Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי דע-אל.

אני בן 26 וגר בגבעת שמואל.

אני נשוי + ילד מקסים בן שנה.

אני עובד כיועץ אירגוני בצבא.

בימים האחרונים התחלתי לחפש רכב והבנתי שאני לא מבין יותר מדי ואז התחלתי להכנס לפורם זה.

איפה אני יוכל להתייעץ אם אנשים בקשר לקניית רכב?

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לילה טוב לכולם

אני מקסים בן 23 אוטוטו 24 מחיפה משרת בצבא כרגע נוהג ברכב של ההורים מאזדה 3 מנוע 2000 ספיריט אחלה אוטו יושב מעולה על הכביש ולמרות שמועות שאני שומע מאנשים לא אוכל כל כך הרבה דלק.

כרגע מחפש רכב לעצמי ולא יכול להחליט :roll:

התקציב הוא 30K מחפש משהו חסכוני יחסית 1 ל 12 13 יתקבל בברכה, אם יש לך הצעות לרכבים או אפילו אם אתם מעוניינים למכור וגרים בסביבה אנא צרו עימי קשר במייל

זה פורום ממש ממש טוב ואני שמח להצטרף למילאה מכובדת שכזו

תודה רבה לכולם

פורסם

שמי אולג גיל 21 כרגע בצבא(5חודש למנאייק) מנתניה כרגע נוהג על איביזה97 צהובה אחרי הצבא נחליף למשהו יותר מתקדם:lol: אוהב מאוד את הנוסטלגיות כמו אונו טורבו:twisted:(קובייה רצחנית)205GTI וכו.. אההה והאוטו הראשון שלי ליפני 3שנים היה פיזו205 שנת...87:oops: ומאז אני בטראומה מהצרפתיות:shock:

פורסם

שמי אקסל אני בן 38 ממעלה אדומים חובב מכוניות מילדות במיוחד רכבים צרפתיים(נולדתי בצרפת) בקשר למוסיקה רוק כבד משנות השיבעים .אישתי נוהגת בניסן סאני 93 ואני נוהג במרצדס אקטרוס(סמי טריילר) החלום שלי לקנות סיטרואן cx או xm

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

היי קוראים לי ישראל, גר בת"א, בן 19 , עוד אין רכב אולי בשבועות הקרובים (הלוואי), מה שההורים יבחרו (מה לעשות לא תלוי בי:? ), ואאהה אני קצת ביישן מקווה שתעזרו לי פה בנושאי רכב, בינתיים "סלמאת" .

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

שמי ירון ואני מגבעתיים. חובב נהיגה רכבים בעיקר ידניים רכבי ספורט ואופנועים.

אבא טרי וכרגע נוהג על פורד פוקוס 1.6 ידנית לפני כן על קליאו b ידנית ובעבר הלא רחוק על רכבי ספורט מגוון אופנועי שטח וגיפים בעיקר סוזוקי.יש לי ידע בסיסי + בכל הקשור לרכבים ואופנועים ואשמח לשתף ולהשתתף אתכם בדיונים ובמה שאוכל לעזור.

אז נשתמע בהמשך ירון.

פורסם

שמי גיל. חזרתי משהות ארוכה בגרמניה לארצנו החמה, גר ועובד באזור המרכז אבל במקור מהקריות.

נוהג כעת על מיצובישי קולט שנת 95 גיר רגיל. השאיפה לקנות בעתיד מרצדס דיזל גיר ידני בין השנים 86 ו95.

פורסם

שלום שמי דויד ואני מאזור הקריות מתעסק המון עים רכבים בונה הכול לבד צובע לבד כרגע יש לי רכב זמני רנו 5 ואני עכשיו בתיכנונים של רנו מגאן קופה ויש לי המון שאלות :)

אני לא נוסע מהר אני טס נמוך :evil:

פורסם
שמי גיל. חזרתי משהות ארוכה בגרמניה לארצנו החמה, גר ועובד באזור המרכז אבל במקור מהקריות.

נוהג כעת על מיצובישי קולט שנת 95 גיר רגיל. השאיפה לקנות בעתיד מרצדס דיזל גיר ידני בין השנים 86 ו95.

חבל שלא ראיתי את המודעה הזאת לפני חודשיים היה לי מרצדס E190 טורבו יחידה בארץ מכרתי אותה ב 10000 שנת 93

אם יהיה לי משהו בסיגנון ננסהלעזור לך כמה שנוכל :)

אני לא נוסע מהר אני טס נמוך :evil:

פורסם

מאזור צפון -גליל עליון .. בן 20 .. לאחרונה רכשתי סיאט לאון ספורט 2002, 1800 סמ"ק (לא טורבו) ידני כמובן עם סנרוף ג'נטים מגנזיום ואגזוז לחץ כפול :-D.. בעוד יומיים הוא מגיע ואז תוכלו לראות את התמונות בפרופיל האישי ...

חשוב לציין שרק אתמול הכרתי את הפורום הנהדר הזה ומקווה לכולם הרבה הצלחה .. :mm_yeah:

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

אני בחור בן 48 נכנסתי לפורם עלמנת להגדיל את הידע שלי בנושא המכוניות מכיוון אשאני בדרך כלל נוסע באופנוע

אבל מה לעשות הגיע הזמן כנראה אז תודה ומקווה שאהנה פה...

פורסם

שלום אני מאיר ואני ואני מת על כל משיש לו יותר ארבע גלגלים ולא פחות

יש לאישתי הונדה סוויק 94 יד ראשונה!!!! כן כן !!!(ובלי ספויילרים ומגנזיום וכו...)

ולי B4 בדרך

לא מבין במחשבים בכלל !! וזהו

• תוכן חדש...