלה שלי!) ,לצאת לבלות

כמו כל ילדון בישראל לפני השירות בצבא

נוהג על רכב פולו 16V שנתון 2001 והיא הנסיכה שלי

(לא שלא הייתי מעדיף ג'י טי איי )

אשתדל לעלות תמונה שלה בקרוב

"אני לא נוסע גבוה אני טס נמוך"

פורסם

שמי דניאל,

ואני חדש פה, ואני רוצה להיתחבר להאבת חיי, שהיא מכוניות, אני מבין, אבל לא ממש משש, בינונו,אבל מכול דבר אני לומד

עוד חצי שנה אני יתחיל לעבוד במוסך, ולהעביר את היום אם התחביב הכי אהוב עלי,

יאאלה יום טוב

פורסם

שלום,

אני בן 35, סטודנט לתואר שלישי בטכניון. אחרי שנים בהן נאלצתי ליסוע במכונית ליסינג חזרתי לשורשים. אז ככה:

ניסאן אלמרה 2000 + כיסאות הגבהה לילדים - יש

מדריך היינס - יש

ארגז כלים מפואר - יש ויש

מקווה שאוכל למצוא כאן עזרה בטיפולים, תיקונים והשגת חלפים באזור חיפה. אם אוכל לתרום ממה שאני יודע - בשמחה.

רק בשורות טובות והרבה גשם.

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם

חחח מה לרשום ....

אז ככה שמי מאיר , אני חדש בפורום .

אני בן 18 מגדרה (איזשהו חור לא מוכר בדרום) , העיסוק העיקרי שלי הוא ספרות הלכתי בדרכה של אימי שהיא גם ספרית חח

ובין לבין אני מתעניין ומנסה להיכנס לעיניין הזה של מכונאות כי אבא שלי מכונאי . לגבי מוזיקה שומע בעיקר שנות ה80 לרוב: modern talking / sandra וכל שאר הדיסקו והיורופופ , מת על המוזיקה הזאת .

אה ולגבי האוטו אני נוהג על סובארו לגאסי שנת 93 ' ידנית 1.6 יד ראשונה עשתה כ 150 אלף =]

קיבלתי אותה לא מזמן מאמא שלי ... וכרגע אני מנסה לעשות ממנה משהו יפה למרות שהיא מהממת גם ככה .

אשמח לקבל רעיונות.

פורסם

שלום, לכולם אני קורא כאן בפורום באופן קבוע ופתאופ יש לי בעיה שחשבתי שאנשי הפורום יוכלו לעזור. אז החלטתי להירשם ולהיות משתתף פעיל. אני מתקרב לשלושים, חובב מחשבים, ולא מתמצא במכוניות אבל אוהב מרוצים.

פורסם

שלום לכולם - שמי דן (לצורך העניין)

מתעניין באפשרות לחסוך בהוצאות הדלק ברכב (ובעיקר לזהם פחות את האויר שאנו נושמים)

נוהג בהונדה סיויק SR 99.

קניתי ScanGauge לניטור פעולות מחשב הרכב ובעיקר לקבל נתוני צריכת דלק

אבל לא בטוח שמצאתי את המחשב ברכב, והקונקטור שמצאתי לא מתאים ל OBD2

אשמח אם מישהו יכול לעזור.

יום/לילה טוב לכולם !

פורסם

שלום לכולם.

אני שחר בן 28 גר בלוד נשוי + ילדה מקסימה

.סוכן מכירות בחברה ליבוא ושיווק מזון.

נוהג כיום על סקודה פאביה דיזל 2006 (רכב מהעבודה)

ממוצע הק"מ שלי בשנה עומד על 60K (חצי מנהג מונית ממוצע) עם מגוון רחב של מכוניות בעבר.

בעקרון אוהד נלהב של מכוניות אמריקאיות- אבל אמיתיות. אשתי נוסעת על קאווליר, בעבר היתה לי קורסיקה 3100 סמ"ק

והרכב הבא (לאשתי) יהיה בטח אלרו, אימפלה או איזה מיניוואן אמריקאי.

נ.ב

גם לי ה יה פעם ג'וק של ג'יפים. זה התחיל ונגמר בסמוראי 84

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

דורון בן 27 סטודנט לומד תכנות מחשבים.

תחביבים גלישת גלים, גיטרות והמון מוזיקה מבכל סוג שיש בעיקר רוק קלאסי.

רכב מיצובישי לנסר 94

פורסם

שלום

אני נאיר 25, שוכר דירה בחולון נוהב על MX5 2005

איש קבע ובנוסף סטודנט להנדסת חשמל שנה שלישית.

מעוניין בטיפים לרכב טיפולים ותוספות, ממי שמבין כמובן..

• תוכן חדש...