Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי

שמי דורון מהוד השרון בעלים של רשת חנויות אופניים

נוהג על מספר רכבים: שברולט קפטיבה סוזוקי ויטרה לארק 66 פיזו 204 1972

לשעבר בעלים של אאוטלנדר טורבו גיר רגיל חובב מושבע של רכביםמיוחדים.

פורסם

שלום לכולם,

שמי ירדנה, מתגוררת בקיבוץ בעמק יזרעאל.

העיסוק שלי, שלו הקדשתי את 8 השנים האחרונות הוא בנושא רוחניות. (לא מדובר במיסטיקה, קבלה ושאר ירקות)

אלא בהבנה עמוקה של תובנות המשפיעות ומנהלות את חיינו, כבני אדם (ברמה האישית) וכאנושות החיה בכוכב ארץ.

למי שמעונין אוכל לשלוח חומרים מרתקים ומעניינים שאותם אני כותבת בהשראה של האהבה האוניברסלית.

ההבנה שלי בנושא רכב היא אפס. עד כה נהגתי ברכבים של בן זוגי שהיו בליסינג דרך העבודה.

מעולם לא הייתי בעלים של רכב. אולם דברים השתנו ועלי להתחיל ללמוד על כל נושא הרכב.

תפיסה רוחנית שעל פיה אני פועלת כבר שנים, היא לקיחת אחריות על כל פאן שקשור לחיי. גם נושא הרכב הוא חלק חשוב ויש צורך ללמוד ולהבין כל מה שקשור בזה.

תפיסת "הבת יענה" שלא רוצה לדעת כלום וחושבת שכך היא מוגנת ,מנוגדת לתפיסתי. יש צורך לדעת הכל גם דברים לא נעימים

(כמו מעשי רמאות) ע"מ שתהיה לנו אפשרות בחירה להיזהר ולפעול בשיקול דעת או להתעלם ולתת אמון גמור באנשים.

האתר הזה הוא ברכה. למדתי המון ומקווה ללמוד ולהיעזר גם בעתיד. :smilecolr

פורסם

שמי דוד, גר בשומרון, וועובד כעצמאי

כרגע נוהג על סוויפט חבוטה, ומעוניין להחליף אוטו - עם הפנים קדימה.

כלומר - אני מחפש מיניוואן.

כרגע צמצמתי את האפשרויות ל -

מולטיפלה, פריוויה, ספייסואגון, ספייסגיר ו-MPV

תקציב נוכחי (עד הזכייה בפיס) - עד 50000 ש"ח

שמח להיות פה!

פורסם

שלום לכולם, שמי עידן למדתי מכונאות בבית ספר מקצועי ומיד אחר כך 3 שנים שירתתי בצבא כמכונאי רכב ממוגן שלב 09, אוהב מאוד רכבים , בעל גולף cl שנת 99 מנוע 1800 אוטו', וזהו עם זה יעניין מישהו אני יוסיף פרטים .

פורסם

בס"ד

יש לישברולט מליבו 2006 והחליפו לי פעמיים הגה לאחר שסבלתי מבעיות יותר משנתיים רציתי לדעת אם יש עוד מישהו במצב דומה

פורסם

שלום

יש לי רכב אספנות. פגע בו מישהו מאחור בעת שהרכב עמד. שמאי חברת הכיטוח מעריך את הרכב לפי מחירון של לוי ולכן מוכנים לכסות לי כחמש מאות שקל מנזק של כארבעת אלפים. האם השמאי עובד עלי?

פורסם

שלום כולם

שמי נועם במקור מרמת-הגולן

וכרגע מתגורר עם החברה המדהימה שלי ברמת גן

לאחרונה נכנסתי לעולם של SEAT שהוא מדהים

קל להתאהב...

חודשיים בעולם הרכב ויש עוד הרבה מה ללמוד!

קופרה לנצח!!!!!!!:twisted:

פורסם

שלום לכולם

שמי אלעד יחיאל, אני גר בנתניה אני בחור שאוהב את העולם המוטורי.

עובד בחברת ביטוח איילון תל-אביב

מכרתי את הרכב שלי לא מזמן(יונדאי גטס "ספורט" ידני), ובחודש הקרוב מתכנן לעלות בכמה רמות ולהביא אימפרזה wrx חמודה:-)

וזהו לבינתיים

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תוכן חדש...