Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לחיפושיי, ראיתי פיאט פונטו 2002 כסופה יד שניה 149 אלף ק"מ...רוצים עליה 19 וחצי אלף.

הוא מתחייב בבדיקה שהיא ללא תאונות-כמובן שנעשה לו בדיקה.

העניין הוא שהוא מנוע 1300 80 כוח סוס.אני אישית לא כל כך מבינה בזה רציתי לדעת האם זה יהיה מספיק מכיוון שאני גרה במקום עם עליות וירידות-חיפה ואני רוצה לבצע נסיעות גם לתT,האם האוטו יחוב לי במצבים כאלו לדעתכם?

תודה רבה :)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהנחה והמנוע תקין, הפונטו הזאת תסחב בעליות ובנהיגה נכונה גם תיתן בראש לכמה משפחתיות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קקה אוטו, את צריכה מנוע של 4 ליטר V6 מינימום. איזה אמריקאית נחמדה.

בחיפה אין ממש עליות רציניות שכל רכב מודרני (אפילו אלטו עם 900 סמ"ק) לא יצליח לעלות. את הפונטו האלה את יכולה לפגוש בכל רחבי אירופה עולים את האלפים למשל. גם תמצאי אותן בהרבה אוטוסטראדות משייטות בהנאה על 130 קמ"ש.

זה אחלה אוטו, ואם הוא מטופל אז חיפה לא תהיה אתגר בשבילו

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בתור קרייתי שנוסע כל יום לחיפה ומתנייד עם ספייס מהדגם החלש עוד יותר, לא תהייה לך שום בעיה.

אנשים עושים מחיפה כאילו מדובר בעיר שבנוייה על האברסט או הקילימנג'רו. המקום היחיד שבו האוטו שלי קצת מתקשה לעלות בו (שזה אומר עולה על 70 קמ"ש) זו העלייה לצומת דניה. לא ממש מדגם מייצג של העליות בחיפה.

פורסם
קקה אוטו, את צריכה מנוע של 4 ליטר V6 מינימום. איזה אמריקאית נחמדה.

בחיפה אין ממש עליות רציניות שכל רכב מודרני (אפילו אלטו עם 900 סמ"ק) לא יצליח לעלות. את הפונטו האלה את יכולה לפגוש בכל רחבי אירופה עולים את האלפים למשל. גם תמצאי אותן בהרבה אוטוסטראדות משייטות בהנאה על 130 קמ"ש.

זה אחלה אוטו, ואם הוא מטופל אז חיפה לא תהיה אתגר בשבילו

לא הבנתי אם הדעה שלך היא שזה אוטו טוב או לא?

פורסם

מצטרף לשאר האנשים פה, דגם ה 80 כ"ס מטפס לו עליות בקלילות.

אני נוהג על דגם ה 60 כ"ס, עליתי לא מעט את העליה מכביש עוקף נשר לצומת דניה, ומעולם לא הייתה בעיה, גם עם 2 אנשים נוספים ברכב.

בנוסף, אני גר בעמק יזרעאל, כל נסיעה לכיוון חיפה (ויש הרבה) וחזרה הביתה אומרת לעלות ולרדת את טבעון.

אני רק אגיד שאם הרכב לא היה מטפס בקלות את העליות האלו כבר מזמן היינו נפרדים.

פורסם

באיטליה המקומיים נוסעים עם פונטו גם בערים הרריות. יש האומרים שיש שם הרים גבוהים מהכרמל אפילו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
באיטליה המקומיים נוסעים עם פונטו גם בערים הרריות. יש האומרים שיש שם הרים גבוהים מהכרמל אפילו.

גובה זה משהו אחד, אבל שיפוע זה שם המשחק.

הדרכים בישראל תוכננו, איך נגיד את זה בעדינות, בטמטום רב. "גבעה? הר? למה לבזבז אספלט, נלך דוך"

אז יש בישראל מספר דרכים עם הרבה שיפוע ביחס לגובה הממשי של ההר.

ומצד שני- כרמל, חרמון, אלפים, מה שלא יהיה, כל פונטו עושה את זה בלי בעיה.

פורסם

מהיכרות טובה של הדגם החלש יותר (60 כ"ס, אומנם שנתון מתקדם יותר 2005)

לא צריכה להיות שום בעיה אם הרכב מטופל כמו שצריך.

so far so good so what

פורסם
אני גר בעמק יזרעאל, כל נסיעה לכיוון חיפה (ויש הרבה) וחזרה הביתה אומרת לעלות ולרדת את טבעון.

אני רק אגיד שאם הרכב לא היה מטפס בקלות את העליות האלו כבר מזמן היינו נפרדים.

על כמה קמ"ש ועל איזה הילוך אתה עולה את טבעון (נניח אם אתה מגיע מכביש 75 דרך ג'למה/קיבוץ שער העמקים)?

כל רכב מסוגל לנסוע בעליה, השאלה היא על כמה קמ"ש הוא יעלה אותה.

ומה אתם אומרים לגבי רנו קליאו b אופל קןרסה אם לא פיאט?

אני הייתי קונה את הפיאט ולא את הרנו. בכל מקרה קח בחשבון שהפיאט "סובלת" מתקלות ידועות, כמו מנוע הגה חשמלי שנוטה להתקלקל, פאנל מרכזי (בקנסולה מרכזית) שנוטה לשבוק חיים, אם מדובר בדגם עם גיר רציף אז המסילה של ידית ההילוכים נוטה להישבר וכ' - אם אתה קונה את הפיאט בדוק האם כל התקלות האלו כבר תוקנו בעבר.

לגבי האופל קורסה זאת אופציה טובה, אבל נסה למצוא את דגם ה- 1.4 ליטר ולא את ה- 1.2 ליטר.

• תוכן חדש...