Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במצבר פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני די חדש פה .

יש לי פיז'ו 205 98' , ביוני החלפתי לה מצבר ושמתי מצבר hi energy, בערך בסוף פברואר באתי להניע את האוטו לאחר שהוא עמד יומיים וחצי בערך והוא לא התניע.

באותו יום הגיע חילוץ והתניע אותי.

הוא אמר שיש טעינה ושהמצבר התרוקן חד פעמי. הלכתי לאוטו-דיפו, שם טענו שהמצבר תקין.

לפני 5 ימים שוב האוטו עמד יומיים ושוב הוא לא התניע, הפעם התנעתי בדחיפה , יום לאחר מכן המצבר התרוקן לחלוטין ולא היה סימן לחשמל בכלל.

לאחר בדיקה , אמרו לי שהמצבר שלי מת לחלוטין. השאלה היא , האם יש לזה השפעה מיידית על האלטרנטור , יכול להיות שגם הוא גמור?

פורסם

המצבר מתרוקן לא בשל פריקה עצמית (בהנחה שהוא תקין) אלא בשל צרכנים ברכב שפעילים כל הזמן.

אתר את הצרכנים האלו ותוודא שכולם נחוצים לך בעת חנית הרכב

אם הם לא נחוצים לחניה נסה לנתקם והמצבר יתרוקן לאט יותר אם תקנה מצבר עם קיבול גבוה יותר.

חשוב שתדע שהפריקה העמוקה יחסית שהמצבר חווה אצלך הורסת אותו ומקצרת את חייו משמעותית

למעשה מצבר שמניע לעיתים קרובות לא אמור להתרוקן אם יטען דיו בנסיעה

בהצלחה

דברי מצוטטים ממצברי טלרון בפורום

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

שלילי , לא נעשתה אף התקנה.

אך מה שאני כן יכול לציין זה שבהתרוקנות הראשונה שלו , הנעילה המרכזית שלי נדפקה.

הכוונה היא שאני לא יכול יותר לנעול את הרכב בצורה אוטומטית . בכל פעם שאני מנסה לנעול את המרכזית כל הכפתורים יורדים ועולים ביחד- כלומר הרכב לא ננעל בסוף...

• תוכן חדש...