Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למישהו פה יש/היה פאלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש נואשות כבל שמחבר פאלם למחשב. יש לי פאלם ישן שמלווה אותי כשנתיים, ומסיבות שונות (עצלנות, בעיקר) לא נהגתי לגבות את תוכנו למחשב. המסך שלו כבר התעייף ואני זקוק מאוד למידע האצור בתוכו. מדובר בכבל שמצידו האחד - זה המתחבר לפאלם - נראה כמו מטען למוטורולה ישנה ומצידו האחר USB רגיל. אם צריך אעלה תמונה.

תודה!

פורסם
אני חושב שאתה מתכוון לכבל כזה:

common_cable_palm.jpg

אישית אין לי אחד, אבל אני חושב שתמונה אולי תעזור לך יותר כדי שיבינו על מה מדובר.

דווקא לא, אין לי כעת איך להעלות אבל זה חיבור שטוח וקטן יותר. מעין USB קטן.

תודה!

וויקינג, אני כותב לעצמי תזכורת. תודה גם לך!

פורסם
אם תחכה חודשיים שאהיה בארץ, אשמח לעזור.

או אם תחכה חודש, איביי/דילאקסטרים יעזור

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם אתה מדבר על micro usb כל כבל של מצלמה יעזור

יש אגב שני סוגים של מיקרו USB. האחד, עליו אתה מדבר, מוכר ונפוץ במיליון פריפריאלים כמו מצלמות, קוראי כרטיסים וכו'. השני, דק ומעצבן קיים בטלפונים כמו הנוקיה 5800 והסמסונג גלאקסי S.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

באדיבות sperial:

יש סוג אחד של micro USB - זה המצוי בטלפונים ניידים ונקבע לאחרונה כסטנדרד של התעשיה. הסוג המצוי במצלמות ובטלפונים יותר ישנים הוא mini USB. סוג זה קיים גם בדגמים מסויימים של פאלם (למשל -Zire).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

פורסם

סליחה על ההקפצה ותודה על הסבלנות, מיד נתפנה ונשמח לעמוד לשירותכם.

טוב, אני באמת מתנצל על ההעדרות הארוכה. הייתי עסוק, המממ, בדברים חשובים ואני מודה לכל מי שטרח ועסק בנושא.

ובכן: מדובר אכן ב- ZIRE וזה נראה כמו מיקרו USB. עלעלתי באתר שהזכרת, PAVI, ולא מצאתי את המבוקש (באתר שבתחתית חתימתך יש תמונות יפות יותר). במצלמה שלי יש חיבור שונה ואם יש למישהו משהו דומה אשמח מאוד. אני מאזור הצפון, אגב.

תודה רבה!

פורסם

אם זה מיקרו USB אפשר לקנות את זה בכל מקום (כמו פה למשל). למרות שאני מניח שאם זה היה כזה פשוט לא היית שואל.

פורסם

זה כזה פשוט.

קפוץ לכל חנות מחשבים ותבקש כבל USB למיני USB.

אין בזה יותר מזה , מניסיון , להורים שלי היו 2 כאלו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בחנויות המחשבים בהן הייתי לא מצאתי כבל מתאים וזה כנראה לא מיקרו USB.

אני נזכר כעת שבימי מלחמת לבנון השניה שוטטתי בחנויות ירושלים לחפש מטען לפאלם שהיה לי אז (כשעזבנו את הבית היינו בטוחים שנחזור תוך יום יומיים... ) ולא מצאתי, עד ששמתי נפשי (ובריאות אשתי) בכפי ונסעתי הביתה להצטייד (אל דאגה, הטיל פגע בבית השכנים משמאל, ברצינות!).

מחר בעז"ה אצור קשר עם אנשי האתר שהצעת, PAVI. תודה!!

פורסם

זה לא מיקרו USB - זה מיני USB.

חבל שאתה מסתבך - כל KSP , באג , אייבורי ואפילו אופיס דיפו יחזיקו דבר כזה.

זה ממש אלמנטרי (ושוב - אני מדבר מניסיון - להורים שלי היו כאלו - הם השתמשו בכבל מיניUSB הראשון שנפל להם ליד)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...