Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי איתמר אבן

זו לי הפעם הראשונה בפורום זה,אחד הדברים החשובים לי זה להגיב כאשר מישהו כותב שטויות,מטייח,או כותב אי אמת.

כמו כן אשמח ללמוד ממכם,אני אוהב להבין עד היסוד ואיני מסתפק בתשובות חסרות שלד ובסיס.

אז קדימה לדרך !!!

איתמר

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מרגיש קצת סבא(קורה לי יותר מדי בזמן האחרון)כשאני קורא את הגילאים בהודעות,

לא נורא, בטח אמצא את מקומי ,עיסוק: נהג אוטובוס

פורסם

שלום לכולם,

אני בעיקרון איש של מוסיקה, לא של רכב.

אני בא מעולם המוסיקה הקלאסית והג'אז, פעם הרבה נגינה והיום בעיקר האזנה וגם יבוא של מערכות קול איכותיות

(כן, ההובי הפך לפרנסה). לפני כן הייתי שנים רבות בהי טק בתחום פיתוח תוכנה.

בזמן האחרון נכנסתי חזק לתחום צילום מקרו - דבר מדהים שגורר אותך לכל מקום במדינת ישראל וגם חו"ל.

רק דוגמה קטנה למי שלא מבין על מה מדובר:

http://www.maestroaudio.co.il/images/clownMini.jpg

נכנסתי לכאן כדי לקבל עצה בנוגע לרכישת רכב ישן ומיוחד.

כרגע אני נוהג על סובארו גראנד לאונה בת 16 עם 40000 ק"מ!!

פורסם

שלום לכולם אני איתי ואני מבין בכל מה שקשור לחיתוכי לייזר מכיוון ויש לנו מפעל האם יש למישהו תוכניות לבניית באגי שרטוטים, משהו, יש לי את כל האמצעים ואני לא יודע איך לבנות אני גם אשמח לעזור בכל מיני דברים( אני בעצמי חותך בלייזר) כל שאלה מקצועית לגבי חיתוכים או כל דבר אחר ניקוב בפאנ"צ אשמח לעזור גם לגבי שאלות טכניות!!!!!

פורסם

אהלן, אני אלעד

חדש בפורום ובעולם הרכב (הפרטי לפחות, עד היום היה ליסינג). קניתי לא מזמן פיג'ו 206 XT מ-2006 בעקבות המלצות חמות של שני חברים. (אחרי הקנייה הגיעו כל החבר'ה עם סיפורי הזוועה על הפיג'ו...).

העיקר שיהיה בכיף

פורסם

מה קורה אנשים אני דולב ואני די חדש פה ובעניינים בכלל...

אני בן 17 וחצי ומאוד מתעניין בשיפורים לרכבים,

אני עוד מעט מוציא רישיון ומחכה לי פג'ו 106 1996 חמודה לאללה בצבע שחור

אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה טיפים אולי איך לטפל בה כשאוכל לנהוג בה .

אשמח לשמוע הצעות!

פורסם

נעם אשקלון-דיאטצו סריון שנת 1999 צריכת דלק 1ל14 בן עירוני 80% ועירוני 20% נפח מנוע 1000 סמ"ק.

גם החדשות צורכות דומה בנהיגה חוקית ורגועה

פורסם

שלום שמי רומן אני מבאר שבע אני חדש כאן יש לי טויוטה אוונסיס 2003 גיר רגיל מנוע טורבו דיזל d4d קניתי את האוטו יד שניה עם קילמטרז 300 אלף אף אחד לא מכיר את האוטו הזה אני צריך שתאזרו לי בבקשה עם כמה דברים איזה שמן אכי טוב לאוטו הזה איזה בולמים ואיפה אני קונה לאוטו הזה גלגל תנופה, בחברה מקורי עולה 4500 בלי מעמ, קלץ מיסב מחזיר שמן ופלטה כבר קניתי וגם האם כדי להחליף שמן גיר אם כן איזה שמן תודה מראש רומן

פורסם

שלום, אני ארז אלון מבית שמש,

בן 16 וחצי ולחוץ לרישיון הנהיגה כמו טמפון :). בזמן האחרון אני קורא פה הרבה כדי לרכוש כמה שיותר ידע מוטורי שיעזור לי בעתיד. מגיל 0 בערך אני מתלהב ממכוניות, ובעצם מכל דבר שיש לו מנוע (טרקטורונים, אופנועים, מכוניות, סירות, אופנועי-ים ומה לא).

מקווה ללמוד ולהנות פה כמה שיותר.

פורסם

אני במקור חובב לנצ'יות מושבע בטא HPE הייתה הביבי שלי,

קצת אלפא סוד כייפית וכיום ליסינג משעמם למדיייייי

מעוניין להכנס לנושא השיפוץ מאוד אוהב את התחום

אשמח להיות חלק מקהילה מקצועית זו

רוני והטאונוס

פורסם

שלום

בכייף ניתן קצת מידע עלי למרות שאני לא הרבה נכנס לפורום אבל למה לא תמיד טוב להכיר

הודאל (HODEL) בן 26 מחבצלת השרון

בעברי הייתה סוזוקי סיוופט 87 מנוע 1.0 אוט'

היום יש יונדאי אטוס 99 1.0 אוט'

הרכבים כפי שראיתם הם עם מנועים קטנים וגם אני רווק אין לי צורך ביותר מיזה :-)

פורסם

שלום לכולם

מזי (הייתכן שאני הבת היחידה בפורום?) מאיזור המרכז,מעדיפה שני גלגלים אבל בנתיים מסתפקת בלאנטיס 2001

וחולמת בלילה על פיז'ו ודוקאטי.הגעתי בעיקר ללמוד ולאסוף מידע טכני ומעשי.יאללה,בהצלחה לי.

• תוכן חדש...