Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תאמת אני חדש פה, חדש דנדש.! אני בן 23 מאזור השומרון בעלים לרכב סיטרואן ברליגנו 2006 הכי שמורה ומטופלת בארץ, וזהו אני ימשיך לכתוב פה הרבה, אחלה של פורום.! וכמובן עם למישהו יש טיפים לתת לשיפור הברליגנו אשמח לשמוע...

citroen berlingo 2006 : http://img502.imageshack.us/img502/4461/dscf1210t.jpg

פורסם

נעים מאוד,

אור גבאי 28 מבאר שבע, יועץ בתחום הביטחון והאבטחה כ-פרילנסר, קצין קבע לשעבר (9 שנים).

מת על צניחה חופשית וזה אכן כמעט הרג אותי!!!

מת על אופנועי היפרליטר וזה אכן כמעט הרג אותי!!!

ניסיון על הכביש 2 גלגלים:

96-98 - אפריליה 50 ו  98-99 - בנדיט 400, 99-00 600f, ו 00-04 cbr929, ו 04-06+08 cbr1000rr,

ניסיון על הכביש 4 גלגלים:

2000- הונדה סיוויק 1.6 125כ"ס הושבתה בעליה מביכה על כיכר בשל כניסה חובבנית וצעירה לדריפט בתוך הכיכר. החליפה אותה mx 5 בצבע ירוק מזעזע שאני לא מסוגל לשכוח עד היום, תמיד לראות אותה עשה לי אפקט של הקאה, אין לי מושג למה קניתי אותה ומזל שחברה שהשאילה אותה נכנסה בעץ אחרי בילוי.

2002- הונדה s2000 משופרת חדשה דנדשה- באותה תקופה חלום חיי ומהר מאוד הפכה לסיוט - הוצאות מטורפות החלפת גיר אחרי 35000 ק"מ, קרע קרטר, מחשב מנוע, תושבות, כיסוי בית גלגל קרועים מחום. הרכב מדהים אך ממש לא ליום יום - הוא פשוט מומחה לשיטת צבירת הנקודות במשטרה.

יום אחד יצאתי ממועדון הפורום (בילוי נדיר) והרכב חיכה לי בלי גלגלים ועל 2 בלוקים בלבד, טמבון אחורי ומערכת פליטה שבורים, שברו את הגג, חרטו קללות על כל הרכב וגנבו מערכת פיוניר כולל הרמקולים של מורל - זה היה מבחינתי הסימן להיפטר מהרכב כי אין לי אנרגיות ומזומן לשיקומו.

סוף 2004 הונדה אקורד 2.2 סדרתית ונחמדה שמשרתת את אימי עד עצם היום הזה.

2005 - גולף v6 שנת 2001 ביבוא אישי, מציעה של החיים עם 28,000 ק"מ.

2006 - יונדאי גטס מליסינג והגולף נמכרה.

2009 - סקודה סופרב 1.8 tsi אלגנס, 160 כ"ס ומערכת בולירו שכאילו שווה משהו.

תודה,

היה לי כיף להיזכר :-D

אחרי שנים של קרחנה, 2.1 ק"ג פלטינות החלטתי לעבור מ 2 גלגלים ל- 4 וכמה שיותר גדול יותר טוב! כי הגודל כן קובע :idea:

פורסם

היי, אני אסף, ואני בן 17+, כיתה י"ב...

אני לומד כרגע נהיגה ובקרוב מוציא רישיון...

קצת יותר עליי... נולדתי בשנת 92 אם עוד לא ניחשתם, בחדרה, ועכשיו אני גר באור עקיבא(עיר נידחת צמוד לקיסריה חח), ועד היום אני גר שם.

לא אחפור על עצמי יותר מידי, רק אגיד שאני מממן את הרישיון לעצמי לכן אני עובד בתור מלצר באולמות אירועים, ואני מוציא רישיון כמובן כדיי לנהוג וכדי לצאת מהעיר בלי תלות מעצבנת בתחבורה הציבורית.

אני אוהב את החיים, ומקווה שגם אתם :)

וזהו, יום טוב! :wink:

פורסם

קובי 28 באר שבע

מנהל פרוייקטים

ייעוץ בתחום מכשירי קשר ומערכות קשר.

יעוץ לחברי הפורום בתחום ציוד אלחוט

פורסם

אהלן.

אני משה בן 19 מחיפה.

עובד כנציג תמיכה טכני ב- 013 נטוויז'ן (זמני, רק בשביל הכסף).

הרכב שלי- Honda civik 1600, 2Dors Cupe.

באתי להתעניין לגבי שיפורים ותוספות אפשריות, ללמוד ואולי גם ללמד...

הנה המחשה קטנה:

1odtqlzfvkyt.jpg

zmwg5ozzujyl.jpg

miwxmyygmwuz.jpg

jwobmy1uwu5t.jpg

g5t0ugivxrh4gmmqmfpt_thumb.jpg

• תוכן חדש...