Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום כולם,

אני מרמת גן, נוהג על רכב, אופנוט, טרקטור, מטוס, סירה ועוד.

הרבה מאוד שנים, נהג זהיר ללא עבירות תנועה

פורסם

Aשלום

שמי צליל ואני שמחה לדעת שיש פורום שמייעץ בענייני רכב.אני די בורה בנושא. אבל מקווה לקבל את עזרתכם.

אני נוהגת בסוזוקי סוויפט שנת רפפו ומא מרוצה אלא שהיא לא בדיוק שלי ואני מחפשת רכב קטן חסכוני בדלק ולא יקר (הצחקתי אתכם?!....). ובכל זאת אני מפשת בערך משנת 2006 רכב לא גדול חסכוני בדלק (הסןבארו שלי עושה 13 ק"מ לליטר)

אשמח לעצותיכם הערותיכם

תודה

צליל

פורסם

שלום. שמי אבי

אני מאיזור פתח תקוה,אני נוהג כעת על רכב עבודה מסוג סובארו טנדר

הפורום מכוניות מאוד מעניין אותי ויש לי כמה שאלות שאני חושב שיש כאן אנשים שיכולים לעזור.

פורסם

שם: אורי

שנ"צ: 1975

עיר:איזור ת"א

תחומי עניין: טכנולוגיה, מחשבים, גאג'טים

רשיון: סירה,אופנוע ים, אופנוע עד 500, ורכב.

רקע בנהיגה: סימולטורים של מירוצי מכוניות מגיל 0 וכשיש זמן פנוי. קורס נהיגה מתקדמת מרצדס 2004 בו לקחתי מקום 3 במירוץ מכל העולם ומקום ראשון מהישראלים, נסיון מועט וטוב בקארטינג, נהיגה מהירה בתחומים מוגנים ע"מ לשמר את האינסטיקנטים.

בעבר היה לי גם ג'יפ והייתי נוהג לקחת חלק במירוצי-ראלי ניווט.

מכונית נוכחית:

בוקסטר S PDK

מכוניות שנהגתי עליהן:

המון, הרבה מרצדסים, ג'יפים, גולף משופרת, הונדות.

סטיה: לבדוק את מגבלות הרכב עליו אני נוהג.

הרעיונות שעומדים מאחורי הנהיגה שלי:

1. סיכון מחושב בלבד. לא להגיע מעבר לזה

2. להעז, לטעות, לתקן.

3. הרבה תיאוריה, מכניקה של הרכב. ידע תיאורטי עוזר להבין את הפיזיקה והכוחות שפועלים על הרכב. לנצל אותם לטובתי.

Garage list:

SLK 1.8 KOMPRESSOR 2010

Boxster S PDK 2009

פורסם

מי אני? : שאלה טובה ד"ר, אני רוני בן 27

מאיפה? : מראשון לציון - אבל ירושלמי במקור.

על מה אני נוהג? : סיטרואן קסרה 2 2003 1.6 בנזין אוטו', 110 כ"ס (חבל שאין עוד...)

תחביבים? : כמובן רכב, סאונד וכל מה שבינהם

מה אני אוהב לשמוע? : הכלללל (אלקטרוני, מזרחית, שחורה, 80s 90's ,עיברית, רוק וכו'...

אין כמו CF אחלה בית לרכבים...

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

שלום לכולם!

אני פבל,מערד חייל בשירות סדיר.

נוהג על:ההמר H1

סופה 1\2

אינטר

אביר

פורד F350 (רכב לא נורמאלי לעומת הגודל שלו)

ובבית"על איטלקית קטנה וחלשה,מרוצה ממנה עד המוסך...

862096297.jpg

539861023.jpg

מקווה להישתלב יפה בפורום

פבל.

פורסם

שלום, קוראים לי רמי אני עובד בתחום השיווק כבר 10 שניים, יש לי גולף v5 אני אוהב את תחום האודיו אבל אף פעם לא יצא לי להשקיע באופן רציני בתחום, אבל אני רוצה לשדרג את עצמי ברכב באיזה שהוא שלב, יש לי כרגע רדיודיסק של אלפיין 9847 שאני מרוצה ממנו מאד רמקולים ביצה 6\9 של פיוניר 260 וואט וקומפוננט של ליטנינג אודיו שהם כרגע מחוברים לרדיו דיסק לצערי הרב אין לי כרגע מקום למגבר בבגז' מפני שיש לי בלון גז לכן אני אצטרך מגבר ממש קטן והוא לא יתן לי הרבה, לכן כרגע אני לא שם מגבר. עים יש לכם רעיון יצירתי אני אשמח לשמוע זהו בסך הכול, נישתמע בהמשך.

פורסם

שלום לכולם .

נהג רכב כבד כ 20 שנה מאוהב ברכב כבד לצערי ירדתי לא מזמן והחלפתי את הרכב אגול ברכב קטן שנקרה GMC אני חולה על רכב זה.

• תוכן חדש...