Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל

מרכז אמריקה

אינפיניטי G35 COUPE עם: INTAKE INJEN

HEADERS DC SPORTS

EXHUSTA SYSTEM APEXI

BREMBO BRAKES

GTM TWIN TURBO

ועוד כמה שטויות

הכל מבית רוקפורד למעט המסך והמצלמה

BMW M3 2007

FULL MODS FROM AC SCHNITZER

TWINT TURBO

GROUPE M INTAKE

EXHAUST AC SHNITZER

SKIRTS BUMPER FIBER CARBON HOOD AND TRUNK AND SPOILERS FROM AC SCHNITZER

BREMBO GT BIG BRAKE UPGRADE

MAYA ALLOYS 20X10.5 AND 20X8

PIRELLI PZER NERO LOW CUT WHEELS

LARGE INTERCOOLER

SPLIT SECOND CHIP

שאולי יוחלף ל VISHNU

ועוד כמה שטויות קטנות

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמי הוא בני, בן 23 מבאר שבע, אני נוהג על שברולט אימפלה שנת 2000 יפייפיה.

הצתרפתי לפורום מפני שאני אוהב את כל הנושא הקשור במכוניות.

אשמח לתת ידע ולקבל בחזרה. :-)

פורסם

שלום לכולם

שמי לי ואני מחפשת לקנות רכב משומש במצב טוב.

נמאס לי להיות תלויה באוטובוסים וב"הסעות" למיניהן :)

...

פורסם

שלום רב

שמי יקי , חובב רכב מושבע אם כי לא מבין לעומקים כמו חלק מהמקצוענים פה,

מתל אביב כל חיי , עוסק בתחום האודיו וידאו ובתים חכמים , נולד לנו תינוק חדש בשבוע שעבר ומחפש כרגע רכב...

זהו..

פורסם

אני פה בשביל לספק מידע ולהתענין במיוחד בדרכים לתחזוקה קטנה בקטנה. כל פניה למוסך שואבת את הארנק ולמה לא לבצע לבד מה שמותר ולא נוגע לבטיחות.

אהי

פורסם

שלום לכולם !

עמית אני בן 24 מכפר ורדים . חולה הגה ואוהב כל מה שקשור בספורט המוטורי - שבארצנו לצערי עדין לא התחיל .

כרגע אין לי רכב , אני היום עוסק באלקטרוניקה . ומתחיל לפתח את התחביב שלי עיצוב פנים - לרכב .

יש לי נסיון בהכנות ריפודים , תאורת רכב , התקנת מערכות מולטימדיה לרכב , עיצוב חלקים ( בעיקר עם קרבון )!

אשמח לעזור לחברי הפורום בכל בניה שהיא ולהכיר אנשים שמוכנים ללמד וגם ללמוד . וליצור שת"פ על מנת לקדם את התחום בארצנו.

לא הבנתי מה הקשר שרשמתם על הכלבים שלכם - אבל נזרום איתכם לי יש לברדור ממש יפה וחתןל פרסי (:

פורסם

שלום,

באתי לפה מכיוון שראיתי שזהו פורום גדול, עם הרבה מאוד משתמשים +ידע רב.

מתכוון להחכים בנושא המכניקה שברכבים.

פורסם

שלום לכולם שמי דוד לפני מספר שניים היה לי עסק לאביזרי רכב באזור הצפון .

היום אני מתעסק בענף אחר לגמרי.[חקירות פרטיות] ולמרות זאת עדין יש לי את היידע בנושא .

לפני מספר ימים ניסיתי לחבר בין חלונות החשמל לבין שלט הרכב המקורי של רכבי [סקודה רומסטאר]

לציין שניתן לסגור את החלונות עיי מפתח הרכב בסגירה ידנית על יידי החזקת המפתח במצב סגירה ממושך .

בקיצור הצלחתי לחבר את החלונות לשלט הרכב על יידי חיבור טיימר וריליי והעסק עובד לא רע בכלל

הבעייה היחידה שיש לי זה כשאני סוגר את דלתות הרכב מבפנים על יידי לחיצה על מפסק הנעילה החלונות גם עולים לי

רציתי לדעת אם יש מישהו באתר שיש לו ניסיון עם הרכב הזה ? ואם יש דרך לפתור את הבעייה ? או שבכלל אין מה לעשות וככה זה

אשמח לקבל עזרה

בתודה מראש דוד

פורסם
אני מעוניינת לקנות רכב מסוג מזדה 626(מנוע200) שנת 2000 מה אתם חושבים עליה ?כי הנתונים די מפתים:יד 1 פרטית קילומטרז 140 אלף .מה אתם חושבים על זה

לי יש לנטרה 96' 1800 ועשתה רק 170K.

אז לא תמיד צריך להתלהב :)

דרך אגב, התקנתי לה מערכת גז.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

שמי אריק.

בן 30 מעפולה\חיפה.

ברשותי לנטרה 96' 1800 אוטו'.

התקנתי לה מערכת גז...

בזמני החופשי מנגן בגיטרה.

אוהב מוזיקה ישראלית...

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

שלום לכולם,

מזמן לא ביקרתי בפורום מסיבות שונות בעיקר בגלל חוסר זמן וחוסר יכולת לשבת מול המחשב אבל עכשיו זה יסתדר

שמי אלון פרז ולותיקים בפורום אולי שם זה ישמע מוכר התחביב העיקרי שלי הוא רכב מאז שנולדתי יש ברשותי אוסף של כ-900 דגמים מניטורים של מכוניות שנסעו במדינת ישראל משנת 1950 ועד היום וזה גם יחודו של אוסף זה והכל שמור בויטרינות מוארות לתפארת .בנוסף מחזיק ב-5 מכוניות שלט רחוק בנזין אין ספור מכוניות שלט חשמלי והילקופטר אחד מקצועי חשמלי

במקצועי אני קצין בטיחות בתעבורה ועובד בחברה גדולה מאד ותחת אחריותי יש מעל 600 כלי רכב מתוך כ-3700 רכבים בחברה כולה אני מחזיק בתעודות מקצוע בענף הרכב כמו מכנאות רכב , חשמל רכב , מיזוג אויר לרכב וכן בעל נסיון עבודתי בתחום הפחחות וצבע וכן ותחום מערכות משניות לרכב (התקנות למינהם ) .

ההיתי יו"ר מועדון האספנים אוטווי שנסגר לצערי מכל מני סיבות אך זה לא אומר שבעתיד יחזור לאויר :-)

אחד החלומות הגדולים שלי זה לקנות רכב אספנות ולשפץ לבד ויש לי בראש 3 מכוניות שעומדות על הפרק והם

רנו קרוול , NSU ונקל ספורט , טריאוף 1300 ואני מקווה להגשים חלום זה בקניה של אחד מהרכבים הנ"ל כמובן שרכבים אלה היו לאבי בילדותי

אני בן 42 נשוי ואב גאה ל-3 ילדים מתוקים

אשמח לעזור לכלום בכל נושא בתחום הרכב

בברכה,

אלון פרז

אספן דגמי מכוניות 1/43

פורסם

בסדר אז כך שמי רמי אני מהצפון בימים אלה אני בהכנות לפתוח חנות שיפורים הראשונה מסוגה בצפון יחד עם השותף שלי ,נכנסתי לפורום הזה להתרשמות על עולם השיפורים כי בצפון עדיין מנומנמים קצת :-D ,יש לי רקע במכונאות וחשמלאות רכב ( מכונאי סוג 1+חשמלאי רכב סוג 1) אז אני יודע מה אני עושה ,הרכב שלי זה מיצובישי סופר לאנסר אשר הוחלף לה מנוע למנוע 4G93 1800CC 16V ועברה כמה שיפורים בעזרת החברה הטובים ב PIT-STOP כמו ( קיט בולמים קפיצים מסדרת GT של WITIC +בלמים מחוררים מחורצים של OMP+קיט מוטות מיצבים של OMP +אגזוז לחץ נירוסטה עבודת יד +פילטר פתוח של J&R עם מתאם נירוסטה עבודת יד+ ווסט דלק של J&R +ערכת סופר גייל כפולה +פלגים אירידיום של ספלייטפייר+כבלים מגבירי הצתה של ספלייטפייר+פורטיינג לראש מנוע+צנרת פתוחה +ממיר קטליטי מפורק) לכן יש לי הכבוד להיות חבר בפורום הזה שמראה עניניות ומקצועיות בכל מה שקשור בעולם השיפורים ולכן כל טוב לכם והיישר כוח.

it's not what you drive it's what drive you :twisted::twisted:

• תוכן חדש...