Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גר בדרום

רכב מאזדה 3.

לפני הרישום שלי לאתר קראתי על בעיית הרדיו ונעזרתי בה .

גם הנושא של ריח עקב הפעלת מיזוג אוויר .בהחלט יעזור בקייץ.

כרגע אני נמצא בנושא של צמיגים ולא מצאתי הרבה.:-)

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום

שמי ישי ולא מזמן רכשתי מרצדס 123 שנת 82 230E כחלק משקום הרכב אני מחפש מזה זמן רב בולמים אחוריים וקידמיים לרכב , כמו כן אני מחפש רפד טוב , ומקום לרכוש גומיות ופסי אלומינים מקוריים או חילופיים לרכב

פורסם

היי שמי איתי רחמים

אני גר בקרית גת

אני בן 19 וחצי המשכתי ללמוד י'ג י'ד

לומד הנדסאי מכונות והתמחות ברכב

ואני נוהג על סובארו אימפרזה 2004 פרטית מהכסף שלי

ואני חדש פה אני מקווה שזה פורום על רמה אם אנשים חכמים שמבנים במקצוע המכונאות :)

פורסם

שלום לכולם, שמי אלכס, עד לפני זמן מה כתבתי בפורום אופנועי אספנות, אך הפורום ההוא נעלם לי.

אז הנה אני כאן, לפני כחצי שנה הבאתי R-100RS BMW (אופנוע) מהולנד בנסיעה עד יוון.

כעט אני רוצה להביא אוטו מלוס אנג'לס - אוטו שירכש דרך -EBAY ואני צריך חברה שתארגן את הכל שם החל מהעברת בעלות - הובלה ושילוח.

מצאתי חברה שעושה את הכל אבל רק באזור ניו-יורק או פלורידה.

מישהו זרק את השם אריק בצרי אך לא הצלחתי להגיע לקצה חבל שיקשר אותי אליו.

פורסם

שלום...קוראים לי דור, אני מעכו בן 18 מחכה לגיוס.

זמן ארוך אני קורא מקפיד בפורום אבל רק היום החלטתי להירשם.

נוהג על פיג'ו 206 1400 ידנית . מתעניין בכל מה שקשור למוטוריקה

לומד CNC(חריטה וכרסום ממוחשב)ומחכה ליום שאוכל להישתמש בדברים שאני לומד בקשר למכוניות :twisted:

פורסם

שלום אני עידן אוחנה בן 17 וחצי מירושלים ונוהג על סובארו אימפרזה 1600 אוטומט שעשתה 100 ק"מ יד ראשונה ברישיונות 00 הייתה של אמא

אני מירושלים עם יש מפגשים כל מיני דברים אני פה

אגב אני חדש מהיום...7.4

פורסם

שלום,

שמי איתי בן 17 ומחפש רכב.

גלשיתי פה קצת לפני שנרשמתי,וראיתי שזה פורום ממש פעיל עם הרבה משתמשים בעלי ידע נרחב.

מקווה שתעזרו לי בעתיד.

יומטוב,

איתי

פורסם

אני אור, בן 18 מראשל"צ.

נוהג על פורד פוקוס 2008, 5 דלתות (ליסינג מהעבודה של אבא).

מתעניין במוטוריקה ובספורט מוטורי, תמיד שמח ללמוד עוד מידע וגם לעזור לאחרים מתי שאפשר.

פורסם

שלום שמי אלדד בן 23 מתגורר בצפון, נוהג על גולף ג'ינריישין 2.0 2002 מיתעניין בכל מה שקשור לאודיו,מערכות

בין היתר אוהב נקיון ברכב וכל מה שמסביב ... אשמח ללמוד מהאתר דברים חדשים

פורסם

אז כך אני בן 27 מאזור הדרום (ב''ש) חולה מכוניות מגיל 0 מכוניות ובפורט מוטורי אצלי זה בדם

ב5 השנים האחרונות החלפתי 10 רכבים התחלתי עם סובארו ולאחר מכן רכשתי קורולה ושוב סובארו ואז אאודי ואחר כל במוו E30 שנת 85 קופה ואחר כך סיוויק סובארו פונטיאק פיג'ו 306 והיום אני נוהג עם במוו E30 שנת 90 אני מאוד מאוד מרוצה למרות שהיא ישנה ועם נפח מנוע קטן 1600 סמ''ק אבל כבר הכנתי תוכנית לשיפור ושיפוץ הרכב אני שרוף על רכבים ישנים וקלאסים אני מאוד אוהב במוו בעיקר הדגם הישן כמו הרכב שברשותי אז בכוונתי לשפר את הרכב מבחינה מכאנית שוקל להגדיל את המנוע ולשלב טורבו או להחליף את המנוע ליותר גדול ואז לשלב טורבו עדיין אני בהתלבטות אשמח אם תכונו אותי מבחינה חיצונית בהתחלה פחחות וצבע עדיין לא בחרתי צבע אבל הנטיה שלי לצבע כסף החלפת הכסאות וריפודי הדלתות הרצפה והגג בקיצור הכנתי תוכנית לחידוש כל הרכב הרכב כרגע עם צמיגים יחסית גדולים 205 על409 ג'נט 16 חתך נמוך אשמח לקבל כל עיצה או תגובה או כל עזרה

תודה מראש......

פורסם

שלום לכולםםם

שמי איתי בן 28 מחולון וני נוהג על סיאט קורדובה

אני רוצה להחליף רכב, יש לי את זה כבר 7 שנים, ומתלבט בין יפנית ( "אחרי העדר" ) או לפנק את עצמי עם איזו סיטרואן C5, אבל כמו שאתם יודעים השמועות על הרכב לא ממש מעודדות אותך לקחת "סיכון" עם הרכב הזה - שנת 2002 , 2003

חג שמח לכולנו .

פורסם

טוב שמי הוא ניר אני מתעסק עם מכונאות מגיל מאוד קטן נשוי עם 2 ילדים ותחביבי הם תחום הרכב והאופנועים למיניהם ויש לי סיאט קורדובה מדגם 1.9D הרכב הכי חסכוני בארץ !!!! אני מכונאי ביום יום אז אם יש שאלות אני אשמח לעזור לכל אחד מכם

פורסם

שלום אני אלון בעלים לשעבר של פורד אר אס 2000 כיום נוהג על סיאט איביזה קופה 2002 1.6 100סוס לא משהוא רציני

אחלה של פורום דרך אגב חג שמח

• תוכן חדש...