Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום קוראים לי נתנאל מחדרה

אוהב מכוניות אוהב שיפורים במיוחד...

תחביבים שלי מחשבים כדורגל(המון) יש לי סופר לנסר סלון שנת97 אני לא ערס בכלל להפך אני שומע רק אנגלית (שקטים)

אני עוד 10 חודשים מסיים עם הצבא אני במג''ב...

פורסם

שלום אני תושב חוזר

מארה"ב ובודק איזה רכב כדאי להביא ומה באמת המס שאני צריך שללם על רכב משומש בן שלוש לארבע?

פורסם

שלום שמי ירון. אני בן 44 אבל מרגיש כמו בן 43. עיקר אהבתי היא דווקא לאופנועים. כרגע נוסע ברכב אבל מחכה בקוצר רוח שהילדים שלי יגמרו את הקולג כדי שאוכל סוף סוף לחזור לרכב על הנקבה היחידה ששווה לרכב עליה. ושמה באופנוענית מדוברת היא : הונדה .VFR

פורסם

קוראים לי אמיר, אני מדרום הארץ.

בן 31. יש לי מחלה קשה מגיל 21 ... נקראת "אלפא-רומאו".

אך לצערי לפני שנה נרפאתי, וקניתי הונדה סיויק.

מקווה שבעוד כמה שנים אני שוב אהיה חולה, בנתיים אחסוך קצת קסף למחלה זו.

פורסם

נהגתי בעבר ברכבים חיפושית , גולף , ג'טה דגם ישן, פולו קלאסיק דיזל 1.9. בכולם גיר ידני. הרכב המוצלח ביותר היה פולו קלאסיק . 8 שנים אפס תקלות. כיום שוקל לעבור לרכב עם גיר אוטומטי מסוג DSG.

• תוכן חדש...