Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי,

שמי תומר,

בן 27 מחיפה,

רק בשנים האחרונות התחלתי ממש להתעניין במכוניות בכלל ומוטוריקה בפרט, ומאז הג'וק רק גדל:-)

אוהב לראות ספורט (כמעט כל הענפים), ללכת למכון כושר ולשמוע כמה שיותר מוסיקה (בעיקר רוק, אינדי, אייטיז, בריטפופ וכו').

כרגע נוהג על סיאט איביזה FR 3 דלתות 2008, ונהנה מכל רגע:twisted:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

נעים מאוד שמי דניאל בן 24 מירושלים ואני נוהג על חיפושית 1303 שנת 1974

תוך כדי שאני משפץ אותה לבד כבר שנה בערך נוצר סיפור אהבה בני לבינה.דרך אגב אחרי

שכניתי אותה שמתי לב שהמספר רישוי תואם את המספר זהות שלי.מגניבבבבבבבב

daniel ben yaacov

rerto/vintage

bezalel 35

:arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:

פורסם
היי,

שמי תומר,

בן 27 מחיפה,

רק בשנים האחרונות התחלתי ממש להתעניין במכוניות בכלל ומוטוריקה בפרט, ומאז הג'וק רק גדל:-)

אוהב לראות ספורט (כמעט כל הענפים), ללכת למכון כושר ולשמוע כמה שיותר מוסיקה (בעיקר רוק, אינדי, אייטיז, בריטפופ וכו').

כרגע נוהג על סיאט איביזה FR 3 דלתות 2008, ונהנה מכל רגע:twisted:

איך אמרת לי בוואג...

אחלה בחירה תומר :wink:

Confidence In Motion

פורסם

שלום אני טיראן גר בגבעת עדה \ בנימינה גיל 41

תחביבים :טיולי טרקטורוני (ברשותי ספורטמן 700 ,ספורטמן 500 חברת פולריס)

היה לי תומקר ,ריינג`ר ,מיול ,סקרמבלר,מגנום 425

לפני כחודש עברתי מפאגרו 98 לטארקאן 2004 .אוהב טיולי שטח,מוזיקה שנות 80+ נשואי +

כמו כן מתנדב ליחידת ג`יפים .

:roll:

TERRACAN:conf:

פורסם

שלום לכולם!

אני שלום בן 26 גר בירושלים.

אוהב לטייל, כושר גופני, אופנים, ולאחרונה נדבקתי בחיידק הרכבים וכך יצא לי להכיר את האתר המצויין הזה.

שומע את כל סוגי המוזיקה, חוץ ממזרחית:x!!!

עד לאחרונה נהגתי בסוזוקי סוויפט 94 :shock: (במסגרת העבודה יוצא לי לנהוג על עשרות סוגי רכבים), ולאחר שהיא נגנבה החלטתי לשדרג את עצמי לסיאט איביזה טרבו מודל 2001.:twisted:

אשמח ללמוד מכל מי שמוכן ללמד.

פורסם

אהלן, שמי נתנאל.

עד עכשיו לא הייתי רשום והייתי קורא סמוי.

נוהג על איביזה 2001 1.6 ידנית 100 כ"ס.

כרגע חייל שתכף משתחרר ומקווה להשקיע טיפה יותר באוטו.

נהנה מהפורום הזה מאוד כי הוא שימושי ומקווה להיות כאן טיפה יותר מוכר.

נתראה:)

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אוקיי שמי מוטי אני מפ"ת ת'אמת לא יוצא להיכנס הרבה לאתר אבל אני יודע שכל מה שארצה אמצא פה ,כל שאלה וכל תשובה.

אמנם הניק שלי הוא 106xsi אך הרבה מים עברו בנהר מאז.. היום כבר כמעט 3 שנים על פולו 16v שנתון 98 .

כיום אני סטודנט ועובד כטכנאי מחשבים בחברה שמוכרת ציוד מיחשוב לעסקים וחברות בלבד.(דילרים) אז אם מישהו צריך משהו הוא יכול לפנות אליי.. בכיף. בתוך תחום המחשבים התחלתי להיתעסק עם הרכבת מערכות מיוחדות לרכבים מערכות מבוססות מחשב מנוהלות תוכנה לניהול המדיה , האינטרנט,הניווט וכל מה שרק בא ליד והכל תחת ממשק נוח דרך מסך נגיעות 7" מיוחד.

הרכבתי כבר כמה וכמה מערכות כאלו והתוצאות מרשימות ביותר.

מעבר לעיסוקי בתחום המחשבים עד לא מזמן הייתי יחצן מסיבות מוכר במקומות :משכית 3 הרצליה פיתוח, קונצ'ה בר בנמל ת"א, ועוד... אך בעקבות היתדרדרות הענף החלתנו אני ושותפי לפרוש מעולם הזוהר הזה וללכת לכיוונים אחרים.

אז זהו.... ניראה לי שזה מספיק לא??:-) שיהייה לכולם חג שמח !!!:-)

פורסם

שלום אני אסף אני גר במרכז ויש לי מוסך גדול שיש לי בו:

Oldsmobile Cutless

Piaggio Vespa

Ford Super Ducato [אל תתלהבו מהשם זה טרקטור:wink:]

פורסם

שמי אלי. אני נוהג בטויוטה קורולה 2001. מכונית טובה מאוד. לאחרונה נתקלתי בצריכת שמן מוגברת של המנוע. אשמח לקבל טיפים בנושא זה. במוסך טויוטה נאמר לי להחליף את המנוע.

• תוכן חדש...