Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי...

שמי חי ואני מהצפון. אני מחפש רכב למשפחה שלי ולכן הגעתי אלייכם לאתר.

אני סטודנט במכינה קדם אקדמאית

בן 22

בצבא הייתי לוחם ואח"כ מפקד בבא"ח טירונים

וזהו .:lol:

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערב טוב :-)

אני כ"כ שמחה שמצאתי אתכם !

אין לכם מושג כמה נהנתי לקרוא שרשורי הודעות והמלצות עוד לפני שהחלטתי להצטרף אליכם .

ובכן שמי אורנה גרה ברחובות הקטנה והיפהיפיה , עוסקת במשאבי אנוש ואשמח לקבל המלצות לרכישת רכב בפורום המתאים.

יום טוב ואחלה שבוע לכולם !

פורסם

שלום לכולם.

שמי יוסי עוסק במחשבים, עובד בת"א מתגורר בשומרון , נוהג על כמעט "ענתיקה" סובארו 89

יום טוב לכולם

ולהתראות

פורסם

טוב אז ככה אני דניס בן 22 כרגע אחרי שחרור נובג על סיטרואן ZX 1400 ידני 1996 וכנראה החודש עובד לפג'ו 206 או 306 2000-2001

פורסם

שלום לכולם אני זיו בוגנים.

אני מאיזור הדרום מדימונה..אין לי כרגע רישון אני מתכוון לעשות קד"צ נהיגה עוד כמה חודשים אני מתגייס בע"ה.

אני נוהג בחיי היומיום שלי על אופנועים,טרקטורונים,קטנועים אבל הכי הרבה על טרקטורונים אני חולה טרקטורונים!

אני אוהב בעלי חיים במיוחד כלבים..ישלי פיטבול אמריקאי מי שרוצה תמונה שידבר איתי פה 312728212..ויש לי 6 נחשים קטנים חמודים כאלה...וישלי תוכי ג'אקו הנקבה עכשיו בהריון..וזהווו אחים שליי.

פורסם

אני בר בן 15 ואני לצערי עוד לא נוהג אבל בקרוב מאוד על אופנוע ואני בא מי השומרון (לומד תאוריה) ובקרוב מאוד ניגש יום טוב:-)

פורסם

שלום,

שמי יוסי, בן 29. כרגע נוהג על קליאו B ידנית, 2001 1.4 16V

גר באזור ירושלים, ונעזר המון בפורום המצוין הזה. נרשמתי לבסוף :)

5.7.2009

פורסם

שמי שניר,

אני גר ליד אשקלון.

משרת בנבטים שבדרום בסיס ח"א. אני נוהג על סוזוקי בלנו.

אני כבר בפורום הזה יותר מ5 שנים, הייתי קורא הודעות, רק לאחרונה נרשמתי.

TWIN TURBO V6 3800CC-480 HP 6400RPM -0-100 3.5 SEC-TOP SPEED 320 KPH

6-SPEED DUAL CLUCH AUTOMATIC WITH MANUAL CONTROL

פורסם

אני קיריל מחיפה חדש בפורום חולה על שיפורי מכניות יש לי במוו 94 קופה 318 גיר רגיל אני בשלילה לעוד חצי שנה ואני אוהב לשמוע דיכאון אני נהג בגלל ההדרינלין

• תוכן חדש...