Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי דוד א. אני מירושלים תחביבים בעיקר אומנויות לחימה ואוהב להחליף הרבה מכוניות כרגע אני בשלביי החלפת רכב ויש לי שאלה .

אני מתלבט בין שברולט קרוז 1.6 למאליבו אני יודע שאין בכלל מה להשוות בין המכוניות אך בכול זאת בשנים האחרונות אני נוהג ברכבים עם מנוע 2000-2200 סמק רציתי קרוז חדשה אך לפי החברה מסביב לא אהנה ממנה למרות שהיא טובה מפניי שאני רגיל למנועים גדולים. שאלה נוספת האם באמת מחיריי מכוניות חדשות צפויות לרדת בינואר עקב שינוי במיסים אשמח לתשובה שיהיה לכם יום נפלא.אגב כרגע אני נוהג באלרו .

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קוראים לי תומר אני חדש פה אני נוהג על פולו GTI ויש לי הונדה אצ'בק 98 בנוסף אני גם מעוניין מאוד בג'אנטים מקוריים 5 צלעות הכוכב של ההונדה פשוט לא יודע עדיין להשתמש טוב בפורום אם יש למישהו כזה דבר יכול ליצור איתי קשר בטלפון 0526623162

תודה ונעים מאוד אשמח להכיר!:lol::lol:

פורסם

אהלן ^^ שמי יגאל(איגור) אני בן 20 סדירניק מדרה, משרת בטייבה.

הגלגלים שלי הם סקודה פייבוריט סטיישן 94(מקווה להתקדם בהמשך בינתיים אני מרוצה) רכב ישן אבל נוסע, הוכחה שהיה טוב שפולקסוואגן קנו את סקודה.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

אהלן, אני פילאו. מעוניין ללמוד על מכוניות ואיך הם עובדים. מתעניין מאוד במרוצי ראלי!

האמת היא, שאם תסתכלו טוב אני חבר בפורום הזה כבר משנת 2008, אבל זוהי הודעה ראשונה שלי כאן 8)

אני נוהג כבר כמעט 4 שנים על רנו אקספרס (נו, זה מה יש :)). האמת היא, רכב נהדר, אחלה תחושה בהגה. ממש מרגישים את החיבור בין הידיים לגלגלים!

בברכת נהיגה בטוחה, פילאו.

פורסם

אני יותם, בן 22 מירושלים.

נוהג על פולו קלאסיק 1.6 1998.

בחנייה יש גם אופל קדט 1.6 1990.

כשנמאס לי לרוץ למוסך על כל שטות - הגעתי לפה :-)

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

שלום לכולם:-P

שמי אבי דותן, ולאחרונה קניתי רנו מגאן קופה,

אך לצערי אני לא מוצא שום דבר באינטרנט בנושא שיפורי האוטו

כגון:

1. פנסים שקופים

2. פנסי קסנון

3. לוח שעונים

4. ואם אפשר בנושא שיפור המנוע אך לא בעלות יקרה במיוחד

5. ספויילרים

6. והמלצה לתחזוקה נכונה של הרכב...

אשמח לקבל את עזרתכם:lol::lol:

פורסם

שמי שחק, גר במרכז, עובד בהייטק.

נוהג על מאזדה 3 ספיריט.

הצטרפתי בשביל העצות המקצועיות.

מופתע קצת מהגיל הממוצע בפורום....:shock:

לפחות על פי הסקר הזה...

כן ירבו!

...:evil: אין אין אין כמו מאזדה :evil:...

zoom zoom zoom ole hazemer

פורסם

שמי אילן

אני בן 17.5

מהמרכז

תלמיד תיכון

נוהג על פוקוס 2009 [בלי מתיחת פנים] בקרוב מגיעה ברלינגו דנדשה להחליפה.

כרגע מחפש לעצמי רכב ככול הנראה זה יהיה 626 או Passat/Bora :] [אני יותר בקטע של הכבדות ^^]

הצטרפתי בשביל העשרת הידע והעצות המקצועיות.

פורסם

שלום לכולם

קוראים לי אסי בן 25 מצפון הארץ

יש לי סקודה אוקטביה שנת 2002 TDI

למדתי הנדסאי מכונות רכב אך לא עובד בתחום הזה (בינתיים) וחושה לכיוון קצין בטיחות בתעבורה

הצטרפתי לפורום הזה בגלל שיש כאן הרבה אנשים עם הרבה ידע בתחום הרכב והמכונאות

אני מקווה שאצליח למצוא את מבוקשי ואשמח מאד לעזור לאלה שאני יכול לעזור להם

יום נעים

פורסם

היי

שמי רן ואני גר בפרט מערב אוסטרליה קרוב ל8 שנים עם אישתי ושלושה ילדים.

היו לי כמה עסקי מזון שם ומכרתי אותם ובגדול אני לא עובד יותר אלה נהנה ומטפל בילדים עם אישתי.

אני נוהג על טויוטה לנדקרוזר פרדו דיי חדש ועל אופנוע מדגם ימהה V MAX שנת 2009 שלא כולם מכירים.

אני בחופשה בארץ קרגע עד סוף ינואר.

התחברתי לאתר היות וזה עניין אותי ואני רוצה לדעת כמה דברים שאולי יש משהוא מהחברים שידע ויוכל לעזור או לתת טיפים.

אני מעוניין לרכוש משבש ראדר שמשבש את אקדח הלייזר ואת המצלמה שנימצאת בתוך נידות המשטרה בפרט אוסטרליה, יש לי חבר פה שנתן לי שני דגמים שהוא מכיר וממליץ ולא הצלחתי למצא אותם באינטרנט כדי לראות במה מדובר מחיר וכו''.

אשמח לקבל את המידע הדרוש כמו מחיר כתובת אתר אינטרנת או כול דבר שיכול לעזור בעניין.

הדגם הראשון הואRD3 והדם השני הוא LASER PRO ועד כמה שידוע לי הם מיצרים איפו שהוא באירופה.

אשמח לתגובה בהקדם.

דש לכול הגולשים.

רן

פורסם

שלום שמי דוד , נגד צעיר בצה"ל יש לי פיאט אונוו לבנה 93 ואיפרזה מבת ים

ויש לי שאלה מה הקוד לסנכרון(התאמה) של הרדיו לרדיו בישראל יש קנווד פשוט אם MP3 USB AUX

תודה מראש דוד

• תוכן חדש...