Jump to content

fs1600

  • הודעות

    21
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי fs1600

  1. המנטרה החוזרת על עצמה בדבר הכנסות ענק למדינה מתאונות קטלניות נדושה וכבר יצאה מהאף,הגיע הזמן לגלות בגרות ורצינות.. אהה ? http://news.walla.co.il/?w=/1/1517808&m=1&mid=68970 עצוב מאוד למשפחות,הרבה יותר קל להקליד,נכון אתם צודקים,יגיע יום והאסימון יפול כאן בפורום,מתי ? לאלוהים פתרונים. עצוב,עצוב מאוד לכולנו.
  2. מילים טובות לפורום ,קארס פורום ! מצאתי גיר במצב נדיר בתוספת מנוע ב350 שח,המנוע והגיר יצאו מעולים,העסקה בוצעה בזכות דו שיח בהודעות פרטיות ונעשתה חלק ולענין. כאמור תודה לקארס פורום,אני מאוד מרוצה,הרווחתי מנוע מצויין כולל כל האביזרים הנילווים שלו. תודה לדוד שעזר לי.
  3. הלואי ובעית ההרג והתאונות היתה בגדר "נפטרה..." כולנו נצא נשכרים,ולנושא עצמו,את הבעיה צריך "לפתור"..וללא נהיגה זהירה ואחראית במהירות בהתאם לתנאי הדרך והסביבה המזור ילך ויתרחק מאיתנו,מהירות קטלנית בדיוק כפי שהגדירו זאת אנשי הרשות,בנוסף יש בעיות אחרות כפי שהזכירו קודמי,היום לפני צומת עלית שיפדו אנשי הממל"ז כ15 נהגים מול עיניי המשתאות,טפלתי בתקלה בתחנת הדלק הסמוכה וספרתי כ 15 נהגים מתוכם כחמישה נתפסו במעל 100 קמ"ש,ככה אי אפשר להמשיך ויש לבער את המארה הזו מהיסוד וכל זאת למרות מחאות הגולשים כאן. סעו בזהירות,לפני כמה שעות קיפדו שלושה צעירים את חייהם ברמת בית שמש,יהי זכרם ברוך,ונחמות ככל שניתן למשפחות.
  4. ללא כל פשרות בניסוח ! אלו שנוסעים מהר בעיר הם בפרוש רוצחים שקיבלו כלי משחית לידיהם.
  5. לפורום המכובד אין כלים לבדוק מה נכון ומה לא,מהירות היא גורם רציני לתאונות הרשות צודקת לחלוטין.
  6. טסט לשנה שלמה קדימה הרכב במצב נדיר מכנית פנים ומקורי לחלוטין פול אוטומט פרטים בהודעה פרטית. יד שנייה 172000 קמ
  7. גם התגובות הם בגדר בדיחה,הרשות צודקת !
  8. מה לעשות ? הפעם הרשות צודקת בקביעתה למרות קולות המחאה.
  9. בקשה צנועה פקק מכסה מילוי שמן בראש מנוע של סיירה 1600 פינטו אם מישהו יכול לעזור לי אשמח מאוד,הפקק נעלם לי ;אודה למי שיש לו אחד כזה משומש
  10. אתה כפי הנקרא והנראה אינך מעודכן לחלוטין,מדבר יהודה מלא בסוברו ג'סטי נהוג בידי בדואים לאורכו ורוחבו של המדבר המקסים הזה. כמו כן אזור מעלה אברהם ומכתשים גדול וקטן נחרשים על ידי סוברו ג'סטי מידי יום ולא על כבישים סלולים.
  11. יוסי כהן שלום,תוכל להסביר בבקשה מה קורה מבחינת המשלב,מה תפקידו,ומה ההבדל בין המשלבים ראשון שני לשלישי רביעי,תודה מראש
  12. צביקלה העשן בקטרים מתחילת המאה שעברה בא מקיטור ולא משמן שרוף,אצלי בסיירה הוא בא משמן,אבל אם לא מעשן זה לא סיירה,ככה מקובל בין הבודדים שעוד אוחזים ברכב הזה.
  13. יש עוד מישהו שמעלה השערה לסיבת הבעיה ? מאירמן המשפץ גירים שאל שאלה חשובה בטלפון,האם בניוטרל הגיר מרעיש הוא שאל,עניתי לו שאין בכלל רעש בניוטרל,האם מישהו מכם סובר שמא אולי הבעיה היא מהקופלונג,או מהגיר עצמו ? תודה למי שמנסה לעזור ? אגב הגיר מחליף מצויין,מסונכרן היטב והמצמד תקין.אבל ההרגשה בידית היא של משהו מתפרק בפנים.
  14. עצה קטנה:לפני כל השקעה תתחיל קודם ללמוד את הרכב לאט לאט,צא לסיבוב במעגל קטן,לאחר מכן תרחיב את המעגל,תעצור תקשיב תבדוק ,תלמד אותו היטב ורק לאחר מכן תתחיל לצ'פר ,לפני כל זה אין טעם לרוץ באמוק ולהשקיע. מנסיון.
  15. בקיצור.מה שהיה הוא שיהיה וכל אחד מאיתנו צריך להשמר על נפשו,אם ככה פותח השרשור למעשה לא גילה לנו דבר,אז יאללה ממשיכים לחיות . תאכלס,אתה צודק גם למכוניות יש את הרעות שלהן.
  16. ממש במקרה הבוקר ראיתי כיצד שוטר משחיל להם ישר לשושנה.. ברחוב משה דיין תא מי שנוסע במסלול אופניים ממתינה לו הפתעה בקצה השני. גם נקודות גם קנס.שימו לב הזהרו,אור אדום לא יצא לי לראות.אבל זה מפחיד לחשוב על זה אם זה נכון מה שאני קורא כאן. אגב..הרובים הללו משלמים מחירי עתק על הביטוח,כפי הנראה לעניות דעתי העברות שלהם זה חלק מהסיבה,אני טועה ?
  17. תודה על ההארה,גם אני ממתין למומחה פורד שיענה,תודה
  18. גיר ידני TYPE 9 ,מתאים להרכבה בסיירה 88 סדן 4 הילוכים,גיר ידני ?? תודה למשיבים כל הסבר הערה ותוספת טכנית מוסברת תתקבל בברכה. תודה מראש
  19. מודל 71 עם מנוע 2000 ? מעט תמוה
  20. הפחד מאופל...הבן שלי נוסע על וקטרה 92 כבר 16 שנה עם גיר קוריאני ואפס תקלות,מי בכלל צריך את UMI ?היום בכפר הגלובלי הכל זמין,התאוריה והחלפים. אני מכיר מכניקר אחד או שניים שיכולים לעשות בית ספר לUMI
  21. יש לי פורד סיירה עם רעש וגירגור לא נעים בגיר בעיקר ראשון ושני,כפי הנראה מסבים שחוקים או שיניים לא תקינות. שאלתי היא: אפשר להמשיך לנסוע ככה ? זה החמיר עד מאוד בתקופה האחרונה. מאין לדעתכם נובעת הבעייה ? מורגש היטב בידית הילוכים. היכן מתקנים או מחליפים ? פרסמתי הודעה לקניית רכב שלם לפרוק http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2163775#post2163775 יש מישהו חובב רכב מתוך הפורום שיכול לעזור לי ? המלצה למקום שמתעסק בזה תתקבל בברכה,או מוסך שעושה עבודות החלפה כאלה. הבנתי ואולי אני טועה שזה לא מסובך להוריד את הגיר ולהחליפו,למישהו יש טיפים בנושא ? תודה לכולם הנרי
  22. שלום קוראים לי הנרי פעם ראשונה שלי בפורום. פרסמתי בקשה לרכוש סיירה פורד לפרוק,אני זקוק לגיר תקין. אשמח להשתתף ביעוץ לפורום זה. הנרי
  23. שלום לכל החברים כאן אני מחפש פורד סיירה לפרוק,אני זקוק לגיר תקין וקמשפט תקין . אם למישהו יש סיירה לפרוק בזול מאוד או גיר תקין אני מודה לו מאוד. אפשרי לקשר אצלי במייל,או בהודעה פרטית כאן בפורום. תודה לכל העוזרים.
×
×
  • תוכן חדש...