Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום,

אני רפי, חדש בפורום, גר באיזור השרון, בקדימה.

עובד כיועץ מקצועי של חברה, ועושה מעל 60,000 ק"מ בשנה.

רכב ליסינג ( שאינו נבחר על ידי, לצערי ).

נהגתי על קורולה דגם 2006. ואחרי שנתיים וחצי, חברת הליסינג לקחה אותה עם 153,000 ק"מ, ונתנה לי רכב חלופי עד לסיום החוזה. גם החלופי הוחזר, וכעת אני בשלב שטרם נחתמה עיסקה על חברת ליסינג חדשה, ולכן נוסע על שכור זמני.

כשיהיה רכב חדש, אודיע מהו.

שיהיו רק ימים טובים לכולם.

רפי

פורסם

שלום לכולם.

שמי רענן בן 33 נשוי +2 ילדים .גר בקיוץ גליל ים בהרצליה .הנדסאי תעו"נ במקצועי. עובד כמנהל הפצה.

בעברי נהגתי על 106 xsi306,xsi ,פונטו טורבו ,אאודי a4 ,אסטרה gsi, ועוד היד נטוייה.

היום נוהג על רכב חברה .מחכה להתארגן קצת על כסף ואז מתכוון לקנות משהו קטן "לשחק" איתו בסופ"ש.

כמו כן אוהב לעשות סקי ,כדורגל ,אינטרנט ועוד....

פורסם

aloha לכולם..אני ליאור ואחרי המון זמן של קריאה בפורומים האלה החלטתי להרשם.

חזרתי לפני כמה זמן מחו"ל אחרי שהות של שלוש שנים(הוואי

) ברשותי סיאט איביזה mk3 20vt

הרכב משופר במידה סבירה ומקווה להמשיך ולשפר אותו עם עזרתכם בפורומים (וגם הרבה כסף שבשבילו אנו עובדים מאות שעות בחודש)

התחביב הראשון ובמקביל הוא גלישת גלים..כנראה זה האדרנלין.

aloha ואתם מוזמנים לשלוח לי הודעות וחדשות על מפגשים ושיפורים או לשאול שאלות8-)

if i had a minute to every houre that i wasted i'll be rich in time

פורסם

שלום לכולם,

אני מקרית אונו, שוכר דירה בחיפה ולומד הנדסת מחשבים בטכניון.

נוהג על מאזדה 3 שנת 2006 עם 52k ק"מ שקניתי מליסינג ממש עכשיו ומרוצה עד השמיים.

בנוסף, אני חולה אופנועים ומפנטז כבר שנים על CBR954RR 2002.

בעניינים טכניים אני מאוד לא חזק, אבל בשביל זה אני כאן.

פורסם

אז ככה

שמי:סלביק מירושלים

עליתי לארץ ב-93

עוד שבוע יום הולדת 18..

ועוד חודש נגמר המלווה...

הרומן שלי אם פיאט פונטו מודל 2000 MK1 מנוע 1100(פצצה לנהגים חדשים מנוע חלש)

וזהו בנתיים

jymzydhignym.jpg

פורסם

אהלן, שמי אלי

כמו כולם פה, גם אני מאד אוהב מכוניות כתחביב.

במקצוע שלי ולימודים שלמדתי כבר, אני בא מתחום אחר לגמרי.

אני לומד היום הנדסאי רכב.

יש לי רנו מגאן קופה, מנוע 2000 ידנית, שנת 99', האוטו סטנדרטי (ללא שיפורים) ומבחינת ביצועים אני מאד נהנה ממנו, כמובן יחסית למנועים אטמוספרים.

וזהו פחות או יותר...

פורסם

היי לכולם,

שמי שייקה, מהמרכז

נהגתי עד לא מזמן על פיאט פונטו 2001, ואני שמח לבשר שהצלחנו למכור אותה למרות כל מיני תקלות בה שצצו ברגע האחרון.

התחברתי לפורום כי אני מחפש ייעוץ לגבי רכישת אוטו חדש, מהחברה או מיד ראשונה, במימון או בדרך אחרת (כפי שאפשר לשים לב - בהתלבטות קשה...)

הכי הייתי מעוניין לקנות טויוטה אוריס או runx בלי הרבה קילומטראז, או אולי סוזוקי סוויפט החדשה.

למישהו יש עצה? מה כדאי? אולי להוסיף עוד אופציה?

תודה...

פורסם

שלום רב!

אני חובבת רכב וכביש. כבר לא מעט פעמים נאמר לי שנולדתי באוטו. כמובן זה צחוק. לא רוצה לגלות ת'שם. אבל עיסוק עיקרי שלי זה עזרה גם לאלו שאחרי תאונות דרכים וגם בכלל. כך יצאה. מי נסיון אישי רובם בוכים כאשר נפגעים ורק מעטים יודים לסבול בשקט. זה אומר שכל אלו שאוהבים להראות אצבע שלישי בכביש בדרך כלל לא מסוגלים ליותר מי זה. זה סתם. חוויה. אני נוהגת כבר 13 שנה ברכב שלי ונהגתי לראשונה בגיל 14 כמובן עם מורה-מדריך. מאז חולה כביש וכלי רכב. היום בדרך לרכב חדש-ישן. נראה לי זה חלום מתגשם. למרות שינהג בו פחות כי מיועד לאדם קרוב ביותר אליי כאשר יקבל ת'רישיון וזה בקרוב.

פורסם

שלום השם שלי הוא יוסף אני עובד קופאי בחניון.

אני גר ביפו אוהב המחלה שלי זה סוונד באוטו אין מה לעשות מכור.

היה לי מזדה 323 שירדה מהכביש תאונה כמובן ואני מתגעגע לבייבי שלי אז זמנית יש לי :oops: שברולט אוואו עם סאב שני מגברים וארבה רמקולים סאב אחד כי אין מקום לשניים :-(

אני בן 23

פורסם

שלום לכולם, שמי יוסי מירושלים, סטודנט, נוהג היום על קליאו RSI .

היו לי מ"ס מכונית בעבר.. בין האחרונות פולו GTI .

• תוכן חדש...