Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מת"א, רואה חשבון, נוהג באאודי A3 אמבישן T-2.0L

מתעניין גם בג'יפים ומעוניין לשמוע על חלקים, הגבהות ושיפורים מיוחדים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דור מראשון אוטו משלי אין לי כי אני בן 18

רוב הזמן על הפוקוס של אבא שלי

ומידי פעם שיוצא אני נוהג על המוסטנג של אחי

פורסם

שלום לכולם שמי אורן ואני מירושלים נוהג על רנו קליאו B 2002

חובב מוזיקת פאנקי ובליין ניראה טוב מאוד יליד 1978 תחביבים אוהב לינהוג סקס ואלכוהול [כמובן שאני שותה אני לא נוהג ]

פורסם

שמי אבי כהן ואני מתגורר במיאמי, פלורידה.

התחלתי לעסוק בשטיפת רכבים לפני כעשר שנים. מעבודה כשוטף רגיל ועד ניהול של מקום משגשג. לפני כשלוש שנים לאחר קורסים והשתלמויות עם הטובים ביותר החלטתי לקחת את הכישורים שלי כדיטיילר לשלב הכי גבוה, לשלב ההיי אנד.

כיום אני מתעסק רק עם מכוניות יוקרה ויומן ההזמנות שלי מלא במכוניות פאר ומפורסמים רבים. שיטת ההעבודה שלי מאוד ייחודית והמוצרים שאני משתמש הם מהטובים בעולם. לדוגמא - הווקס שאני משתמש על למבורגיני ופרארי עולה כ- $5000 ומקורו משוודיה.

אני אשמח להראות כאן את מגוון עבודותיי ואם ישנם שאלות אני אשמח לענות.

תודה ושנה טובה לכולם!

after-BlackWhiteGT008.jpg

after-HummerH1Training001.jpg

after-BlackGranTurismo1-001.jpg

after-SilverVanquishS001.jpg

אומנות ההיי אנד דיטיילינג

פורסם

שלום לכם! שמי עומר ויאללה העברתם אותי 10 מדורי גיהנום עד שאני יכול לכתוב מילה באתר שלכם!!!

לא משנה קטעים! - אז כמו שאמרתי אני עומר ואני חי במלבורן אי שם באוסטרליה.

אני מורה לנהיגה ונוהג בטויוטה קורולה (2003 אסנט) 1800 סמ"ק -זה נחשב פה אוטו חסכוני מאד לא כמו אצלכם 1200 סמ"ק

אצלינו אין דבר כזה 1800 או חפש ארץ אחרת לחיות בה. רוב מורי הנהיגה פה נוהגים בטיוטה בגלל המחיר הזול של האחזקה (מיוצר באוסטרליה)

מכל הסיפור של מורי נהיגה בארץ ואינפורמציה שנתתם לי חברי לאתר היקרים לא הבנתי כמה שנים צריך ללמוד את המקצוע הזה?

כל היום אני בדרכים בבוקר בערב ונהנה מכל רגע- הכסף לא רק ואני גם מקבל הרבה סיפוק מעבודה זו ללמד דור חדש לנהוג כמו שצריך ולא בדחקות ותשלומים מהצד כמו בפתח תקווה או נהריה. טוב אם יש לכם שאלות במנושא אשמח לענות בינתיים שנה טובה לכל בית ישראל ודש מהקנגרו שלי בחצר

שלכם

עומר קמחי

פורסם

אני מחפש ניסאן סרנה או טויוטה הייאס. לכן נכנסתי לכאן. אני למעשה עובד כל היום, ובשעות הערב מוצא קצת זמן לגלוש. (איזה קצת... חמור מי שהמציא את האינטרנט!) אז אם יש לכם מה לומר, אשמח לקרוא. איש

פורסם

משה גר בכפר סבא קניתי לאחרונה יונדאי גאלופר ארוך שנת 1998 בהתחלת נסיעה אני שומע תקתוקים מגלגל שמאל קדמי

ובכביש משובש שומע דפיקות של ברזל מי יכול לעזור לי???

פורסם

שלום. שמי שמעון עמוס, מתגורר בבאר שבע ובעלים של אופנוע סוזוקי 800 סמ"ק, וארבעה חיפושיות בנפחים ושנתונים שונים. חולה אופנועים אך לא מהירות, נהנה מנהיגה בתנאי שהרכב בערך בגיל של ההורים שלי.

פורסם

שלום וברכה לחברי הפורום אני גר באיזור ירושלים ואוהב מכוניות אם כוח במיוחד אמריקאיות אני נוהג כבר הרבה זמן בGMC סאפארי מאוד אוהב את הרכב עברתי כבר כמה כאלה אשמח לשמוע חברים נוספים שמחזיקים מכוניות אמריקאיות

והכי חשוב שנה טובה לכולם :lol:

פורסם

קוראים לי גל ואני חדש

האמתי שאני לא חדש אני קורא סמוי ולא רשום בעיקר בפורום הטכניף,ושיפורים.

עכשיו שהיתה לי סיבה להירשם אני מקווה להשתתף יותר

שנה טובה וגמר חתימה טובה

פורסם

זאת המשאית של דוד שלי היא הכי חזקה בארץ סחבנו איתה מכונות קידוח 120 טון קבלו תמונה ...

אהה וגם הוויט מקיבוץ רבדים שלו...

02-02-08_1618.jpg

02-02-08_1526.jpg

28-05-07_0749.jpg

20-11-07_1011.jpg

פורסם

היי לכולם שבת שלום וגמר חתימה טובה שמי חיים צרויה מפ"ת לכל שאלה אודות זיופי מנוע תצרוכת דלק וזיהום אויר בהזרקות דלק וקרבורטורים ניתן להפנות אליי אנסה לתת לכם מענה על הצד הטוב ביותר הינני בעל מכון קרבורטורים והזרקות דלק בעל ניסיון של למעלה משלושים שנה עסקתי גם בהדרכה בתחום

• תוכן חדש...