Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוזמנה פיג'ו 508 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם.

להפתעתי ואני מקווה שלשמחתי אבא שלי סיפר לי שלפני כמה ימים הזמין פיג'ו 508 חדשה מדגם access בצבע לבן בנקיז( זה לבן פנינה?)

הוא התבקש לשלם מקדמה של 2000 ש''ח מסכום כולל של 153 אלף ש''ח כולל אגרת רישוי אחרי הנחת חבר.

לצערי הוא לא אמר לי שהוא הולך לעשות הזמנה וזה די מעצבן כי יש לי הרגשה שאפשר היה לסחוט משהו מהסוכן מכירות הזה.

הוא קיבל עם הרכב כצ'ופר חיישני רוורס ומחליף אזעקה iron pc שאין לי מושג מה זה.

הדגם הזה מגיע עם טאסות שזה די מבאס, האבזור מאוד עשיר.

הבנתי שהמנוע הוא 1.6 טורבו עם 156 כוח סוס והוא תוצרת BMW, שמעתי מכמה אנשים שהשרשרת טיימינג די בעייתית במנוע זה.

בקיצור מישהו יש לו ניסיון עם לובינסקי, האם הם נוהגים לתת לצ'פר, טיפולים, כל מיני תוספות?

האם יש הבדלים בין הסוכנויות השונות של פיג'ו?

עדיין אפשר לבטל הזמנה כך שהוא לא פוסל אפשרות כזאת אחרי שיחה איתו.

והאם מישהו בכלל מכיר את הרכב, אפילו אין להם רכב למבחן ועדיין לא יצא לי לראות אחת על הכביש.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת מוזרה לי הגישה...

אדם סוגר עסקה כלומר נתן מילה והתחייב התחייבות לשלם X על מנת לקבל Y ואח"כ בבית מתחילים להתפתל איך אפשר לחלוב (לסחוט!!!) עוד משהו בעבור ה-X...:?

מו"מ מנהלים לפני שסוגרים עסקה ומתחייבים התחייבות,כך לפחות על פי גישתי וכך נהוג במקומות מתוקנים.

רק בלקסיקון שלנו המילה "לסחוט" היא לגיטימית לגמרי,מה זה לגיטימית-יותר מלגיטימית-סחבקית:idea:

וואלה אני ישראלי ב-1001 אחוז אבל עדיין קשה לי להשלים עם הגישה המאפיינת יותר מדי ישראלים וליאור,אם אינך חושב כך אז סליחה וזו זכותך,העניין איננו אישי אלא עקרוני.

חג שמח.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לא התכוונתי במובן של לחלוב, כנראה לא התנסחתי טוב.

אבל אין צורך להיתמם, כל אחד שמוציא מכיסו סכומים כאלה מצפה לקבל קצת יותר מחיישני רוורס או איזה מחליף אזעקה שאין לי מושג מה זה.

אני יודע שיש יבואנים שנותנים טיפולי ראשון חינם או כל מיני דברים בנוסף, אז כל ששאלתי אם למישהו יש ניסיון דומה עם לובינסקי.

לא התכוונתי לטמאות אם זה מה שחשבת.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור, יש בחור בפורום בשם משתמש הזה Gidi והוא סוכן של פיג'ו דבר איתו תראה מה הוא מציע לכם.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
לא התכוונתי במובן של לחלוב, כנראה לא התנסחתי טוב.

אבל אין צורך להיתמם, כל אחד שמוציא מכיסו סכומים כאלה מצפה לקבל קצת יותר מחיישני רוורס או איזה מחליף אזעקה שאין לי מושג מה זה.

אני יודע שיש יבואנים שנותנים טיפולי ראשון חינם או כל מיני דברים בנוסף, אז כל ששאלתי אם למישהו יש ניסיון דומה עם לובינסקי.

לא התכוונתי לטמאות אם זה מה שחשבת.

שאתה מתכוון ש"כל אחד שמוציא מכיסו סכומים כאלה מצפה לקבל קצת יותר מחיישני רוורס או איזה מחליף אזעקה שאין לי מושג מה זה" אתה מבין שאתה מקבל רכב, נכון?!

אתה מחליט לרכוש רכב חדש, אז זמ המחיר שלו.

למה שייתנו לך טיפולים וכל מיני דברים?

מקווה שתיהנו מהרכב, ולפי מה ששמעתי מדובר דווקא במנוע מאוד מוצלח. :twisted:

סער.

פורסם

אתה מחליט לרכוש רכב חדש, אז זמ המחיר שלו.

למה שייתנו לך טיפולים וכל מיני דברים?

סער.

מרווח הרווח של היבואנים הוא אדיר.

המגרשים של אוטו דיל מלאים במכוניות עם 0 ק"מ שלא הצליחו למכור במחיר של כמעט 20 אלף ש"ח מתחת ממה שהרכב עולה לך בסוכנות. ואני מניח שגם אוטו דיל לא פראיירים וגם לא היבואנים. ככה שגם אם מורידים אלפים טובים יש עדיין רווח נאה.

אז למה שלא תהייה הנחה נאה בדמות אבזור עודף, התקנות מקומיות איכותיות וטיפולים בחינם? הכל פונקציה של מו"מ.

פורסם
מרווח הרווח של היבואנים הוא אדיר.

אז מה??

המגרשים של אוטו דיל מלאים במכוניות עם 0 ק"מ שלא הצליחו למכור במחיר של כמעט 20 אלף ש"ח מתחת ממה שהרכב עולה לך בסוכנות. ואני מניח שגם אוטו דיל לא פראיירים וגם לא היבואנים. ככה שגם אם מורידים אלפים טובים יש עדיין רווח נאה.

אז למה שלא תהייה הנחה נאה בדמות אבזור עודף, התקנות מקומיות איכותיות וטיפולים בחינם?

הכל פונקציה של מו"מ.

ניהלת מו"מ מוצלח יותר או פחות וחתמת . ראבאק חתמת.

מאותו רגע כבד את המילה שלך ואת החתימה שלך.

כל דבר מעבר לכך הוא חרפה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בלי להתייחס לשיפוט הערכי מוסרי של הסוגיה, ממחירים של מבצע "חבר" שלרוב מלווים בעוד איזה צ'ופר או שניים, קשה מאוד עד בלתי ניתן להוריד אפילו שקל אחד נוסף. להערכתי גם אביך גם אתה יכולים להמשיך לאכול מצות בשקט.

פורסם

רכב מעניין מאד. שיהיה לכם בהצלחה וסעו בביטחה.

ספר בהזדמנות איך ההתרשמות שלך מהרכב.

חג שמח

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
ניהלת מו"מ מוצלח יותר או פחות וחתמת . ראבאק חתמת.

מאותו רגע כבד את המילה שלך ואת החתימה שלך.

כל דבר מעבר לכך הוא חרפה.

ממש לא נכון. אני, למשל, חתמתי עם פליקס אבל היחס לאחר מכן לא מצא חן בעיני אז ביטלתי. וגם אחרי שכבר הזמנתי במרכזי, הם ראו את חוסר שביעות הרצון שלי מנושא מסויים, והלכו לקראתי עוד. אז כמו שכתבו למעלה, לו היה מדובר במתח רווחים נורמאלי, אתה צודק. אבל במדינתנו היקרה, בה הרווחים המונופוליסטיים של היבואן הם יותר מ- 20K לרכב, זה לא נורא לבקש עוד משהו ולאיים בביטול (מה שלא נראה לי רלבנטי בעסקה הזו, בה ממילא רכשו רכב בלי לנהוג בו בכלל - וזו השאלה העיקרית כאן...).

אבל, רועי צודק כשהוא כותב:

בלי להתייחס לשיפוט הערכי מוסרי של הסוגיה, ממחירים של מבצע "חבר" שלרוב מלווים בעוד איזה צ'ופר או שניים, קשה מאוד עד בלתי ניתן להוריד אפילו שקל אחד נוסף. להערכתי גם אביך גם אתה יכולים להמשיך לאכול מצות בשקט.

ולגבי המצות:

לא אוכלים מצות, וכנראה שכחתי את האנשים המוסריים שגולשים פה. תודה בכל מקרה

עזוב אותך, זה כמו מסע ה"עליהום" שרץ פה כשהתעקשתי לקבל מאורנג' את המתנות שהם הבטיחו לי (הם בסה"כ השוו להבטחות פלאפון, אבל לפי מה שרץ פה בפורום לא הייתי צריך להתעקש לקבל את המתנות שהבטיחו לי - שבאו לידי ביטוי במעל ל- 100 ש"ח במזומן בסופו של דבר, אלא להשאיר אותם בענווה לעובדי אורנג'; לחלק מגולשי הפורום 100 ש"ח זה כלום, יש להם עץ מיוחד שמגדל שטרות).

בשוק משוכלל המחיר היה נמוך בהרבה, הן ברכב והן בסלולר, אגב (בלי להתייחס לחריגי עסקת "חבר", למשל), וכשחברים כותבים פה מה הם קיבלו עם הרכב החדש, או מה ניתן לקבל, זה רק עוזר לאחרים לנהל מו"מ מושכל יותר, אפילו שאחרים רואים בזה "סחטנות".

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה רועי, אני לא רואה כאן שום בעיה של מוסריות ולדעתי האישית לפחות שבן אדם מוציא סכום x זכותו לנסות לקבל כמה שיותר עבור הסכום הזה.

כל שהתכוונתי הוא, האם סוכנות מסוימת יכולה לתת יותר הטבות מאשר סוכנות אחרת או שזה משהו אבסולוטי שמגיע מהיבואן עצמו.

לגבי הנסיעת מבחן, אין עדיין רכב זמין למבחן ובימים הקרובים יהיה, אין שום התחייבות כלפיהם ואפשר לבטל בכל רגע.

אני גם נגד רכישת רכב לפני שנוהגים בו אבל לא תמיד מתאפשר הדבר, מה גם שספציפית במקרה הזה הרוכש כבר נהג על הרכב בחו''ל כרכב מושכר.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
ממש לא נכון. אני, למשל, חתמתי עם פליקס אבל היחס לאחר מכן לא מצא חן בעיני אז ביטלתי. וגם אחרי שכבר הזמנתי במרכזי, הם ראו את חוסר שביעות הרצון שלי מנושא מסויים, והלכו לקראתי עוד. אז כמו שכתבו למעלה, לו היה מדובר במתח רווחים נורמאלי, אתה צודק. אבל במדינתנו היקרה, בה הרווחים המונופוליסטיים של היבואן הם יותר מ- 20K לרכב, זה לא נורא לבקש עוד משהו ולאיים בביטול (מה שלא נראה לי רלבנטי בעסקה הזו, בה ממילא רכשו רכב בלי לנהוג בו בכלל - וזו השאלה העיקרית כאן...).

אבל, רועי צודק כשהוא כותב:

ולגבי המצות:

עזוב אותך, זה כמו מסע ה"עליהום" שרץ פה כשהתעקשתי לקבל מאורנג' את המתנות שהם הבטיחו לי (הם בסה"כ השוו להבטחות פלאפון, אבל לפי מה שרץ פה בפורום לא הייתי צריך להתעקש לקבל את המתנות שהבטיחו לי - שבאו לידי ביטוי במעל ל- 100 ש"ח במזומן בסופו של דבר, אלא להשאיר אותם בענווה לעובדי אורנג'; לחלק מגולשי הפורום 100 ש"ח זה כלום, יש להם עץ מיוחד שמגדל שטרות).

בשוק משוכלל המחיר היה נמוך בהרבה, הן ברכב והן בסלולר, אגב (בלי להתייחס לחריגי עסקת "חבר", למשל), וכשחברים כותבים פה מה הם קיבלו עם הרכב החדש, או מה ניתן לקבל, זה רק עוזר לאחרים לנהל מו"מ מושכל יותר, אפילו שאחרים רואים בזה "סחטנות".

הדרך לרכוש מוצר:

עשה ס(ש)קר שוק מצא מה אפשר לקבל ומה ניתן "לסחוט", בהתחשב בכל המידע שיש לך שיבואן הרכב גנב ושודד דרכים ונותן הנחות מפליגות לחברות הליסינג לחבר ולעוד גופים כאלה או אחרים, או אם מדובר בשודדי דרכים כמו חברות הסללולר.

נהל מו"מ וקבל את התנאים הטובים ביותר האפשריים גם עם פירוש הדבר שתכופף למוכר את היד בנלסון כפול.

חתמותם על העיסקה.

מרגע זה ואילך שני הצדדים מחוייבים לה.

או שלא??

אם אני מבין נכון אתה עו"ד בהשכלה וגם עוסק בכך ביום יום . אז עם באזובי הקיר נפלה שלהבת מה יגידו הארזים.

והמבין יבין.

יש לכך אפילו מושג משפטי בדיני החוזים "טעות בכדאיות עיסקה " הלא כן? שאינו מזכה אותך בביטול.

האם תראה בעין יפה שהיבואן יבקש ממך במעמד המסירה עוד 5000 ש"ח ככה סתם כי בא לו?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

להוציא את העניין העקרוני, הויכוח מצחיק - אנשים משלמים סכומי כסף הזויים עבור מגוון הרכבים המצומצם שמואילים היבואנים להביא לארץ ומתווכחים על חיישני רוורס או דיבורית BT כדי להרגיש טוב עם עצמם...

זה כמו שידחפו לך מטאטא ל*** ותרגיש עם זה טוב כי נתנו לך נשיקה אח"כ.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
הדרך לרכוש מוצר:

יש לכך אפילו מושג משפטי בדיני החוזים "טעות בכדאיות עיסקה " הלא כן? שאינו מזכה אותך בביטול.

ישה, אתה הרי מעבר לזה.

אתה יודע שבהזמנת הרכב מפקידים 2K, 5K, 10K, לפי סוג הרכב, ועד שאתה מקבל אותו (בעצם עד הרישוי) אתה יכול לבטל מכל סיבה שהיא, לרבות ציפורן חודרנית. זה לא קשור לכדאיות.

"טעות בכדאיות", שאתה מתייחס אליה, היא לאחר שכבר קיבלת את הרכב ופתאום אתה מגלה ש- XYX קנה אותו ב- 5K פחות. אז - כל שנותר לך הוא להתבאס. אני מבין את הניסיון להשוות זאת, למשל, לרכישת דירה מחד, או כל מוצר אחר שמקבלים ביד מאידך, אבל הבה נזכור שרכב הוא לא כל מוצר (או דירה), ושעל רכבים, למשל, לא חל החוק שמאפשר לך לדרוש החזר הכספים (תוך 14 יום מקבלת המוצר). לכן, בהתייחס לכל זה, דווקא תקופת ה"התחרטות" מהפקדת הפקדון הראשוני (כולנו מכירים את הלחץ מצד סוכני המכירות: "אם לא תשמור לעצמך את הרכב לא יישאר") ועד לרישום הרכב על שמך (כלומר עד שדורשים ממך את כל יתרת הסכום), נראית לי הגיונית וסבירה ביותר. הרי הנקודה בה לא ניתן יותר להחזיר את הגלגל לאחור היא רק לאחר השלמת כל הסכום ורישום הרכב על שמך.

ובהתייחס לעיסוקי, גם אנשים וחברות מאוד מכובים ומכובדות, לא מתביישים לבקש, אחרי שנסגר שכ"ט, "לזרוק" פנימה גם איזה הסכם נוסף. אם התמחור נראה לי עדיין הגיוני - אני מסכים. והרי אף אחד לא מכריח יבואן רכב לחלק מתנות. הוא עושה זאת רק אם הוא עדיין מרוויח מכך. ובתור מונופול מפלה מושלם (מונח כלכלי שמדבר על היכולת לתת לכל אחד מחיר אחר) - אני משוכנע שהוא עדיין מרוויח יפה מאוד. אחרת הוא לא היה מחלק במבצעי "חבר" / "הוט" / "עו"ד" וכו', הנחות+אבזור+וכו'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...