Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי, אני חדש בפורום :).

טוב, אז קוראים לי ניב ויסמן.

אני בן 18, מעכו.

אני נהג חדש. כן, יום שני שעבר עברתי טסט סוף סוף.

אז כרגע, אני עם מלווה חחח.

אני מאז ומתמיד חולה על הדבר המדהים הזה על 4 גלגלים :D.

החלום שלי הוא כמובן, Aston Martin DB9 או אני מוכן להתפשר על RR Phantom Coupe חחח.

אני כרגע נוהג על KIA CARNIVAL 2004.

וזהו, מה עוד?! :D

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

שלום

יש לי אפלאוז 1997 ידנית הזרקת דלק . האוטו לא מניע.

יש סטרטר .חבר חשמלאי שבדק אמר שיש בעיה במחשב המנוע או במודול שאמור להיות בדיסטרביוטור שהוא לא מצא

האם מישהו יכול לעזור לי ? איזה בדיקות אפשד לבצע על מנת לודא שהבעיה במחשב? תודה!!:roll:

פורסם

שלום : אני מנדי בן 21. כיום עובד כדקורטור בחברות קוסמטיקה.

במקור מירושלים . כרגע ברמת גן. נוהג היום על פורד טרנזיט שטופחה על ידי ולא במעט זמן .

אני קורא לו רכב. "גם לעבודה" ... ממש לאחרונה סיימתי להוציא רישיון לאופנוע 500 . וזה כדי לגוון מהגודל. בכל אופן זה

לפעמים מכביד ... עדיין לא יודע בדיוק על איזה אופנוע לסגור . (אשמח לשמוע רעיונות...)

אוהב את החייים . ואיך לומר ? חייבים אדרנלין !!! :twisted::-D

פורסם

שלום

ושבוע טוב לכל האנשים הטובים שעוזרים לאחרים לפתור בעיות שונות ולעיתים משונות.

הלואי, ויהיו עזרות כאלו בכל תחומי חיינו הלא פשוטים, כך נוכל לחיות יותר בשמחה ובאהבה.

אני ציון, מרמת גן ,נוהג שנים רבות, מורה במקצועי בתחומים שונים ובמיוחד ביחסים שבין אדם לחבירו.

יש לנו טויוטה קורולה 95 אמינה ומדהימה ,מדי פעם מתגלים בעיות בלאי שונות . חשוב לי להתייעץ עם אנשים מקצועיים בתחום כדי להגיע להחלטות ולתיקונים מקצועיים וטובים.

אוהב לטייל ולשמוע מוזיקה

כל טוב לכולם

ציון

פורסם

שלום לכולם,

שמי אולג, בן 32, עובד בהייטק. נוהג משנת 96, שזה כבר 13 שנים. היו לי סוזוקי סוויפט סדאן 1300 שנת 94, רנו מגאן 2005 ועכשיו יש לי סיטרואן C4 שנת 2007.

הנסיעה לעבודה בבוקר עם סאב שמעסה לי את העצמות ורגל הגז דבוקה לרצפה עושה לי את היום :) אוהב מכוניות, לפעמים מתפעל מה-design שלהם, לפעמים מתאהב בדגם חדש שאני רואה לפתע על הכביש.

אה...ובמקור אני מרוסיה, אבל ממש במקור :-P

פורסם

שלום לכולם

שמי אלכס, בן 24 ונהג חדש ובימים אלה מחפש את הרכב הראשון שלי.

מקווה שבעזרתכם אוכל להגיע להחלטה הנכונה.

שבוע נפלא

פורסם

היי,אני אברהם,נולדתי בשנת 97 בפתח תקווה

אני לא נוהג,אבל החלום שלי לנהוג על הולדן (מכל סוג שהוא ) כשיהיה לזה הגה שמאלי.פה,בארץ:evil:

:cool:הלו:evil:

פורסם

אז ככה :-)

שמי רני ,אני גר בחולון ונולדתי בארץ .

אני חולה הגה (בלשון המעטה !) ומדי פעם כשחיפשתי מידע על רכבים שונים הגעתי לפורום וממש התרשמתי מכמות הידע

שיש לאנשים שנמצאים כאן על הרכבים השונים , לכן כל פעם כשאני מחפש מידע בסיסי על רכב מסוים אני נכנס ישר לקארספורום ומשכיל :-) .

כרגע אין לי רכב לנהוג עליו אבל בעיקרון אני מחפש .. מתלבט בעיקר בין מאזדה 2 לסוזוקי סוויפט .

הוצאתי רישיון לא מזמן ( טסט ראשון 29 שיעורים :-D) אבל לצערי אין לי רכב על מנת להוציא את הכישרון לנהיגה שלי לעולם =]

וד"א אני בן 17 ושמונה חודשים

• תוכן חדש...