Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

האמת שנרשתי כאן מזמן, אך עד כה בעיקר נהנתי לקרוא. והנה החלטתי להציג את עצמי, החלטה ספונטנית לגמרי :-)

שמי הוא אלכסנדר, או בקיצור אלכס, את דרכי בארץ אי שם ב-1996 התחלתי ביבנה, אך בשנים האחרונות אני מתגורר בירושלים והסביבה (כרגע - גבעת זאב). אני בן 29 ונשוי.

כרגע נוהג על איביזה שנת 95 1.6 CLX ידנית, בעתיד הלא ממש קרוב (בעוד כשנה-שנתיים) ארצה לשדרג את הרכב, אם יתאפשר אז לחדש, כנראה אחד ממוצרי VAG עם מנוע 1.2 TSI עם עדיפות לגיר ידני (מה לעשות - אני אוהב לנהוג :-)), אך עדיין הכל פתוח, גם פיאט יכולה להכנס לתמונה. לפני האיביזה נהגתי שנים על אקסנט 99 של הורי ואז פונטו 96 מהעבודה, שתיהן ידניות, לא מכוניות מרשימות, נכון... לדעתי האיביזה עדיפה על פיאט ונופלת במעט מהאקסנט, עבל רק בגלל השנתון.

אני עוסק בתחום המחשבים - טכנאי/מנהל רשת, התחביב העיקרי שלי הוא סרטים, לכן את כל הכסף הפנוי שהיה לי השקעתי בקולנוע ביתי FULL-HD עם מקרן.

טוב, אני מסיים, נתראה על דפי הפורום :wink:

פורסם

אהלן קוראים לי רפאל אני גר באזור נתניה מקצועי במקור הוא מכונאי רכב אבל כיום אני עובד בקרטינג נתניה

נוהג היום על דייהטסו אפלאוז אבל היה לי golf gti MK2 שנתון 91 אוהב מכוניות ומקווה בקרוה להביא משהוא יותר אטרקטיבי

פורסם

היי מה נשמע אני רועי חדש פה יחסית אני רשום כבר דיי הרבה זמן אבל אףפעם לא יצא לי ממש להכנס לתחום אני מנסה כרגע

ומתחיל בבניית מערכת לרכב שלי נעים להכיר : ]

פורסם

שלום לכולם

אני סטודנט שנה ג' באוניברסיטת בן גוריון.

רציתי לעדכן את כל המתעניינים למינהם בפרוייקט ישן-חדש שמתרחש אצלנו- בניית מכונית מסוג פורמולה SAE.

עיקר העבודה עד כה היה בהחייאת הרכב שבנתה קבוצת סטודנטים לפני כ- 4 שנים והשמשתו.

השלב הבא מבחינת הקבוצה שלנו הוא תכנון רכב ובנייה שלו עד סוף שנה הבאה.

יש כאן קישור לאתר הקבוצה בפייסבוק : http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=321108885444

בקרוב יקום אתר חדש של הקבוצה וברגע שזה יקרה אני יעדכן כאן

פורסם

אהלן חברים!

כנראה שאני לא שועל מכוניות ותיק כמוכם, אני יותר בעניין של רכבי שטח בתור תחביב.

אני חדש בפורום כך שאם יש הערות, הצעות, שיפורים שונים ומשונים, אשמח לכל עיצה ועזרה.

אני בן 27, גר בבאר שבע ולפני שהתאהבתי בסוזוקי ג'ימני 2009 שלי (זה השני שלי, היה לי ג'ימני 2001) היה לי פז'ו 205 פור אוור.

הפז'ו סבלה וצלחה את העליות והירידות המתישות של ירושלים, הפכה למבקרת על בסיס קבוע בקו אילת-באר שבע-ת"א-ראשון לציון ואפילו הגיעה מספר פעמים לחרמון.

כעת משהתהדרתי בסוזוקי ג'ימני, אני מעוניין בקצת עזרה מכם, מומחי הרכב והמנוסים שביניכם ואת בקשתי הראשונה לעזרה אכתוב בהודעה הבאה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

מני מראשון בן 41 מחזיק רנו קליאו 93 1400 ידני וקטנוע NRG 50 1998 (תפרן מה לעשות)

אני אוהב לנסות לתקן דברים בעצמי ככל שאני יכול ומסוגל

פורסם

שמי אייל

ואני עובד בחברת retail בתור מנהל פרוייקט טכני

נכנסתי לפורום ל מנת לקבל מידע שחיפשתי בגוגגל לשליטה והתחברות מרחוק על מצלמת אינטרנט

נשוי + 3

אוהב גדג'טים

נוהג על פורד פוקוס

פורסם

היי לכולם

קוראים לי קובי, השתחררתי לפני כשנה ואני בדיוק מחפש את הרכב הראשון שלי...

אני סטודנט והתחלתי גם לעבוד בעבודה עם כספים.

אני אוהב מוזיקה מזרחית בעיקר, ומבלה בעיקר במשחקי ספורט (רגל,סל)

שהייתי קטן מאוד אהבתי מכוניות, האהבה הזאת קצת נעלמה, אבל חזרה בגדול אחרי שהחלטתי שאני קונה אוטו משלי.

פורסם

שלום רב לכולם שמי גואד מסארווה אני מטייבה בן 20 בעל תואר הנדסאי מכונות מגמת רכב אני מקווה שאוכל לתרום לכולם ושכולם יוכלו לעשות כנ"ל הגלגלים שלי הם פיגו 306 1994 נפח 1400 אני מקווה לכולם שנה מצוינת.

• תוכן חדש...