Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עכשיו אתה מתעורר ?

אנחנו כבר כמה ימים מנסים לחשוב איך לקדם אותו, קורס מכי"ים, דייגים עם נבוט, משהו.

אם אתה רוצה לעשות לו קידום, יש לי קשרים במקומות הגבוהים במשרד יחסי ציבור.

פורסם

אריק איתן, יליד 71 :shock:

חובב רכב מגיל 0, רכבתי על אופנועי כביש, קטנוע (בתקופת הלימודים), ליסינג, טראנו וקצת יותר מ 3 שנים עם הביבי שלי: XJ צירוקי.

הצירוקי עבר מספר מקצי שיפורים כגון התקנת קיט של רוביקון אקספרס 3.5", נעילה אחורית מכאנית של OX ועוד פציפקס פה ושם.

נכון לרגעים אלה (מי יודע מה יהיה מחר) מנהל תחום תוכנה בחברת הייטק.

מצ"ב תמונות של הרכב.

5_resize.jpg

2_resize.jpg

There is a very fine line between hobby and mental illness

Golf GTI, 07, stock

פורסם

שלום לכל הנפשות הפועלות,

חדש כאן!!!

לאחר חודש ימים שחרשתי לא מעט על הפורומים המעניינים שלכם

מצאתי לנכון להירשם ולהתצטרף אליכם

קוראים לי שלומי

נשוי +2

גר בראשון לציון

תחביבים -דגי נוי וציוד לאקווריום

ריבוי דיסקוסים ושוכני קרקעית

אוהב ים ודייג

וכמובן אוהב לשמוע מוסיקה באיכות טובה עד כמה שהכיס מאפשר

נכון להיום נוהג על יונדאי טוסון טקסס 2009 צבע לבן

המערכת מקורית שקיבלתי עם הרכב

DVD Panasonic CQ-VW100N - חסרים לי מתאמים לדיבורית ול-GPS אשמח לעזרה בנושא

4 רמקולים מקוריים בדלתות - יוחלפו בקומפוננטים 6.5 אינטש Morel PULSE 6

ויוגברו עם ZX-350 של קיקר

סאב ומגבר אני עדיין מחפש :-(

חושב לבנות תיבה עם 2 סאבים של 8 אינטש בכדי לא לגנוב מקום בבגאז'

אני מעוניין לקבל צליל טוב ואיכותי ולא רעש

אשמח להכיר את הנפשות הפועלות באתר וללמוד מכם

שבוע טוב

שלומי

פורסם

שלום .

קוראים לי סמיר. בן 21 אוטוטו. עובד בתמיכת אינטרנט הוט.

בעיקרון כל הנסיעות שלי הן באוטובוס ומדי פעם על הונדה אקורד 94 מנוע 2.2 מפנקת במיוחד של אבא.

חוסך לקראת רכישת רכב משלי.

מתכנן ללמוד הנדסת חשמל ומערכות מידע בטכניון .

מבקר קבוע כבר שנתיים באתר היי בוסט הצפוני [יפני נט לשעבר] וגם ב BURNOUT הצפוני.

חובב בימרים והונדות.

עד לפני חצי שנה הייתה לי ולאח שלי ב.מ.וו E36 מנוע 2.0 שנת 96 קופה שפגשה את גורלה המר בתאונה חזיתית

שונא גזענים !.

פורסם

אני גדי גוטמן, בן 24 ואני מחיפה. אוהב צלילות בים והכי הכי מכוניות.

נוהג בהונדה אקורד שנת 2001, אשר נקנתה מכספי בעמל רב.

גדי.

פורסם

שלום

אני ניצן מהמרכז בן 37 , נוהג במאזדה 3 נפח 1600 סמ"ק שנת 2004 , אוהב מכוניות , אופנועים , ואני המכונאי של עצמי(בעבר מכונאי מטוסים ) .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

שלום שמי גיל בן 32 אני מחיפה נשוי + 3 משוגע על תחום הרכב זה התחביב שלי אני נוהג על פסאט 2003 1800 טורבו

וגם על פורד אקונוליין אמבולנס

(חולה על השריקה של המגדש) אני מאד אוהב את הפורום הזה , למרות שאני חבר חדש אני כבר וותיק בקריאת הפורום

שעזר לי במשך כמה שנים אם זה בתיקון דברים ספציפים ,רעיונות, רכישת רכבים בישבילי ובישביל מקרים

:wink::wink::wink::wink::wink::wink:

פורסם

שלום לכולם,

שמי איגור

מאיפה: ר"ג

נוהג בסיוויק 2005 , שדרוג לאחר 5 שנות נהיגה ב 405, שנת 90 ידנית (יש קונים ?? ) :-)

פורסם

שלום אני ניר גם אני הייתי במפגש המכוניות באיקאה היה חבל על הזמן נהנתי והתרשמתי מאוד מכיון שזאת הפעם הראשונה שלי שם יש ברשותי ב.מ.וו 320 קופה והיה תענוג להחנות אותה במפגש כזה מיוחד לצד מכוניות כאלה מיוחדות:lol:

פורסם

אז ככה, שמי יששכר ואני מי-ם, התחלתי עם די אל 87, וזה היה התקופה לדעתי הכי יפה שהכרתי, עברתי לקסנטיה 94 ידנית מנוע 2000 ופשוט נמכרתי לדבר עד שאיזה מניאק שנסע באדום השבית לי אותה,:evil: עליתי על פוראנר 3000 ומי שמבין יודע שזה בין הכלים הכי אכזריים שקיימים ובנוסף הם פשוט מתאכזרים אל הכיס שלך ולא עמדתי בהוצאות הבנזין:cry:, חזרתי לקסנטיה 95 ידנית 2000/V16 שזה גם מטוס בפני עצמו:twisted:, חויית נהיגה מובטחת אבל כ"ז בין מוסך למוסך... אחלה רכב והמון כסף לתיקונים אבל מה לא עושים בשביל תחביבים... ברגע שאשתי הוציאה רשיון ויתרתי על התענוג הנוסף וחזרתי אל המקור...סובארו... אבל הפעם אל הלגאסי... אני כיום רוכב על ג'ו מקס בשביל להגיע איכשהו לאיזה ריגוש כלשהו, אבל כנראה שזה לא עשה את העבודה... החלתי לקנות משהו להוציא עליו קצת רגש ואהבה, וחזרתי על הטעות שעשיתי כשהתחתנתי, לא בררתי על מה ללכת:?... קניתי פולגסווגן דרבי שנת 79 לפני שיפוץ אבל במצב נסיעה עם רשיונות וטסט. ובדיוק בשביל זה הגעתי לאתר הנחמד הזה בשביל ללמוד מה ואיך אפשר לעשות עם הדבר המוזר הזה...

פורסם

אסף חביב מרמת גן, בן 32 נשוי+2

לנסר 09 ליסינג

מגאן סדאן 07 פרטית

Alpine 9855| Morel Dotech Ovation + MT23| Alpine MRV F540| Hifonics HFI12D4

פורסם

שלום רב,

שמי דוד ואני חדש בפורום.

יש ברשותי רכב מתוצרת סיטרואן דגם XM מנוע 2000 טורבו (מגדש בלחץ נמוך) שנה אחרונה 1999...הרכב היה בבעלותו של מר. עופר גיורא מנכ"ל בנק דיסקונט.

אני אוהב אוהב אוהב רק סיטרואן, לא מעניינים אותי כמעט היצרנים האחרים למרות שהיה לי לקסוס LS 430 ומרצדס S-CLASS 320

לא נהניתי בכלל מהישיבה של "רכבי הפאר" הללו...לא מאחיזת כביש ולא מנוחות נסיעה...חשוב לציין כי הניתוק מרעשי הכביש כן מתבטא ברכבים מהסוגים הללו.

לסיטרואן BX הרכב הראשון שהיה לי כ 3 חודשים הייתה אחיזת כביש והיגוי מדהים!!! בהשוואה למרצדס.

אינני מבין מה עשיתי במרצדס מלבד הסוות עיניים רעות עלי!!!

לסיטרואן XM 3000 שהייתה לי היו ביצועי מנוע מדהימים והיגוי מרתק!!! הדגם הזה היה עם "היגוי חוזר" גם אם סיבבתי את ההגה ממקומו הישיר הוא היה מתיישר אוטומטית ע"י משאבה שעשתה לי המון צרות!!!!

לאחר מכן רכשתי סיטרואן XM 3000 עם מנוע 24 שסתומים דגם XFZ בלי ההיגוי החוזר מודל 1997 רכב חלומות מרבד קסמים ומה שלא חלמתם על רחפות וצוללות התבטא בחללית הצרפתית הזו!!!!

יש ברשותי סיטרואן XM 2000 טורבו נוספת מודל 1999 ואני נהינה מאוד מהנהיגה בה היא יותר עממית מה 3000 ומתאימה לכבישים שלנו בארץ...ללא ביצועים מיוחדים אבל המרצדס והלקסוס יכולים רק לחלום להגיע להתנהגות כביש שצרפיתיות הסלון מספקות לנו...

• תוכן חדש...