Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד על הרעיון

ההיתי מת להגיע אבל אני צריך למכור את האוטו שלי בשביל זה. :-(

יום יבוא אחרי הלימודים יהיה כסף

8)
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד כמה נמוך זה יכול לרדת או לחילופין כמה הנחה זה יכול לצבור ? ולא ממש הבתי את הלוז כמה לילות הטיול הזה והאם הבנתי נכון וזה כולל טיסה פלוס חצי פנסיון?

פורסם

כמה הנחה זה יכול לצבור אני עוד לא בדיוק יודע, אבל אל תצפה ל-50%... :)

ההנחה גם נפרסת על כל המרכיבים שזה טיסות, מלון, העברות והיום עצמו...

כך שאם למשל אנשים ירצו להגיע ישר לשם אז נקבל פחות הנחה על המלון, טיסות כו'.

מדובר ב-2 לילות.

יום קודם יוצאים מפה בבוקר/צהריים כדי שבערב כבר נגיע למלון, נתארגן ונכאל ארוחת ערב.

יום האירוע, נוסעים מוקדם למקום, ארוחת בוקר וצהריים במקום וארוחת ערב בחוץ/במלון.

יום למחרת, ארוחת בוקר ונוסעים חזרה לשדה (בהתאם לשעת הטיסה, יתכן ויהיה חצי יום פנוי).

כל מה שכתוב ב-4 שורות האלו כלול במחיר (כולל הארוחות)

misterb, אם אתה באמת מעוניין, אז שלח לי בבקשה פרטים בה"פ.

"Life is not the fact that your heart is beating but the number of times you miss a heartbeat"

פורסם
ואנחנו מדברים על 2000 יורו סך הכל? כמה זה היורו היום?

יוצא קצת פחות מ-9800ש"ח סה"כ.

"Life is not the fact that your heart is beating but the number of times you miss a heartbeat"

פורסם

רק כדי להכניס את כל מי שחושב שזה יקר לפרופורציה:

היתי באיטליה לפני כשנה ומשהו ורציתי לשכור אחת מרכבי העל ליום או יומיים.

המחירים היו 2000 יורו וצפונה מוגבל ל 100 קמ ליום

פורסם

שאלה שמסקרנת אותי , המכוניות שמוצגות לנו בתמונות הם SUPERCARS ולא פחות , האם זו המכוניות היחידות שניתן לנסוע בהן או שיש עוד בחירה ? והאם צריך עבר בנהיגה מקצועית כלשהו או אפילו אדם שהרכב הכי מהיר שנסע היה מאזדה 6 אך יחד עם זאת זיקה מאוד מאוד גדולה לעולם הרכב והנהיגה המירוצית יכול בעצם לעבור שם הכשרה , ומה קורה אם אתה נכנס עם האוטו בקיר ???

פורסם
שאלה שמסקרנת אותי , המכוניות שמוצגות לנו בתמונות הם SUPERCARS ולא פחות , האם זו המכוניות היחידות שניתן לנסוע בהן או שיש עוד בחירה ? והאם צריך עבר בנהיגה מקצועית כלשהו או אפילו אדם שהרכב הכי מהיר שנסע היה מאזדה 6 אך יחד עם זאת זיקה מאוד מאוד גדולה לעולם הרכב והנהיגה המירוצית יכול בעצם לעבור שם הכשרה , ומה קורה אם אתה נכנס עם האוטו בקיר ???

נתחיל מהסוף, המסלולים שם בנויים כמסלולים לימודיים ולכן אין שם יציע לקהל, אין קירות ויש רק גדר אחרי הרבה שטח של דשא.

כך שבשורה התחתונה, צריך להיות מאוד מוכשר בשביל לגרום נזק רציני.

בנוסף לכל זה יש ביטוח וכללתי בחבילה גם את התוספת לביטול ההשתתפות העצמית (שאיתו יש כרגע בעיה עם אלו הקטנים מ-21).

בעיקרון, אין צורך בנסיון קודם ומגיעים לשם כאלו.

למעשה, ברוב היום יושב לידך מדריך שאומר לך מה לעשות או לא לעשות.

אם הוא יורה לך לבלום ולא תבלום אז כמו שאני מכיר בריטים, בסוף ההקפה תמצא את עצמך מחוץ למסלול.

אין בחירה כל רכבים.

יש להם חבילות אחרות (של חצי יום) שכוללות רכבים אחרים אבל לדעתי זו החבילה המשתלמת ביותר.

ולא, גם אם נהיה 100 איש הם לא מוכנים לעשות שינויים במתכונות של האירועים (כן, גם את זה כבר שאלתי אותם).

פורסם

אביב אתה לא מבין כמה זה מפתה אותי , האם יש מערכת מצלמות בתוך הרכב לצילום הנסיעה וכו' (תיעוד אתה יודע בכל זאת לא כל יום נוסעים במכוניות כאלה במסלול כזה ומוציאים ביומיים קרוב ל10 אלף :wink:

מה התאריך של האירוע ?

פורסם

ב-15k אפשר לשכור m3/997 מסיקסט גרמניה לשבוע וגם לשכור סוויפט סטייג׳ 2/קליאו קאפ/קורסה opc ל-12 הקפות ברינג+בזבוזים,טיסות ואוכל+לקפוץ לסטלביו פס ולשאר כבישים מעניינים בשוויץ או אוסטריה.

המחיר כמובן מותנה במינימום 2 אנשים כלומר 15k כל אחד.

turboy

פורסם

ישנה אפשרות סבירה שאני + חבר הולכים על זה.

האם ניתן יהיה להזיז את מועדי הטיסה חזרה ולהאריך מעט את השהות במקום?

פורסם
אביב אתה לא מבין כמה זה מפתה אותי , האם יש מערכת מצלמות בתוך הרכב לצילום הנסיעה וכו' (תיעוד אתה יודע בכל זאת לא כל יום נוסעים במכוניות כאלה במסלול כזה ומוציאים ביומיים קרוב ל10 אלף :wink:

מה התאריך של האירוע ?

לפי מה שאני יודע, יש בכל רכב 2 מצלמות שמצלמות את מה שקורה ואותך (לפחות ככה הם מפרסמים).

בלי קשר, אני מביא את ציוד הצילום שלי, אז לפחות עם כמה תמונות עם הרכבים אתה תחזור הביתה. :)

התאריך כרגע מכוון ל-3/6 אך יש כבר כמה בקשות להזיז/לשנות ולכן כאשר תהיה קבוצה ספציפית של אנשים, אסנכרן את כולם.

התאריך שיתאים לרוב האנשים יהיה התאריך שיבחר רק צריך לקחת בחשבון שככל שמתקרבים לחופש הגדול מחירי הטיסות והשהות קופצים למעלה.

ישנה אפשרות סבירה שאני + חבר הולכים על זה.

האם ניתן יהיה להזיז את מועדי הטיסה חזרה ולהאריך מעט את השהות במקום?

גם אני רוצה כך... אז שוב, כאשר תהיה קבוצה מסודרת נראה מי רוצה מה ואיך אפשר לארגן הכל יחד שכולם יהיו מרוצים.

מי שמעוניין להצטרף שישלח לי פרטים בה"פ כדי שאוכל לקדם את זה הלאה.

סוף שבוע הבא, אני רץ לסגור את הכל (קרי, לוודא תאריך סופי עם כולם ולבקש מקדמות ממי שבאמת רוצה לבוא).

ב-15k אפשר לשכור m3/997 מסיקסט גרמניה לשבוע וגם לשכור סוויפט סטייג׳ 2/קליאו קאפ/קורסה opc ל-12 הקפות ברינג+בזבוזים,טיסות ואוכל+לקפוץ לסטלביו פס ולשאר כבישים מעניינים בשוויץ או אוסטריה.

המחיר כמובן מותנה במינימום 2 אנשים כלומר 15k כל אחד.

איפה בדיוק ההשוואה? 30K מול 10K ו-12 (של 9 דקות) הקפות מול שעתיים נהיגה נטו ועוד מודרכת?

ומה עם ביטוח? טיסות? לינה?

וכל זה על רכב כביש+ במקום רכבים שנולדו למסלול.

תהיה רציני... :)

אגב, אם רכבי כביש זה מה שמעניין אותך אז אני יכול להציע לך משהו יותר טוב מזה בפחות כסף (דבר איתי הפרטי אפנה אותך למקום הנכון).

פורסם

איפה בדיוק ההשוואה? 30K מול 10K ו-12 (של 9 דקות) הקפות מול שעתיים נהיגה נטו ועוד מודרכת?

ומה עם ביטוח? טיסות? לינה?

וכל זה על רכב כביש+ במקום רכבים שנולדו למסלול.

תהיה רציני... :)

אגב, אם רכבי כביש זה מה שמעניין אותך אז אני יכול להציע לך משהו יותר טוב מזה בפחות כסף (דבר איתי הפרטי אפנה אותך למקום הנכון).

שים לב שרשמתי 15k לבן אדם.

12 הקפות*10 יוצא שעתיים.

M3 או 911 זה לא סתם עוד רכבי כביש. ולשבוע ולא יומיים.

המחיר כולל הכל טיסות בזבוזים וכו׳.

בלי שום קשר אשמח לשמוע על הצעות להשכרת פורשה או m לשבוע במחירים אטרקטיבים.

turboy

• תוכן חדש...