Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אביב אתה לא מבין כמה זה מפתה אותי , האם יש מערכת מצלמות בתוך הרכב לצילום הנסיעה וכו' (תיעוד אתה יודע בכל זאת לא כל יום נוסעים במכוניות כאלה במסלול כזה ומוציאים ביומיים קרוב ל10 אלף :wink:

מה התאריך של האירוע ?

יש מצלמות בחלק מהמכוניות וכל משתתף מקבל דיסק בסוף היום ש"מנציח את ביצועיו". מקבלים זמני הקפה מפורטים ו"גליון ציונים" מפורט מהמדריכים. השתתפתי ביום מסלול של פלמר בשנה שעברה ונהניתי בצורה בלתי רגילה.

לכל מי שמעלה ספקות לגבי התמורה אני יכול להעיד שזה יום יקר אבל שווה כל לירה שטרלינג 8)

הנה סרטון שלי נוהג ב M3 V8, על המסלול הדרומי, אורכו 1.5 מייל שהם 2.4 ק"מ. זמן הקפה כ 54 שניות כלומר מהירות ממוצעת של 160 קמ"ש עם הצצה מעל 200 קמ"ש בסוף הישורת :roll:

המכונית במפרט מרוצים מלא כולל: בלמים של AP RACING , כלוב מלא, כסאות מרוץ עם ריתמות, מתלים מונמכים ומוקשחים, גיר רובוטי 7 הילוכים, קו אדום ב 8,500 סל"ד והכי חשוב - מדריך שמעודד אותך להשתמש בכל מה שיש למכונית המדהימה הזו להציע :lol:

כמו שהוזכר קודם, זה יום מאוד אינטנסיבי ומהנה. בהחלט "נוהגים כל היום" על מכוניות מדהימות וברמת תחזוקה מושלמת, בלי תקלות ובלי תירוצים. יש במתחם כ - 100 מכוניות מוכנות לשימוש כך שאין אף פעם חוסר. 7 סוגים שונים של מכוניות, 4 מסלולים שונים + מסלול שטח + מסלול ג'ימקנה + מסלול קרטינג. על כל רכב עושים לפחות 10 הקפות (בסרטון של ה M3 אפשר לראות שעשיתי 13 הקפות). מי שרוצה להיות קטנוני ולספור שניות אז 7 מכוניות כפול 10 הקפות לפחות, זה 70 הקפות שהן מעל שעה נהיגה נטו. פלוס מסלול שטח של כרבע שעה, פלוס תחרות קרטינג של רבע שעה, פלוס תחרות ג'ימקנה בלוטוס סופר 7... גם מי שירצה לנהוג יותר לא יוכל :wink:

הנה עוד שני סרטונים. אחד בפורמולה פלמר, דומה לפורמולה 3, מנוע יגואר 3 ליטר אטמוספרי, 250 כ"ס, 500 ק"ג, כנפונים, צמיגי סליקס, גיר רובוטי ועל המסלול המערבי בו נערכים כל מבחני ההשוואה של ירחון EVO.

זמן ההקפה שלי היה ממקם אותי שלישי בטבלת השיאים של ירחון EVO, מייד מתחת לCAPARO T1 :oops:

אותו מסלול עם ה JAGUAR JP1 :

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים יקרים,

הנושא אומנם קצת התמסמס לאחרונה אך אני לא נותן לו למות ומתכוון להוציא אותו לפועל, רק בינתיים כמה דברים השתנו:

בדיאבד מתסבר שאיש הקשר רצה להכניס אותנו ליום מיוחד אשר כלל רק את ה-4 רכבים המדוברים אך זה לא יצא לפועל.

אי לכך, יש אופציה לעשות (באותו מחיר) את התוכנית הרגילה שלהם (כמו שגיא עשה וכתב בפוסט מעלי).

היום כולל את כל 7 הרכבים + קארטינג ב-9 סשנים (קייטרהם פעמיים).

היום בנוי בצורה של תחרות עם משימות ומאפשר לכל אחד להראות "ששלו יותר גדול" אך לא ראש-בראש (הכל נגד השעון).

זמני נטו לנהיגה נשארים אותו דבר.

אתם יכולים לראות את כל הפרטים על הרכבים, המסלולים והיום בכלל באתר של פאלמר ספורט:

http://www.palmersport.com

תאריך (סופי): 02/07/2011 שזה יום שבת.

יציאה מפה בשישי בבוקר וחזרה לפה בראשון בערב (2 לילות).

מי שרוצה טיסה שונה, להגיע לפני או לעזוב אחרי חייב לידע אותי בדיוק מה הוא רוצה ביום מסירת המקדמה.

הביטוח כולל "שיחרור מהשתתפות עצמית" כל עוד לא עשיתם נזק בכוונה.

כגון דחיפת נהגים מהמסלול, הפרה של הוראה ישירה של מדריך וכו'.

נהגים צעירים (קטנים מ-21) או כאלו שאין להם רשיון לרכב:

הנושא לא פשוט אך אפשרי, אם יש כאלו המעוניינים להצטרף, דברו איתי ישירות.

(בשלב זה תידרש עלות נוספת אך יש סיכוי סביר שאצליח להוריד את זה גם).

מחיר: 1750GBP (כ-9900ש"ח)

כמה הנחה נקבל ומחיר סופי מדויק אדע רק ביום שירכשו הכרטיסים ותועבר מקדמה למסלול/מלון.

רק שאף אחד לא יצפה להנחות מטורפות, בהערכה שעשינו, המקסימום הנחה שיכולה להיות היא 100GBP (כ-600ש"ח)

חלק מהרכבים הינם עם הגה ימני (קרי, בצד הלא נכון :smile:) אך ההילוכים הם בפדאלים מאחורי ההגה כך שלא צריכה להיות בעיה קריטית להתמודד עם זה.

וחשוב מכל, מכיוון שאני לא רוצה למסמס את הנושא יותר, כל מי שבאמת מעוניין להצטרף יצטרך להעביר מקדמה בסך 450GBP (כ-2500ש"ח) עד ה-18/05.

(ב-19/05 ירכשו כרטיסי הטיסה ותשולם המקדמה למסלול).

נ.ב. מי שכבר שלח לי מספר טלפון אדבר איתו ביום רביעי לסגירת פרטים.

"Life is not the fact that your heart is beating but the number of times you miss a heartbeat"

• תוכן חדש...