Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי חיים ואני בן 35 גר בבית שמש.אין לי כרגע מכונית-אבל בע"ה זה ישתנה בקרוב.אני נשוי+5 שיהיו בריאים. מחפש רכב שיתאים למשפחה בתקציב 35000 מתלבט בין הקרניבל לג'מפי-מי שיוכל לעזור תודה רבה.אוהב מאוד ספורט מוטורי-בעיקר אופנועים.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל-תאמין שיכולים לתקן

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמי אדיר בן 22 באר שבע

נכנסתי רק לאחרונה לתחום הזה של המוטוריקה והתחלתי לקרוא לא מעט מאמרים בנושא

לא הייתי מעולם רשום לפני זה בפורום וזה נראה לי האתר המתאים להתחלה

מקווה להחכים פה....

פורסם

שלום לכם, שמי יבגני בן 21 משוחרר עוד רגע עוזב את ארץ הקודש ללימודים בח"ול

רישיון יש לי 4 שנים, בבעלותי קיה פרוסיד 2.0 2009(3 דלתות) חמודה ביותר

פורסם

שלום לכולם, שמי ניקולאי (ניק) אני סטודנט להנדסת מכונות באפקה בת"א. עובד בתחת כוח "גזר" באיזור רמלה בחברה קבלנית שמפעילה פה, בתחנת כוח של חח"י, מתקן להתפלת מים.

כרגע בבעלותי רנו מגאן 1.9 דיזל שנת 2000, שנרכשה מה הצבא, לאחר שירות חובה + קבע, של סה"כ 9 שנים. אני מאוד גהה, כל הכבוד! הרכב נרכש למטרות עבודה אחרת בתחילה, עם 150K ק"מ בלבד, במצב סביר +.

כבר החלפתי לו מחשב הזרקה, (2400 ש"ח), כי נכנסתי לשלולית והמחשב שלי, שהיה לו חור במיגון, נרטב...

אבל סה"כ מרוצה, הרכב עושה את היעוד שלו וזה הכי חשוב.

בנוסף אני לוקח לאבאלה הרבה פעמים את האודי שלו..A4 2002 2000CC, סאנרוף, DVD, חלונות שחורים והמון כיף חיים!!!

עכשיו אני רוצה לקנות לעצמי ניסאן טראנו ידני קצר 2.4 דיזל... מקווה שאמצא בפורום כמה תגובות חיוביות עליו כדי לקנות אותו ברוגע יחסי...

8)

פורסם

שלום לכולם

שמי אלון, ואני חדש פה. לפני כחודש ימים רכשתי פיאט פונטו גרנדה. בנוסף יש לי רכב שטח סוזוקי ג'ימני, וזה תחביב שלי טיולי שטח אתגריים.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

שלום לכולם אני משה בן 25 מחולון אוהב רכבים וסטריאו לרכב בין השאר אני אוהב נגינה על כל מיני כלים גיטרה קלידים בוזוקי ועוד...

אני אוהב מוזיקה יוונית לועזית ראפ רוק מזרחית כמעת כל סוגי המוזיקה אבל הדבר שאני הכי אוהב בעולם זה דייג

נעים מאוד.....

פורסם

שלום לכולם חדש פה יש לי פונטו hgt אני מהמרכז יש כמה שאלות אשמח אם תענו יש מיפגשים של הפורום? או יש לפי קתגוריות של מפגשים לדוגמא ספורט\שטח?

פורסם

שלום, שמי ארז.

אני חובב רכבים ונהיגה ספורטיבית מזה שנים.

מעדיף גרמניות או איטלקיות.

נוהג באאודי A4 שנת 96. מנוע 2800 V6. וQuattro.

אסור לפרסם עסק מסחרי בחתימה ללא אישור.

פורסם

אני בן 16 חולה רכב מכיל 0

בגילי הצעיר הספקתי לצפץ סובארו ליאונה 1980

אני מתקוון בעתיד ללמוד הנדסאות מכונות מגמת משנה רכב .

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

היי לכולם,

נעומי, 20

האמת היא שאני אוהבת מכוניות ומהירות ואנדרנלין, והייתי ממש רוצה ללמוד על רכב ושטויות ושיפורים ובאלגנים אז באתי לראות אם הפורום הזה יועיל לי במשהו :)

אודה לעזרתכם..!

חג שמח..

• תוכן חדש...