Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בן 32, מירושלים, נוהג על מיצובישי 89 שעוברת במשפחה.

מחפש עכשיו טויוטה קורולה שנת 98 בערך, נכנסתי לכאן כדי לבדוק מה צריך לדעת לפני שרוכשים משומשת ופשוט הייתי מרותק לסיפורי הזוועות והרמאויות...

תודה על הטיפים. אחלה פורום.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קוראים לי אליאס ו אני מהצפון (נצרת) בן 21 נוהג על קורדובה SX 98 מדהימה

Oo oO

Seat ibiza 1.4 5D 14' BMW compact e46

פורסם

שלום רב אני גר באזור ירושלים ונוסע על רנו מאגן סאדן 4 דלתות אוטו מעולה מבחינת נוחות וטיפולים כל 30 אלף

יש לו קצת בעיות עם מערכת החשמל אבל אפשר להסתדר בנתיים

פורסם

מדהים, פתחתי את שרשור בנושא הראשון והוא מלפני 7 שנים, ז"א שאנשים שהיו שם בני 18 לפני הצבא, עכשיו בני 26 אחרי הצבא.

אז ככה, קוראים לי אלכס אני בן 19 מב"ש.

כרגע אני תכניתן (ממר"מ) בצבא וחתמתי על שנתיים וחצי בנוסף לשרות החובה.

אני נוהג על פיאט פונטו 96 שקניתי, לפני חודשיים ,בכסף שהרווחתי בעצמי, אף פעם לא היה לי מלווה ולכן כל מה שאני יודע על רכב ונהיגה זה מה שלימדו אותי בשעורי נהיגה, ז"א שאני ממש לא יודע לחנות בצורה נורמלית.

אז בשל האמור לעיל, לפעמים אני שואל שאלות טיפשיות ושל צעירים בפורום, כי תכלס התחלתי להתעסק במכוניות רק איזה חודש לפני הקניה.

פורסם

אוקיי

שמי ג'ונייד, מכפר עוספיא על הר הכרמל, בן 28

מהנדס מכונות , עובד חברת ישקר. בעל רכב מאליבו 2005

רכב אמין, טיפול 15000 בסביבות 250-300 ש"ח

רכב לתפארת

פורסם

שמי אורן סטודנט לכלכה ושמאות מקרקעין,מוזיקה בעיקר הופעות חיות מעל 80 אלבוני הופעות (אוסף כבר כמה שנים) ,עובד בבנק ובקיוסק בן 26 יש ברשותי פיאסטה דינמיק 97 8 צ'.

באתי ללמוד פה אחרי שניחסכו אלפי שקלים בזכות שיטוט בפורמים, היו לי פז'ו 205 ,סקודה פייבוריט 94 (הייתי צריך רכב זול מאוד) ועכשיו פיאסטה של תקלות הזויות. באתי לכן ללמוד ולתת ממה שכבר אני יודע......

:twisted:

פורסם

שלום לכולם! שמי האמיתי יבגני פיק - אין קרבה לבחור ההוא עם הארטיק משנות ה-70 - לא להעלות את הנושא שוב :).

אני אשדודי כבר 20 שנה בעל ואבא גאה. עובד בתחום הפיקוח תהליכי יצור בדרום ובעל אימפרזה 2003 2.0 4X4 GX.

פורסם

שלום קוראים לי פולי ובניגוד לדעה הרווחת אני בחורה שכן מתעניינת במכוניות (כרגע עוד לא "מבינה" אבל בהחלט שואפת לכך). יש לי דייהטסו סיריון 99' קטנה וזה הרכב הראשון שלי, למרות שלפני זה נהגתי מספר שנים בניסאן אלמרה.

פורסם

היי...

אני יואב, בן 34. גר ב ISLE OF MAN. כן, יש מקום כזה.

נוהג על שני רכבים - מאזדה MX-5 2009, קניתי בספטמבר וזו הקניה הכי טובה שעשיתי בחיים. תענוג שאין שני לו, בעיקר באי שאין בו הגבלת מהירות חוקית...

יש לי גם BMW X-5, שמשמש בעיקר להסעת ילדים - אבל מדי פעם נחמד לקחת אותו לשטח. חושב ברצינות להחליף אותו ב M3 שראיתי למכירה באי.

• תוכן חדש...