Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לחשוב שהמוסכניקים שומעים מוצארט במהלך העבודה.:lol:

והשיטה הזאת עובדת מניסיון.

חבר טוב שלי קנה אודי A8 לפני כמה שנים. אחרי בערך 2000 ק"מ ואולי חודשיים הלך הגיר. האוטו פשוט לא נסע.

הרכב הגיע על גרר למוסך (לא זוכר אם זה היה בבני ברק או במקום אחר) ושם החליטו שהגיר הלך ו...שולחים אותו לשיפוץ.

כמובן שהבחור לא הסכים. אחרי הרבה צעקות וטלפונים לעורכי דין וליבואן המוסך "התפשר" על גיר חדש אבל שבוע אחרי זה, כשהגיר הלך שוב, התברר שהוא נשלח לשיפוץ אלוהים יודע איפה.

החבר הגיע, חסם את הכניסה למוסך, נעל את הרכב וישב רגל על רגל בשולחן של מנהל המוסך והודיע חגיגית שאם הרכב לא מקבל גיר חדש "עכשיו" - הוא פשוט עובר לגור במוסך והרכב לא זז מילימטר.

בסוף היום היה גיר חדש על הרכב. מסתבר שהגיר הוזמן מהיצרן והגיע למחסן אבל המוסך ניסה לעשות "מצליח".

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשוט חוצפה!!

רוצים להיות אמריקה אבל בפועל אנגולה עוקפים אותנו בסיבוב!

אני מאוד, מאוד מקווה שזה לא יגיע לכדי חסימת הכניסה לאולם וגם לא חושב שזה יקרה.

אני אתן לו קרדיט עד אחרי החג השני...

ובבוקר יום שלישי שאחרי אני מתייצב שם בבוקר לברר איפה הנושא עומד...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בהצלחה ואל תקבל שום דבר כמובן מאליו - תסתכל שמורידים את הפגום ושמים חדש, עושים איזון וכדומה.

אל תחתום עד שנסעת ואתה שבע רצון!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אפשר לחשוב שהמוסכניקים שומעים מוצארט במהלך העבודה.:lol:

והשיטה הזאת עובדת מניסיון.

חבר טוב שלי קנה אודי A8 לפני כמה שנים. אחרי בערך 2000 ק"מ ואולי חודשיים הלך הגיר. האוטו פשוט לא נסע.

הרכב הגיע על גרר למוסך (לא זוכר אם זה היה בבני ברק או במקום אחר) ושם החליטו שהגיר הלך ו...שולחים אותו לשיפוץ.

כמובן שהבחור לא הסכים. אחרי הרבה צעקות וטלפונים לעורכי דין וליבואן המוסך "התפשר" על גיר חדש אבל שבוע אחרי זה, כשהגיר הלך שוב, התברר שהוא נשלח לשיפוץ אלוהים יודע איפה.

החבר הגיע, חסם את הכניסה למוסך, נעל את הרכב וישב רגל על רגל בשולחן של מנהל המוסך והודיע חגיגית שאם הרכב לא מקבל גיר חדש "עכשיו" - הוא פשוט עובר לגור במוסך והרכב לא זז מילימטר.

בסוף היום היה גיר חדש על הרכב. מסתבר שהגיר הוזמן מהיצרן והגיע למחסן אבל המוסך ניסה לעשות "מצליח".

זכור לי המקרה, ואני במקרה גם הכרתי אז את הבחור ואת המקרה שלו ואני פשוט התגלגלתי מצחוק :-D האמת שגם אם אני הייתי במצבו הייתי עושה את הדבר הזה ואפילו יותר גרוע מזה...

חוץ מזה לא חסרים הרבה מקרים (איביזות, שירוקו, גולפים, גט'ות, אוקטביות, פאסטים...וכ'ו) אבל בשביל מה להוסיף שמן למדורה :lol:.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

לפותח השרשור, הנזק לג'אנט נראה קצת יותר מחנייה גרועה לצד המדרכה - בדוק בנסיעה שהרכב לא מושך לשום צד.

פורסם

צורת השריטות היא מלמעלה למטה בעיקר מה שמראה שיכול להיות שזה קרה כשהעמיסו את הרכב על מובילית והוא היה צמוד מידי לשפת הברזל של המשטח והתחכך בה, ככה שזה לא חייב להיות מנסיעה לא זהירה אבל זה לא משנה.

איך אתה יודע? זה גלגל, פעם זה למעלה פעם למטה.

בכל אופן, אם אתה צודק, כדאי אז לקחת את הרכב לפחח לבדוק אם הוא עבר תיקון, ולדרוש פיצוי עקב ירידת ערך בהתאם.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

איך בכלל מוסרים רכב כזה ללקוח? מה הם חשבו שהוא לא ישים לב? טוב אמרתם צמפיון אמרתם הכל :mm_nah: וזה בלי קשר לאיך ייגמר בסוף,רכב כזה לא מוסרים ללקוח בלי צמיג וגאנט חדש .

פורסם

בזיון.

למעשה, אני בכלל לא מבין איך הסכמת לקבל את הרכב במצב כזה,

ועוד בלי לבקש מראש שהדבר יתוקן במועד כלשהו.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

יש הגיון ברצון למסור את הרכב מהר כאפשר ללקוח ש"חם" על הרכב.

גם נרשם ונחתם כי הנושא יטופל לאחר החג.

תנו קצת קרדיט, ביום רביעי יהיה אפשר לזרוק את העגבניות, אם צריך.

(אגב, איך עדיין אין איש שירות של צ'מפיון בפורום הזה?!?!)

משכנתא זה קל

פורסם

(אגב, איך עדיין אין איש שירות של צ'מפיון בפורום הזה?!?!)

מה זה למה, יש דבר כזה איש שירות בצמפיון :lol::lol::lol:

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לא רואה בזה הגיון.

במיוחד כשהוא עלה על זה לבד.

היה בזה הגיון אם היו מוציאים לו את הרכב, מראים לו את השריטה ומבטיחים החלפת חישוק וטיפול ראשון חינם.

היו מרוויחים יותר מלקוח אחד.

פורסם

ראשית, תתחדש.

שנית, רק ג'אנט? יצאת בזול עם צ'מפיון (על פי ההיכרות איתם, סיפור הA8 לעיל הגיוני בהחלט).

לגבי הנזק לג'אנט בתמונה- שריטות? כדי לגרום נזק כזה לג'נאט יש לשפשף אותו בדופן המדרכה במהירות של 20-30 קמ"ש, זה לא מחניה. אני בטוח שנהג הרכב יצא מהרכב והיה צריך לנוח 10 דקות כדי להרגיע את דפיקות ליבו, שזהו הנזק היחיד כיוון שהרעש שנוצר מנזק שכזה לג'אנט מדמה תאונה חזיתית. ומכאן אני גם מסיק שהוא לא בדיוק הקפיד על שמירה של מתחת ל4000 סל"ד..

אם נקביל את זה לנזק לרכב, זאת דפיקת פח בלתי הפיכה ולא ברת תיקון, ולא שריטה.

"נדבר בצאת החג" בטח הוא ינסה להריץ עליך קומבינה. אין שום אפשרות אחרת חוץ מהחלפת הג'אנט, מזל שהחתמת אותו, נזק כזה שווה ערך לדפיקה בדלת או בחלקי פח אחרים לדעתי.

נקווה לטוב, בהצלחה.

פורסם

בהמשך לתגובתו של Z4 3.0SI - יכול מאוד להיות שהבחור שנהג ברכב, ניסה 'לתקוף' פנייה וגילה שהרכב קצת 'כבד' עליו. במזל יצא מזה 'רק' עם שפשופים על הג'אנט והצמיג.

פורסם

את הרכב קיבלתי עם 13 ק"מ בלבד (בהנחה כמובן ולא נעשה לו איזשהו איפוס) אז קשה לי להאמין שמישהו ממש נהג על הרכב...

יחד עם זאת, כמו שנאמר, זה באמת לא משנה כיצד זה נגרם. זה לא היה צריך לקרות מלכתחילה ובהנחה שכבר קרה הנזק (כולנו בני אדם וקורות טעויות) צריך היה מישהו מגזרת צ'מפיון לעשות סיבוב חיצוני נוסף על הרכב ולוודא שהוא מוכן למסירה.

בכל מקרה,

משזיהיתי את השריטות, בקע (תקראו לזה איך שאתם רוצים) מנהל אולם התצוגה ישר התנצל ואמר שהעניין יטופל.

במילותיו שלו, "אני לא רוצה לגרום לך עוגמת נפש באי מסירת הרכב עכשיו ע"מ לתקן, אז קח את הרכב ונטפל בזה אחרי החג".

אציין שקיבלתי את הרכב בערב החג...

אני דווקא שמח שלקחתי את הרכב ולא השארתי להם אותו,

בעת התיקון אני יהיה נוכח ויוודא את החלפת הג'אנט והצמיג, אל דאגה!

גיא.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אתם מגזימים. שריטות כאלה בג'נטים שבולטים החוצה מהצמיג הן דבר נפוץ.

לצערי, גם לי יש כאלה ואני יכול להעיד שאף פעם לא נכנסתי עם הרכב במדרכה בטעות או בכוונה במהירות גבוהה.

שריטות מכניסה במהירות גבוהה לא יהיו על שטח קטן, אלא על חצי ג'נט ובעומק הרבה יותר גדול.

מה שיש כאן לבחור זו רק שריטה מפגיעה במדרכה תוך כדי חניה. זה יקרה גם לך בעתיד...

זאת הבעיה עם הג'נטים הבולטים.

מה שברור הוא שהם צריכים להביא לך ג'נט חדש.

לגבי הצמיג, מה זה הסימן שיש מתחת ל-"EXTRA LOAD"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...