Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוכנות פורד נרמז לי שיכול להיות ובקרוב תגיע מונדיאו 2011 ברמת טרנד/X עם המנוע החדש EcoBoost 2.0.

לא יכולתי לקבל אינפורמציה אם הרכב יגיע עם התיבה החדשה עם שני מצמדים והאם המנוע יגיע עם 240 כ"ס.

דבר אחת הבטיחו שהמחיר לא ישתנה.

מה אתם אומרים? יכול להיות מצב שרכב שעולה 160K יגיע עם מנוע 240 כ"ס? עוד מהפכה של פורד??? וגם האם מישהוא שמע על תאריך הגעה של הדגם?

פורסם

קודם כל הגרסא עם ה-240 כ"ס עולה כ-184 אלף. דבר שני אם אני לא טועה מדובר אכן בתיבה כפולת מצמדים.

לגבי מה יגיע וכמה יעלה - זה הכל ספקולציות כרגע. בהחלט נראה לי אפשרי שאותו רכב עם אותו מנוע ועם אותה תיבה יגיע ברמת גימור נמוכה משמעותית ויתומחר באזור ה-160-170 אלף

פורסם

למגיבים שמעלי ננסה לעשות קצת סדר בדברים, הגירסה החדשה של הפורד מונדיאו שצפויה להגיע היא גירסת האקו בוסט המוחלשת, בעלת מנוע 2.0 המפיק 203 כ"ס, את גירסה זו אנחנו מכירים מהוולוו S40 וS60, היא תגיע ברמת האבזור TREND בדיוק כמו הדגם הנוכחי .לפי מה שהבנתי המחיר לא אמור להשתנות והיא הולכת לתת פייט רציני מאוד לכל חברות הקבוצה, לדעתי היא תכבוש את השוק עם כאלה נתונים ובמחיר כזה אטרקטיבי, יש למה לחכות.

פורסם
האם היצרן יפסיק לייצר את הרכב עם מנוע 2.2 אז הכל יכול להיות ;)

אין מנוע כזה, יש 2.3

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

מנוע ה-2.3 הישן כבר לא משווק באירופה. אני מניח שהיבואן המקומי הצטייד במלאי רציני של הדגם לפני מתיחת הפנים ברמת גימור Trend המיועדת לליסינג כדי למקסם רווחים. המלאי הזה אמור להסתיים, ובהנחה שהמנוע הישן לא מיוצר יותר אז זה עניין של זמן עד שנראה את המנוע החדש מגיע גם ברמות הגימור הנמוכות (אם כי סביר להניח שהוא יגיע בגרסה המוחלשת יותר).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני לא אתיימר להכיר את טווח המנועים השונים שפורד מייצרת...

אבל אומר זאת כך:

לא רחוק מביתי שבצפון ת"א ישנה פרסומת גדולת ממדים עם הכיתוב:

פורד מונדאו החדשה, 240 כ"ס, פסגת הביצועים

ומספר טלפון...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בהחלט יתכן שהמכונית תתומחר ב- 160-170K.

במצב זה היא תגיע ללא האבזור הקיים כיום בטיטניום דהיינו:

ללא גג שמש, ללא ריפודי עור, וללא כל מיני תוספים אחרים כמו חיישני גשם ואורות וכו'.

לגבי המצמד הכפול, אין סיבה שזה יגיע ללא המצמד הכפול. בדגם של הטיטניום זה עם המצמד הכפול.

אגב, אני רכשתי את הטיטניום אקובוסט ועד כה מאוד מאוד מרוצה. ממש כייף של אוטו ובמחיר סביר לתמורה.

מומלץ למי שמחפש אוטו משפחתי -מנהלים גדול, מרווח, חזק ויפה במחיר הגיוני

פורסם

יש לי את המונדיאו 2008 ובאמת המזגן בעייתי אבל רק בימים חמים מאוד הוא צריך קצת זמן ואז הכל בסדר.

אם נקבל מונדיאו טרנד\X עם מנוע 200 כ"ס במחיר 160K אז באמת זה קובע רמה חדשה בשוק המכוניות, ובכלל המונדיאו החדשה היא מכונית כמעט מושלמת מבחינת נוחות ודינמיות על הכביש.

פורסם
האם שיפרו את המזגן?

אין לי נקודת השוואה מכיוון שאני לא מכיר את המזגן בדגם הישן.

המזגן במונדיאו החדשה הוא עם בקרת אקלים עם שליטה טובה אוטומטית או ידנית. עד כה בימים בהם היה חם לא נתקלתי בבעיה מיוחדת עם המזגן.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היום הייתי בסוכנות והדגם TREND/X הגיע עם מתיחת הפנים (כנראה נפטרו מהמלאי של הדגם הישן לחברות הליסינג).

מתיחת הפנים אכן משפרת את ההופעה של הרכב, ומפנים מרגישים יותר איכות.

האכזבה שהמנוע עדיין 2.3!!! חבל.

פורסם
למגיבים שמעלי ננסה לעשות קצת סדר בדברים, הגירסה החדשה של הפורד מונדיאו שצפויה להגיע היא גירסת האקו בוסט המוחלשת, בעלת מנוע 2.0 המפיק 203 כ"ס, את גירסה זו אנחנו מכירים מהוולוו S40 וS60, היא תגיע ברמת האבזור TREND בדיוק כמו הדגם הנוכחי .לפי מה שהבנתי המחיר לא אמור להשתנות והיא הולכת לתת פייט רציני מאוד לכל חברות הקבוצה, לדעתי היא תכבוש את השוק עם כאלה נתונים ובמחיר כזה אטרקטיבי, יש למה לחכות.

אין S40 עם מנוע 2000 ו203 כ"ס

בנתיים...

Confidence In Motion

פורסם

Fitch לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד.

המנוע של מתיחת הפנים של TREND/X הוא 2.3 הישן 161 כ"ס ו תיבת הילוכים 6'א.

היו השערות שיביאו גרסה מוחלשת של ה- 2.0T לדוגמה 200 כ"ס במקום 240 כ"ס של דגם ה- TITANIUM.

• תוכן חדש...