Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מהמרכז בן 26 חולה על סאונד איכותי לא מתפשר נוסע ב-לנד קרוזר יש לי את כל התוספות האפשריות נראה לי עברתי את המשקל המקסימלי בקטנה שבת שלום והמשך יום נעים לכולם

פורסם

טוב אז שלום!

אני חדש כאן אבל לא ממש חדש כי אני צופה בפורום זה זמן רב ורק עכשיו החלטתי להצטרף.

יש לי 3 כלי רכב:

ג'יפ מוסו

רנו קנגו

אופנוע הונדה סילברווינג 400

יש לי ידע רב בתחוםועבר שיפוץ עשיר של כלי רכב/אופנועים/קטנועים ואשמח לסייע לכולם בשאלות.

אז לא נרבה במילים כעת והמשך שיתוף פעולה פורה לכולנו.

סה"כ יש לכם פה פורום נהדר וכל הכבוד...

פורסם

היי לכולם

שמי שימי, בן 24 וחצי מאור יהודה.

כל חיי רכבתי על אופנועים, והגיע הזמן לעבור לרכב.

ברקורד שלי:

וולוו 340 1.4 גיר ידני 88'

סיטרואן AX 1.1 ידני 89'

מיצובישי לנסר 1.6 אוטומט ליסינג:-P 09'

והנוכחי פג'ו 306 1.6 ידני 95'

תחביבים:

צילום (מצלם מדי פעם לאתר פולגז), גרפיקה, אופנועים, וספורט אתגרי.

מה רץ לי בפלייליסט:

מטאל, רוק ישן, ישראלי, ופסייטראנס לפעמים.

עובד באוטו ציון ביהוד, כך שאם מישהו צריך חלקים, אפשר לשלוח ה"פ ואני אחזור אליו עם תשובה.

אתר הבית שלי

"והחיים הם נפילה, מהרחם לאדמה..."

פורסם

שלום לכולם,

אני בן 27, מתל אביב, נוהג על מאזדה לאנטיס 1800 סמ"ק (רכב ששותה דלק כמו ניגר..).

חייב לציין שזה אחלה פורום עם פתרונות יעילים מאוד!

שבוע טוב.

פורסם

שלום לכם

שמי יוני, אני בן 46 ומחזיק ברישיון נהיגה מגיל 17 - תעשו לבד את החשבון כמה שנים אני נוהג....

כיום אני מחזיק בקיה קרניבל בת עשר (הגיעה לפרקה) וירדתי לפני מספר שבועות מכלי רכב דו-גלגלי (ג'וימקס בן ארבעה חודשים) לאחר שהגעתי לתובנה שעדיף ארבעה גלגלים ביד משני גלגלים בתוך העץ... כל ידידיי וכמובן שגם רעייתי בירכו על הצעד הזה. אני מניח שלאחר שימציאו כלי-רכב דו-גלגליים בטוחים יותר וזולים יותר - אני אהיה שם! בכל אופן, עכשיו אני כאן.

זהו, נפגש בפורום של ייעוץ בקניית כלי רכב. בינתיים ביי.

פורסם

26 מהמרכז

רכב מאזדה 3 06

עיסוק גרפיקאי פרילנסר (פלאש CSS ושאר הירקות) ומנהל סניף בחברת מחשוב בארץ

אחלה פורום, מקווה ללמוד ממכם

פורסם

ואללה נרשמתי לאתר כשהייתי ילד ולא הבנתי כלום חוץ מדגמים.

עכשיו בעזרת השם עוד מאת תיאוריה, רוצה ללמוד עוד קצת מחירים ידע בכללי הכל, אז חזרתי :)

פורסם

אהלן,

אני איתי, בן 26, אוהב גלגלים עוד מאז שאני זוכר את עצמי.

כיום מתגורר בת"א, סטונדט למשפטים וחי לא רע.

אין רכב פרטי, חיי הרכב בתל אביב אכזריים מדיי בשביל שאהיה מסוגל לעשות דבר כזה לאוטו.

מעריך ומתפעל מאותם בעלי היכולת שמציידים עצמם ברכב לא שיגרתי, ששוברים את השעמום על הכביש ומשקיעים מיטב כספם מתוך הבנה איכותית ולא במה שהאופנה מכתיבה.

הרכב הראשון שאקנה יהיה איבו 8\9 או אסטי 2006 (בשאיפה!), עד אז אמשיך להנות מתחבורה ציבורית ומהאופניים החיות-רעות שלי.

סעו בזהירות!!

* איתי ג - Itay G * 8)

• תוכן חדש...