Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתארגן יום כיף של נהיגת מסלול באנגליה.

תאריך יעד הוא שבת ה-21 למאי אך יתכן ויוזז לשישי ה-3 ליוני (בהתאם לכמות האנשים ו/או העדפת הקבוצה).

יציאה מפה יום לפני בבוקר ע"מ להגיע ולהתארגן בנחת ולאפשר שנת לילה ראויה לפני.

חזרה היא יום למחרת אחה"צ מה שיאפשר חצי יום פנוי.

היום הינו יום מלא מ-8 בבוקר ועד 5 וחצי אחה"צ וכולל אירוח מלא (ארוחת בוקר, צהריים וכיבוד/שתיה לאורך היום).

היום כולל הדרכה ונהיגה בכלים הבאים: BMW M3, Caterham 7, Formula JP-LM1 ו-Formula Jaguar.

המקום אינו מגביל את הרכבים ואינו מגביל את מהירות הנהיגה במסלול (אך יזרוק אתכם מהמסלול על הפרות של כללים).

בשלוש הרכבים הראשונים יושב איתכם מדריך ברכב ע"מ לתת לכם את הטיפים והכיוונים לתוצאה טובה יותר.

זמן נטו על המסלול הכולל את ההיתארגנות וההדרכות הוא כ-6 שעות.

זמן נטו של נהיגה הוא קצת יותר משעתיים (כ-70 הקפות).

דרישות מינימום:

אנגלית ברמת סבירה להבנת הסברי מדריך.

בריאות תקינה המאפשרת נהיגת מסלול.

גובה בין 1.60מ' ל-1.95מ'.

רשיון נהיגה

גיל 16 ומעלה (לנהגים הקטנים מ-21 תיתכן תוספת קטנה בעלות הביטוח).

עלות של הכל כולל הכל הינה 1750GBP (קצת פחות מ-2000 יורו) לנהג.

(כולל טיסות, העברות, מלון בקירבת המסלול, היום עצמו וארוחות ערב).

המחיר הזה הוא למקרה שאחד נוסע לבד כך שזה למעשה המקסימום וככל שיהיו יותר נהגים המחיר ירד.

מחיר למלווה/נספח הוא בסביבות 800GBP וכולל הכל מלבד הנהיגה/הדרכה עצמה (כמות המלווים מאוד מוגבלת).

** האירגון אינו למטרות רווח ומאורגן כקבוצה ע"מ להוזיל לכולם משמעותית את עלויות **

שאלות כלליות בשירשור...

מי שמעוניין להצטרף שישלח אלי בה"פ שם מלא, גיל וטלפון ואחזור אליו.

BMW M3.jpg

Caterham 7.jpg

JP-LM1.jpg

Formula Jaguar.jpg

"Life is not the fact that your heart is beating but the number of times you miss a heartbeat"

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מחירים מיוחדים לסטודנטים?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש כאלו שכן שווה להם ויש כאלו שלא...

אנשים מוציאים הרבה יותר מזה בשביל ימים כאלו.

נו, תחכה לאשקלון/אילת/כל מקום אחר, ו...?

מי יתן לך Caterham 7 שם?

מי יתן לך Formula כלשהי שם?

ועוד (כמעט) בלי מגבלות ותחזוקה ברמה של מירוצים.

אולי עוד 15 שנה...

לי (ולאחרים) נמאס להמתין... אז משלמים...

"Life is not the fact that your heart is beating but the number of times you miss a heartbeat"

פורסם
יש מחירים מיוחדים לסטודנטים?

אם אתה לא בא אז אני משאיר אותך משמר על האוטו שלי כשאני שם!

ולא, אתה לא מקבל אישור נסיעה עליו, אתה רק תתצפת עליו מהחלון. :-P

פורסם
יש כאלו שכן שווה להם ויש כאלו שלא...

אנשים מוציאים הרבה יותר מזה בשביל ימים כאלו.

נו, תחכה לאשקלון/אילת/כל מקום אחר, ו...?

מי יתן לך Caterham 7 שם?

מי יתן לך Formula כלשהי שם?

ועוד (כמעט) בלי מגבלות ותחזוקה ברמה של מירוצים.

אולי עוד 15 שנה...

לי (ולאחרים) נמאס להמתין... אז משלמים...

מסכים עם כל מילה!

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אין ספק שאתה צודק , והתגובה שלי הייתה קצת אימפולסיבית ולא אובייקטיבית

אם אתה מרוויח בחודש 15 אלף שקל , אז יודע מה חודש אחד אתה משלם על חלום זה לא כזה נורא , אבל שאתה צריך לעבוד כמה חודשים בשביל חלום שכזה אתה מתחיל לשאול שאלות

לי הציק שזה רק יום , אם הייתה אומר לי שזה שבוע שלם של לימודים וקורסים וכו' וכו' לא הייתי מהסס להעיף אפילו 15 אלף שקל

אבל שזה רק יום ! רק שעתיים נהיגה נטו . לי אישית זה חלום קצת יותר מידי יקר

פורסם

ספורט מוטורי הוא ספורט יקר. למעשה, זה ענף הספורט היקר ביותר שקיים היום. אלה המחירים.

נסה להוריד מהחבילה את מחיר הטיסה והאכסנה ותראה לאיזה סכום תגיע, ואני עוד מזכיר לך שבהודעה הראשונה נכתב שככל שיהיו יותר משתתפים, כך מחיר החבילה לאדם ירד.

אני, בכל אופן, לצערי לא בעל ממון מספיק לתענוג שכזה, אבל מי יודע, אולי יום יבוא...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לי הציק שזה רק יום , אם הייתה אומר לי שזה שבוע שלם של לימודים וקורסים וכו' וכו' לא הייתי מהסס להעיף אפילו 15 אלף שקל

אבל שזה רק יום ! רק שעתיים נהיגה נטו . לי אישית זה חלום קצת יותר מידי יקר

קודם כל אני בספק שמה שמוצג פה נכון וזה שעתיים נהיגה נטו. אבל אם זה נכון ...

שעתיים נהיגה נטו זה המון!

אין כמעט קורסים ודברים שמציעים כל כך הרבה זמן נהיגה ובטח לא במחיר הזה.

אני חזרתי עכשיו מסופ"ש בהונגריה, הראשון בחיים שלי שאיפשרתי לעצמי לנסוע לחוויה שכזאת ושילמתי משהו כמו 14-15 אלף ש"ח על חצי שעה עד 40 דקות של נהיגה.

אז אין ספק שלכל אחד יש את השיקולים הכלכליים שלו, את הרווח החודשי וההוצאות החודשיות. אני בהחלט מבין אנשים שלא יוצאים לקורסים בחו"ל בגלל המחיר כי גם אני לא יצאתי לקורס בחו"ל עד היום ואני לא הולך לצאת לעוד קורס בעתיד הקרוב. אבל למי שיש את הכסף - שעתיים נהיגה זה ים של תמורה בעבור המחיר המבוקש.

מניסיוני - הייתי מקפיד ביותר על זמן הנהיגה שתקבלו בפועל ועל סוגי הרכבים עליהם תנהגו, זה הרבה פעמים יכול לקבוע אךת ההבדל בין הנאה לאכזבה...

פורסם

זו בדיוק הסיבה שפרסמתי את מספרי הנטו, זו הדרך שלי לדעת עד כמה זה "שווה"... :)

בזמנים הנתונים שיש, אם אתה נוהג במהירות סבירה, תספיק לעשות בין 65 ל-70 הקפות במשך היום.

(הזמן מחושב מתוך מספר ההקפות וזמני ההקפות הריאלים שם)

פורסם

מחיפוש קצת בגוגל אני מבין שמדובר בPALMER SPORT.

http://www.palmersport.com/

אני מבין שאתה עשית שערוך של זמן נהיגה לפי הלו"ז שהם פרסמו, אבל זה די רעוע.

אם אתה יכול לקבל מהם התחייבות על זמן נהיגה נטו/ או מרחק נהיגה נטו, נוכל לראות אם יש על מה לדבר בכלל.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מניסיון של חברים שהיו שם - זה אכן זמן הנהיגה. יש להם צי ענק של מכוניות מתוחזקות היטב וארבעה מסלולים נפרדים. לא סתם זה עולה כל כך הרבה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מחיפוש קצת בגוגל אני מבין שמדובר בPALMER SPORT.

http://www.palmersport.com/

אני מבין שאתה עשית שערוך של זמן נהיגה לפי הלו"ז שהם פרסמו, אבל זה די רעוע.

אם אתה יכול לקבל מהם התחייבות על זמן נהיגה נטו/ או מרחק נהיגה נטו, נוכל לראות אם יש על מה לדבר בכלל.

אכן זה מתוכנן להיות שם.

שים לב שכתבתי במפורש שזה מחושב מתוך מספר ההקפות ולא מהלו"ז שלהם.

גם אם תיקח את הכלי הכי מהיר על המסלול הכי קצר ותריץ 65 הקפות בזמן של שיא מסלול, לא תקבל פחות משעה וחצי.

מניסיון של חברים שהיו שם - זה אכן זמן הנהיגה. יש להם צי ענק של מכוניות מתוחזקות היטב וארבעה מסלולים נפרדים. לא סתם זה עולה כל כך הרבה...

אכן.

ארבע המסלולים משמשים כלים שונים...

נ.ב. יש גם מסלול שטח.

פורסם

לא ראיתי שום אזכור באתר לגבי מספר ההקפות, וגם לא ברור על איזה מסלולים - האורכים שלהם שונים הרי.

נראה לי שאני בעניין, צריכים להגיע ל-20 איש כדי לקבל הנחה ? (זה מה שראיתי באתר). כמה יש כבר כרגע ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לא צריך להגיע ל-20 כדי לקבל הנחה.

ההנחה גדלה ככל שיש יותר אנשים.

מספר ההקפות הגיע. מחבר שעוזר לי לארגן את זה מהצד שלהם.

בין היתר הוא מנסה לסדר לנו את המדריכים היותר טובים שלהם.

• תוכן חדש...