Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני ארז ואני בעל פיזו 205 שנת 92 כבר 7 שנים, חוץ ממחלה של פלסטיקים רגישים בדשפורד וציריות מזמרות זה אחלה רכב חסכוני וזול ממליץ לכולם בחום

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב לכל חברי המועדון!!!!

קוראים לי לירון אזרזר ואני בן 20 מקרית אתא.

ברשותי רנו קליאו R.S.I שנת 95 מהיפות בארץ.

זהו...בגדול...אשמח להכירכם חברה....:-)

פורסם

שלום,

שמי סילביו יליד ארגנטינה, נשוי טרי ואוטוטו +1. עובד בנתב"ג, אני בוגר המחלקה לצורפות בבצלאל וזה גם עיסוקי הנוסף-צורף מעצב.

בעברי עסקתי במכונאות אופנועים וזו אהבתי הגדולה, בנוסף אני מאוד אוהב רכבים אם "אופי".

ברשותי וולוו 240 שנת 1985עם מנוע B200K ובנוסף וולוו 240 שנת 1983 עם מנוע B230F.

בנוסף לנ"ל ווספה 150 סופר 1982 בשימוש בנסיעות תוך עירונית (החניה בת"א היא סיוט אפילו לתל אביבים), Kawasaki Kz550 משנת 1983 שמושבת כרגע ו סוזוקי GSX750ES משנת 1987 הזקוק למעט עבודה וטסט.

וכמובן אשה מדהימה ושתי כלבות סלוקיות מצחיקות.

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת אובייקטיבית ברמת העקרון אם איזה וולוו להישאר ומאיזה "להפטר" ולמה?

תודה ושבוע טוב לכולם,

סילביו

פורסם

שלום למי שקורא ולתומר!

שמי עידו ,אני מתגורר באזור עמק חפר. יש לי אישה וילד בן 10 חודשים.

אני עובד כשותף עם אבא שלי בנתניה במוסך למכוניות כללי.

אנחנו ביחד כבר הרבה שנים ומדביקים יום ביומו את הטכנולוגיה של עולם הרכב.

יש לי הרבה דברים שאני אוהב לעסוק בהם והחשוב למקצועי הוא אבחון מערכות אלקטרוניות לרכבים ,מכונאות כללית,ומיזוג אוויר.

יש ברשותי קטנוע הונדה 600CC סילוור ווינג. והוא שופר במקצת להרגשת החיבור בין המנוע לווריאטור.

תודה.

:onfire:
פורסם

גם אני יצטרף :-)

רוברטו

בן 19

מרחובות

נוהג כבר שנה על שברולט קווליר קבריולט

שנת 96 מנוע 2400 צבע ירוק גג לבן

אוטו מקורי ונשאר מקורי ללא שום שיפורר נשאר קלאסי מה שנקרא :]

לפני האוטו הזה היו לי אופנים כן כן תאמינו או לא .

וזהו משקיע עליו מחודש לחודש עד שיהיה כמו שהוא יצא מהחברה חדש ונוצץ בלי שריטה אחת!

והכי הכי מתגעגע לקיץ 8)

שבוע טוב לכולם.

בעליו של שברולט קוואליר קבריולט :-D

פורסם

שלום לחברי הפורום!

כפי שבוודאי כבר ניחשתם שמי שי ואני מתגורר בירושלים.

נגר במקצועי,אוהב רכבים,מוסיקה,טיולים,פריק של אסתטיקה וכל מה שמעורר מחשבות

כרגע מתגלגל בפיאט בראבה 1400 96 שאוטוטו הולכת לנפוח את נישמתה בשל הרעלת פיח.בעברי אופל אסטרה 1600 94

ובעתיד הקרוב מאד שדה ריק.

הגעתי לכאן כדי להחכים על רכבים בכלל ועל שלי בפרטו לצערי פחות ללמד.

תודה מראש לכל חברי הפורום

פורסם

טוב אז אני ממש חדש בפורום חבר טוב שלי עודד אותי להירשם.אני מראשון לציון נוהג על לנטיס 2.0

בן27 אוהב לנסוע ורק מהרר:-D

פורסם

שלום אני חדש פה

עדיין אין רישיון מקווה בקית להוציא :]

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

היי מה קורה חברים.

ברשותי מיני שנת 79' רישיונות בהקפאה

מה הפרוצדורה כדי להעלות את הרכב לכביש?

ושאלה חשובה יותר, אם הרצפה בשלבי התפוררות מתקדמים האם שווה להתחיל את הפרוייקט.. אשמח לתשובה מהירה

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

אהלן לכולם...

גלעד ...בן 22

אני נוהג על לנטיס לבנה 1600 שנת 2000 בלי שיפורים רק פילטר פתוח...מכור קשות לALPINE ולשם רוב הכסף הלך..:lol:

הרכישה הבאה(בימים הקרובים) הולכת להיות ה IVA D106E + PXA H100 +TYPE R 5X7 COMPONNET..

משדרג את ה 9835 האהוב...

זהו...עם כל אהבתי למכוניות ואודיו,אני חייב להודות שאני לא ב 100אחוז שייך...

אהבתי האמיתית היא אופנועים..כבדים ומהירים..אני רוכב כרגע על 1996 ZX7R :evil:NINJA למי שזה אומר משהו.. מקווה בקרוב להשתדרג ל GSXR 750 שנת 2007 ומעלה..

זהו אני מניח..

פורסם

אהלן שמי עומרי סעידה אני גר בחיפה עוד חודש בן 24 אני מדריך נהיגת ראלי בחברת טופ דרייב

התחלתי לפני 6 שנים לעסוק בתחום הראלי על ידי יניב בוסקילה שכיום אני עובד אצלו בחברה בתור מדריך

בערך שנתיים

מוסיקה אני אוהב לישמוע הכול חוץ מרוק כבד כיום אני נוסע על ג'יפ מסוג ניסן טראנו בעבר היה לי רכבי ספורט

זה פחות או יותר מה אני יכול לספר על עצמי

• תוכן חדש...