Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום וברכה לחברי הפורום אני גר באיזור ירושלים ואוהב מכוניות אם כוח במיוחד אמריקאיות אני נוהג כבר הרבה זמן בGMC סאפארי מאוד אוהב את הרכב עברתי כבר כמה כאלה אשמח לשמוע חברים נוספים שמחזיקים מכוניות אמריקאיות

והכי חשוב שנה טובה לכולם :lol:

שלום אני יוסי שנים נוהג ברכב אמריקאי החזקתי גם ספארי וגם ונדורה דיזל

היום נוהג בקדילאק חדשה ונהנה מכל רגע

פורסם

שלום שמי דני כהן בן 17 עוד יומיים אני עוסק בתור ,DJ, אני גר קרוב למודיעין, אני חובב מוזיקה ראפ ושחורה כבדה וזמר ים תיכוני

הגעתי לפורום דרך גוגל:lol:

וכיום אני מחפש רכב לרישיון

פורסם

אלון, חבר של מיכל שנוהגת על פג'ו 106 XS אוטומטית, שנת 96. אמנם אוטומטית, אמנם ענתיקה, אמנם שחורה ומתחממת בשמש אחולשרמוטה (סליחה על האנגלית), אבל חיית כביש רצינית - ברגע שעוברים את ה 80, ואפשר להתחיל להזיז קצת את ההגה, היא מראה מה היא הייתה יכולה להיות, עם טיפול נכון וקצת שיפוצים.

"זה לא האוטו ולא הנהג, זאת אשתי"

פורסם

אהלן תומר וחג שמח לכל החברה אני בחור ישיבה נשוי טרי מגיע מירושלים חולה על הונדה אקורד ביגלל הנוחות אבל נוהג על סופר לנסר ביגלל הדלק (היא מאוד חסכונית ביחס להונדה ) והחלום הוא מוסטנג שנת 64 חולה על ספורט מוטורי שיפורים וכו

פורסם

אהל'ן,

אני יניב, בן 29, ונוהג בסיטרואן סקסו 98' 1100 סמ"ק (אחלה רכב, באמת..).

סיימתי ללמוד לבינתיים ומחפש עבודה.

אגב, מנתניה.

חולם על אספנות (איזה פרויקט של 304 קבריולט או 205 GTI/CTI).

בעבר היה ברשותי אופנוע KTM DUKE 640 ,אופנוע מדהים ויד ראשונה שלי, להזיל ריר.

זהו, אחלה אתר, סעו בזהירות.

חג שמח,(סוכות כן..)

פורסם
שלום חברי פורום יקרים. שמי שרון, חובב כל מה שקשור בנהיגה (ממכונית עד אוטובוס ומשאית).

ביום יום אני נוהג גם על משאית וגם על אוטובוס (עבודה משולבת) ובכיף שלי אני נוהג על סאנגיונג רקסטון

שנת 2003 (רכב אמין מאוד ונח מאוד). אז אני מקווה שהגעתי למקום הנכון להתייעץ ולייעץ ולהחליף דעות וחוויות.

לאחר כ-10 חודשים אני יודע בוודאות שהגעתי למקום הנכון. אחלה פורום.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

שלום !

שמי אבי בן 33 נוהג על סובארו אימפרזה ידנית . השכלה הנדסאי מכונות

ועובד בחברת היטק . מאוד אוהב מכונאות רכב אבל גם היו לי מספר אופנועים

אני חושב שהפורום הזה הוא ממש דבר מגניב :-P ומעשיר את הידע.

בברכה . אבי !

פורסם

שלום לכם חברים,

נרשמתי חדש לפורום במטרה ולעזור ולהיעזר לאנשים ובאנשים המיוחדים שבפורום.

בתקווה לטוב ורק טוב.

חשמלאי רכב מוסמך

• תוכן חדש...