Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שמי יניב תושב הדרום גיל 35 ויש ברשותי סיטרואן קסארה פיקאסו 03 ורציתי לדעת אם עשיתי מעשה נכון ברכישה שלה כמו כן אם ניתן לרכוש ערכת גפ"מ משומשת וכמה אמור לעלות סיפור כזה

תודה

:lol::lol::lol::lol:
  • תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום

שמי איציק מנתניה נשוי ואב ל2 ילדים בן 45,חובב רכבים מושבע בעיקר רכבים ישנים.

כיום אני נוהג בסיטרואן קסנטיה מודל 94 ונהנה מכל רגע של נהיגה ברכב הזה.

עוד ברצוני לציין לשבח את האתר שהוא מקום נפלא להיות בו לכל חובבי הרכבים :-D.

פורסם

טוב, אני יוסי, בן 20, לומד כרגע להנדסאי מכונות. עבדתי כשלוש שנים במוסך המרכזי של פיאט וקיה בכפר סבא. נוסע על פג'ו 205 פורבר מקוצרת 1400 ונהנה מכל רגע.

אוהב מכוניות ואוהב לנהוג.

פורסם

היי שמי ערן בן 39 ממרכז הארץ.

רכב אחרון סובארו לאונה.הרכב נגנב וכרגע אני מחפש לקנות רכב בתקציב של עד 15K

פורסם

שלום לכולם,

עדיאל בן 19 מיבנה.

חייל, נוהג על קליאו 95' .

מצורפות 2 תמונות.

DSC00195.jpg

DSC00196.jpg

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם

אני גנדי בן 25 מכפר סבא,

כבר כחודשיים פה, התחלתי מייעוץ ברכישת רכב :)

עובד כאופרטור LINUX

נוהג על סיאט איביזה 2002, ונהנה ממנה ומכל רגע! (נראה לי היא גם נהנית ממני! :oops:)

מקווה עם הזמן לעשות שפצורים, שדרוגים וכו' :)

פורסם

שלום לכולם,

אני "החדש"!

לא מזמן רכשתי מאזדה 6 2007 וכעת אני מרחיב את ידיעותי בתחום.

מקווה לקרוא דברים מעניינים.

סלב

פורסם

אני תמיד שואל. גר באזור ירושלים. נוהג במיקצועי על פורד קונקט. בפרטי אחרי 205 :-), אודי 80':x , סיטרואן סקסו:lol:, סיטרואן C15:? , קניתי סקודה פורמן במצב טוב 2500 שקל, תמורה טובה למחיר. 4 גלגלים ומנוע חוץ מזה לא חשבו שם על כלום!

אוהב לנהוג וחולם להתמקצע בזה.

פורסם

שלום לכולכם סוף סוף נרשמתי שמי מיכאל אני מעפולה בן 28 נשוי +3 רבעי בדרך מנצל את הזמן שאין אף אחד בבית :lol:

את כל הידעה רכשתי מנסיון עם רכבים שהיו לי והיה לא מאט התחלתי ב 1. דיהו סופר רייסר 1996 אין מלים לא שווה לכתוב :?

2. אחרי הניסיון קוריאנית אמרו לי רק יפנית אתה צריך מסרתי את הדיהו החלפתי במגרש אל טיוטה קרולה 1995 פעם ראשונה בחיים שנהגתי אל רכב אוטומט התחלתי לאכול סנדוויצ'ים בנהיגה :wink: היפנית התחממה והתחממה בסוף נפרדנו

3. בזמן שאשתי אלכה לאספת הורים עשיתי סיבוב בעיר ובספונטניות נכנסתי לסוכנות סוזוקי אחרי שבועה באנו עם אשתי להזמין סוזוקי ליאנה אמרנו די מספיק נקנה רכב חדש." טעות גדולה שעשינו " חשבתי לנהוג ברכב חדש זה בטח שונה8)

4. בפרק הזמן עד קבלת הרכב החדש לקחתי רכב זול 1989 פיז'ו 205 כך הכרתי את הצרפתית הראשונה שלי כמה נוח שונה ומאוחד נהנתי ממנה רק חודש קבלתי את הליאנה היפנית והבנתי שטעיתי בכל מקרה הרכב שירת שנה וחצי בגלל נמכר בקלות עקב בעיה כספית

5. רכשתי מיצובישי לנסר 1991 אוטומת רכשתי גם ידעה בנושאה ניגשתי למוסך התלוננתי אל תקלה ברכב הסברתי שבזמן נסיעה זה כאילו תקועה בהילוך שלישי ולא עובר לרבעי בנסיעה 90 קמ"ש מד סיבובי מנועה מראה 3000 ויש רעש כאילו מטוס ממריאה המוסכניק צחק ואמר זה נורמלי אין ברכב הילוך רבעי אז התחלתי לתדלק ולתדלק פשוט אלכוהליסט 1 ליטר = 7 קילומטר :shock:

מכרתי למישהו מאום אל פחם אחרי העברת הבעלות ישבנו ברכב הוא שילם לי, אני היתי בשוק ושתקתי לא האמנתי שמכרתי

רכב יד 9 הוא יד 10 ספרתי את הכסף 7K ואז הוא אומר לי " אצלנו אומרים מברוק " חשבתי לעצמי אצלנו אומרים משתתף בצערך :roll:

6. המשפחה גדלה רכשנו מחבר רכב 8 מקומות שאני מאוד מתגעגעה מיצובישי L-300 1996 בנזין שירת אותנו שנתיים כל פעם נזכר בנסיעה לאלת המושבים מאחו נפתחים למיטה כך שהילדים יכולים לשכב ולישון בזמן הנסיעה.

7. עקב שינוי בעבודה היה לי צורך ברכב נוסף החלטתי להחליף את המיצובישי ברכב משפחתי 5 מקומות ולקנות אחד נוסף קטנצ'יק לאשתי החלפתי את המיצובישי בניסן סאני רכב מצוין חזק וללא תקלות אך לא נוח

8.בנוסף קניתי רכב לאשתי סיטרואן AX החמודה

9. ואז הגשמתי את החלום של החיים שלי החלפתי את הניסן בלנצ'יה דדרה

זהו זה הכל בינתיים בנוסף אני עושק בצילום ובמשפחה שלי

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

• תוכן חדש...