Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים:wave2:

שמי יוסי ואני גר דרום דרומה באילת.

אני טכנאי מחשבים במקצועי ועובד בתחום במחצית היום בערב. בבוקר אני עובד בדפוס משי ומנהל חנות המפעל.- עסק משפחתי.

יש לי אוטו סיטרואן סקסו97' שקניתי לא מזמן וקטנוע VS 125 של סאן יאנג , למה שניי רכבים באילת? כן כי חברה שלי כל הזמן שיגעה אותי קח אותי לפה ולשם, אז קניתי רכב שיהיה גם לה. וזהו בעיקרון.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלו הלו לכולם

אני דורון , בן 35 מנהריה , מגובה בשלושה ואישה, נוהג בELANTRA , ומתנייע בסן יאנג קטן,

לא מת על מכוניות באופן כללי , אוהב את המיוחדות - ישנות עם קלאסה, חדשות מעניינות , ומנסה להזהר

מ "חולי ההגה" על הכביש,

אז תנהגו בזהירות, לשמור מרחק, לא לעבור באור אדום ! ! :idea:

:type:

יאללה ביי

בזהירות בזהירות ....

פורסם

שמי ארצי אסף בן 35 מבאר שבע(תומרR, נפגשנו אצל גיא פרילינג לפני כמה שנים כשבאתי אליו לשפר את הלאון טורבו שלי..חבר של שי לביא), כ16 שנים עובד בענף הרכב(11 שנים בפולקסווגן-3 שנים מרצדס-מיצובישי, 2 סוכנות טרייד-אין גדולה ומתעסק ביבוא אישי של רכבי יוקרה וגם לא, מכיר ומתמצא היטב בסחירות ובטיבן של רוב המכוניות הנמכרות בארץ, נשוי ואב ל2.

מכור למכוניות, אופנועי-ים, טרקטורונים, התחריתי במירוצי אינדורו-ראלי שטח, מוטוקרוס, סופר קרוס, סופר מוטו ..

פורסם

אני ניר בן 33 מטבריה עדיין נוהג על סובארו 94

עכשיו אחרי שהגדלנו את המשפחה :wink: צריך לחפש רכב חדש יותר וחזק יותר (בטיחות)

מתלבט בין פוקוס לרנו לגונה או הצעה אחרת תתקבל בברכה !! :-P

תעזרו לי בבקשה כי צריך להבין במכלול של דברים שאין לי נגיעה בזה

תודה ויום טוב

פורסם

שלום כולם

שמי יואב ,בוגר מנהל עסקים .בנקאי בבורסה אבל חולה פירוקים והרכבות של הקטנוע ושל הפונטו שלי היום.מעשיר את הידע שלי איתכם.נשתמע

פורסם

שלום שמי חיים בן 41

אני מאיזור המרכז

נוסע בעיקר על רכבי אספנות

בעיקר סובארו ופורד

עובד במוסך יותר נכון עבדתי אני אחרי תאונה

אז כרגע בבית משפץ את הרכבים.

מקווה להשתלב

חיים

פורסם

טוב שלום לכולם שמי הוא אלכס אני יודע שאני יחסיתצעיר אבל אני מאמין שאהבה למכוניות קלאסיות יכולה לבוא בכל גיל, בזמן האחרון התחלתי נורא להתעניין במכוניות אספנות ובשיפוץ שלהן רציתי לדעת איך מתחילים ומאיםה רוכשים ידע אשר יאפשר לי לשפץ מכונית קלאסית לעצמי ואם יש לכם איזה שהם טיפים לגבי כל התחביב הזה

תודה רבה

פורסם

שלום לכם

שמי אילן, מרמת גן. אני אוהב ועוסק שנים רבות בנושא של רכבי אספנות. רבים מכירים אותי מקשר טלפוני, מאחר שאני עוסק כעת בעזרה לאנשים הרוצים ליבא רכבי אספנות מארה"ב.

בעזרת קשרי הרבים בענף בארהב אני עושה מעל-ומעבר בעזרה הרבה שאני נותן ללקוחותי ובשירות ללא פשרות

כמו-כן אני גם מנצל את קשרי להביא לאנשים חלקי חילוף קשים למציאה לשם העזרה בלבד

משום מה הגיע השמועה לאזני שמישהו מפיץ - שאני מביא לאנשים 'גרוטאות' כשהובטחו להם רכבים נפלאים. הייתי מעוניין מאוד לדבר עם מי שמפיץ את המסר ההזוי הזה, להבין על מה זה מתבסס. אשמח אם תיצור איתי קשר. (וכל מי שהספק מטריד אותו). חבל שיש מקום לשמועות שמגיעות כנראה ממקום של צרות עין ותחרות לא הוגנת.

פורסם

שלום !!

שמי יובל ואני מהצפון.

לפני כשבועיים רכשתי וולוו 940 מנוע 2300 סמ"ק.

זו המכונית הרציניצ הראשונה שרכשתי. היו לי בער רנו קליאו, דייהטסו שרייד, סובארו לאונה, פורד סיירה, סובארו קופה, פיאט פונטו ועוד.

אני מתעניין מאוד במכניקה של הרכבים ואיך הכול פועל וכמובן איל לשמר את הרכב מצב אופטימלי.

אני אגיד לכם את האמת הוולוו זה רכב מעולה. אנ יכל הזמן שם לב לכל רעש ולכלתנועה ותזוזה של הרכב. אני קצת לחוץ כי אני יודע כי החלקים והטיפולים של הוולוו יחסית בשמיים.

אבל, אין כמו הניעה על הוולוו והרגשת הנוכחות על הכביש.

יכול להיות שאני סתם היסטרי?

פורסם

אהלן...

אני מתחיל לשפץ את האופנוע שבבעלותי כבר 22שנים טריומף 350 שנת60 בעבר נסעתי וטיילתי עם האופנוע עד שיום אחד רכשתי DR600 חדש לאחר מכן רכשתי אופל GT שנת70 ולאחר שיפוץ של שנתיים עלה לכביש ונסע במשך 15 שנה עד לפני כ-5-שנים כיום הכלים האלה מחכים לשיפוץ כללי. גר במרכז חולה שטח. לגבי מוזיקה שומע כל מה שנעים לאוזן בעיקר נעימות

פורסם

שלום לכולם !

שמי סרג' ,גיל 44 ,עובד באל-על 20 שנה.

חובב רכב בעיקר בתחום תכני.

בצעירותי התאהבתי באלפאטה[אלפא רומאו] אך אחרי אין ספור ביקורים במוסך והרבה עצבים

הבנתי שלא אוכל לסדר אותה למרות ששיפצתי המון דברים. מכרתי אותה בגרושים וזה היה שיעור מאלף לכל החיים.

הבנתי שרצון זה לא מספיק "צריך הרבה כסף או אבא מוסכניק "!!!

מאז נשאר רק סמל [נחש וצלב]ושריטה עמוקה בלב.

היום אני נוסע על 306 1998 ומרוצה .יצא לי לבצע כמה פרויקטים עליה -היא מתחילה להזדקן אבל אני מנסה לשמור עליה הכי שאפשר.הקפדת היתר והאופי התעופתי שלי מאלצים אותי לתחזק אותה ברמה די גבוה.

מקווה לעזור לחברי הפורום וגם לקבל עזרה .בסך הכול ממה שקראתי בפורומים למיניהם אתם חברה על הכיפאק!

פורסם

היי

שמי אברמיק אני מטפל רב תחומי ברפואה משלימה. אני מחפש כרגע רכב היות והקודם, רנו קנגו, "הלך" לי בתאונה. נתקלתי בפורום הזה לגמרי במקרה ונראה לי נחמד להצטרף.

יום טוב לכולם

אברמיק

פורסם

ASKZEEV?authkey=2aHKoxvdphsמ 1976 נוהג על כל דבר וגם מטיס חד-מנועי

עולה חדש בקרית-אונו נוהג לרוב VW

הייתי עם פולו ארלקינו הראשון ב1995 ביבשת

כיום: קלאסיק דיזל 2000 עם 530,000 ק"מ...

• תוכן חדש...