Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוזמנה פיג'ו 508 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש רכב מהנה ביותר, יצא לי לנהוג בגירסה המפוארת מספר פעמים (כאן בשוויץ היא נקראת Allure), במנוע ה1.6 טורבו,

לבסוף הלכתי על הלגונה, שהרגישה לי בנהיגה יותר מהנה ויותר ספורטיבית (כמה שיכול להיות ספורטיבית 2 ליטר טורבו עם 170 כ"ס ו1.6 טון), האיבזור בשניהם לרוב דומה.

בכל מקרה תתחדשו ותהנו עם הרכב

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניהלת מו"מ מוצלח יותר או פחות וחתמת . ראבאק חתמת.

מאותו רגע כבד את המילה שלך ואת החתימה שלך.

כל דבר מעבר לכך הוא חרפה.

אם החוזה כולל סעיף שמאפשר ביטול, אני לא מבין מה החרפה בלהפעיל אותו אם הלקוח מרגיש בדיעבד שהעסקה לא מוצלחת. הרי הסעיף הזה הוכנס לחוזה ע"י היבואן כדי שהלקוח יחתום בשלווה, תוך ידיעה שעד מועד X הוא יכול לחזור בו. איזה משמעות יש לזה לדעתך אם אתה רואה את הפעלת הסעיף כמשהו לא מוסרי?

כשם שהלקוח חתם על החוזה, גם היבואן חתם על החוזה. כמו שלגיטימי להפעיל את הסעיף שמעניק לך אחריות ל-3 שנים, כך גם לגיטימי להפעיל סעיף ביטול. ואם זה לגיטימי, לגיטימי גם לומר לצד השני לחוזה שתפעיל אותו אם החוזה לא ישופר לשביעות רצונך.

פורסם
אם החוזה כולל סעיף שמאפשר ביטול, אני לא מבין מה החרפה בלהפעיל אותו אם הלקוח מרגיש בדיעבד שהעסקה לא מוצלחת. הרי הסעיף הזה הוכנס לחוזה ע"י היבואן כדי שהלקוח יחתום בשלווה, תוך ידיעה שעד מועד X הוא יכול לחזור בו. איזה משמעות יש לזה לדעתך אם אתה רואה את הפעלת הסעיף כמשהו לא מוסרי?

כשם שהלקוח חתם על החוזה, גם היבואן חתם על החוזה. כמו שלגיטימי להפעיל את הסעיף שמעניק לך אחריות ל-3 שנים, כך גם לגיטימי להפעיל סעיף ביטול. ואם זה לגיטימי, לגיטימי גם לומר לצד השני לחוזה שתפעיל אותו אם החוזה לא ישופר לשביעות רצונך.

כנראה שלא קראת את השרשור.

הוא לא רצה לבטלו אלא לשפר תנאים לאחר שכבר חתם.

רוצה לבטל , לגיטימי.

מה שבכחול כבר לא לגיטימי, כי אז אתה לא מכבד את ההסכם שעליו חתמת אלא אתה רוצה לשנותו.

כמו שלא היית רוצה שהמוכר יבוא אליך רגע לפני קבלת הרכב ויגיד לך תוסיף לי 5000 ש"ח למחיר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כנראה שלא קראת את השרשור.

הוא לא רצה לבטלו אלא לשפר תנאים לאחר שכבר חתם.

רוצה לבטל , לגיטימי.

מה שבכחול כבר לא לגיטימי, כי אז אתה לא מכבד את ההסכם שעליו חתמת אלא אתה רוצה לשנותו.

כמו שלא היית רוצה שהמוכר יבוא אליך רגע לפני קבלת הרכב ויגיד לך תוסיף לי 5000 ש"ח למחיר.

למוכר אין סעיף ביטול בחוזה. זה אחד היתרונות של להיות קונה, מול הרבה יתרונות אחרים של להיות מוכר (הכוונה כמובן לקנייה מחברה גדולה, שם יש להם אינטרס לאפשר ביטולים כדי למשוך לקוחות לחתום ברוגע. לא לקניה ומכירה בין פרטיים שסוגרים ביניהם בלחיצת יד). במילים אחרות: לדעתך לגיטימי לומר "אני מבטל ויהי מה", אבל לא לגיטימי לומר "אני מבטל אלא אם החוזה ישופר". באמת שאני לא מצליח להבין את ההגיון בזה.

פורסם

סעיף הביטול נועד למטרה מסויימת, כשמו כן הוא. מטעמים כאלה או אחרים אינך מעוניין לבצע את העיסקה , ונותנים לך את האופציה הזו.

אתה מבקש לשנות את ההסכם שעליו חתמת, כלומר לא מכבד את חתימתך, ומנסה לשפר את מצבך בהתאם.

יסכים המוכר יופי, לא יסכים מה אז . הרי ביטלת , הא אתה רוצה לחתום מחדש אז תוסיף 5000 ש"ח.נראה לך?

בקיצור ג'ונגל בחליפה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא יודע בקשר לגונגל, אבל העסקה המקורית בוטלה ובמקומה באה העסקה של המבצע של 75 שנה הכוללת מולטימדיה במחיר של 168,500 שח על הכביש, עסקה הרבה יותר משתלמת וכדאית. בכל אופן בסוף הרכב בוטח בביטוח ישיר ב2500 שח למקיף עם מקסימום תנאים שאפשר היה לקבל מהם, הרבה יותר זול מכל החברות האחרות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תתחדשו עכשיו בצורה סופית ליאור :-D גם לאחר סגירת ההזמנה ושיפור התנאים וגם בגלל הביטוח

יאללה תקבלו כבר את הרכב ונראה תמונות, חשבתי שעצם הקפצת השרשור אתה הולך להראות תמונה של הבובה החדשה

אני מתרגש יותר ממך...

Confidence In Motion

פורסם

עידן, אני מבטיח לך שאתה יותר מתרגש ממני, בעיקר בגלל שהוא לא שלי:wink: . בע״ה ב31 אנחנו נשחרר אותו, כמובן לאחר בדיקה שלא תבייש את הפדנט החולני ביותר שיש.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
ניהלת מו"מ מוצלח יותר או פחות וחתמת . ראבאק חתמת.

מאותו רגע כבד את המילה שלך ואת החתימה שלך.

כל דבר מעבר לכך הוא חרפה.

כל עוד לא שילמת את כל סכום הרכב מחיר הרכב לא סגור כלל וניתן להיתווכח עליו (גם מבחינת היבואן).

דרך אגב כל פעם שהזמנתי רכב ושילמתי מקדמה 2000 ש"ח לא דיברו איתי על תוספות וצו'פרים עד שהרכב הגיע לארץ והיה צריך לשלם את כל הסכום .

יותר מזה כל עוד הרכב לא הגיע לארץ ולא שילמת את כל הסכום גם היבואן לא מחוייב לחתימה ויכול להיות שעד שהרכב יגיע המחיר יעלה.

שים לב זה כתוב בחוזה.

החתימה שלך בסך הכל על ה-2000 ש"ח ושריון הרכב אתה יכול להתווכח חופשי.

• תוכן חדש...