Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קוראים לי הנרי

פעם ראשונה שלי בפורום.

פרסמתי בקשה לרכוש סיירה פורד לפרוק,אני זקוק לגיר תקין.

אשמח להשתתף ביעוץ לפורום זה.

הנרי

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן , שמי חיים ואני מביתר עילית, 30+ חייל משוחרר (זקן)

ואני עלים גאה לרכב הכי סטנדרתי והכי נמכר במדינה ..... איך לא פורד מוסטנג ZR משופרת בטירוף .. אה סתאאאאם ... הייתי רוצה אחת אם אפשר באדום לוהט וחושני (אה אני מדבר על אוטו !!! ולא על מה שאתם חושבים!! ) בקיצור בעלים באמת גאה למאזדה 3 בנאלית ושובבה , דבר ששמתי לב לאחרונה החלפתי לגאנטים מקורי 17" שהשגתי באינטרנט ותתפלאו האוטו לא באמת הפך למקפץ ולמרעיש דבר שכנראה יובן בצמיגים שעליו היום מדובר ברביעיית פדרל 205/50/17 ובעבר ארבעה אליאנס שכנראה סיימו את תפקידם , בכך נוכחתי לדעת כמה חשוב צמיג חיי ואיכותי על פני צמיג מאיכות ירודה, זהו להפעם נשתמע בהמשך מקווה שלא מרחתי יותר מדאייי,

פורסם

היי

אני אנה בת 31 מראשל"צ

יש לי פולו 99 1600 אוטומט ללא שום תקלה עד לטיפול אחרון במוסך, מאז רק בעיות...

ממש התיאשתי ומחפשת כמה עצות חכמות מטובים ממני פה...

יום טוב לכולם!

פורסם

שלום, שמי אורן ואני בעל גולף פסיפיק/ג'נריישן 2.0 שנת 2004 יפיפייה בצבע אפור מטאלי.

אני בחור מאוד משקיען ופדנט ברמות לרכב שלי.

אני לא "תייר" ולא פרייר ולכן חשוב לי לקבל מגוון עצות וחוות דעת מחבר'ה רציניים ובעלי ניסיון לכל בעייה כזו או אחרת.

אשמח מאוד לקבל טיפים ממכם,

תודה.

Civil engineer

פורסם

שלום!

אני רחלי בת 22, מאזור ירושלים.

סטודנטית למשפטים.

התחביבים שלי: מחשבים ורכבים

אני אוהבת מוזיקה טובה! לועזית או עברית.

יש לי כרגע דייהטסו שרייד שנת 99, מחפשת להשתדרג

פורסם

הי, קוראים לי יוליה ואני חדשה באתר. הרינו קליאו שנת 95 כבר לא עושה את העבודה והחלטתי קצת להשתדרג :wink:.

אני יודעת שיש פה מלא כתבות ותגובות ואני אשתדל להתעמק בהן, אבל אשמח גם לקבל עזרה יותר קונקרטית.

הייתי רוצה לקנות מכונית בערך בגודל של הרינו קליאו, יד שניה, שנה 2005-2008. התקציב עומד בערך על 50,000,עם אפשרות לגלוש קצת למעלה (לא יותר מ- 60,000).

אשמח לשמוע איזה מכוניות יכולות להתאים לי.

תודה,

יוליה

פורסם

שלום שמי שמואל פעם ראשונה בפורום

עד ליפני כחודש היתה לי מכונית מדהימה פגו 306 XT

סטיישן 100 כ"ס ידנית לדעתי יחידה בארץ

וניפרדתי מימנה בכאב עקב היתרחבות המישפחה

עכשיו קניתי רנו סניק 2000 סמ"ק ידנית 4X4

140 כ"ס 2002

ועכשיו לשאלות:

ראשית הרכב מרגיש לי כאילו ההילוכים גבוהים מידי

כלומר בנהיגה צריך לרדת הרבה פעמים לשני ואף לראשון

דבר שני ברכב יש מערכת 4X4 קבועה באמצעות מצמד ויסקוזי

אם אפשר לקבל מידע על המערכת איך היא עובדת ומה צריך לתחזק

תודה רבה שמואל

פורסם

עידו מהצפון בן 17 ו4 חודשים ככה.

נוהג על 307 2006.אולי עוד כפחות משנה אמורים לקבל מאזדה 3 2010 מהעבודה,אבל עד אז יש זמן.

פורסם

דור מאשקלון

חייל בקרבי

אוהב אופנועים, טרקטורונים וכל דבר עם מנוע וגלגלים....

יש לי ניסן סאני 95' ידנית ואני מבסוט ממנה עד הגג!

פורסם

שלום,שמי אלכסנדר.נולדתי ברוסיה,עברתי לישראל בגיל 6,עכשיו אני בן XX.עוד מעט מוציא רשיון לאופנוע ולרכב בו-זמנית.

בינתיים,מתאמן על הרכב של אח שלי:הונדה סיוויק ידנית 1996 קופה עם חצאיות וספוילרים,ומשתדל לא להרוס לו את הטמבונים (פגושים) ליד המדרכה.אוהב את המוזיקה של Dj Aligator,The prodigy,Gigi da'gostino,Onyx....

בינתיים נוהג (רוכב) על אופניים משופרות מאד......

פורסם

שמי מוטי

אני עוסק במקצועות הרכב מעל 25 שנה, עובד באחת החברות הגדולות לשרותי רכב כמנהל מרכז שרות, לאחרונה הקמנו אני וכמה שותפים אתר אינטרנט בנושאים מגוונים ושונים בענף הרכב.

זה ששואל הוא טיפש לחמש דקות, אבל זה שאינו שואל נשאר טיפש לנצח.

פורסם

שמי מוז ואי נוהג ב bmw m5 וגם בהופנוע בהונדה vfr 800 ועוד כמה כלים מעניינים.

הלך לי בולק קדמי ב ב אם וו ואני צריך משהוא תחליפי זול ומיידי

יש למישהו הצעה מעניינת? אגב היו לי לפני כן זוג קוני שעשו את העבודה אבל

אחד מהם נוזל.:?:

פורסם

אהלן מה עניינים?

אני אסי אושר חדש פה:)

אני בן 18 וחודשיים והאמת שאין לי רשיון:) אני סתם חובב מכוניות ואני אולי מוציא רשיון על הצבא והולך להיות נהג יחידה:)

לאבא שלי יש סובארו B4 ואני חולה על האוטו הזה!!!

• תוכן חדש...