Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוביאנקי A112 1979

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שאני מתבלבל עם הדגם החדש יותר.

אם אני זוכר נכון, המכניקה שלו היתה זהה לפיאט אונו 1000 Fire, - היתה לי כזו (89)

אכן, אתה מתבלבל עם הדגם החדש יותר. ה- A112 יוצרה עד 1986, והיתה מבוססת מכנית על ה- פיאט 127.

החליפה אותה ה-אוטוביאנקי/לנצ'יה Y10 , שאמנם "שאלה" את המכניקה של ה"אונו" ומנוע ה- Fire שלו.

עודד

פורסם
אני משער שכבר הבנת שאף אחד כאן לא אוהב את הרעיון שתהפוך את הביאנקה לבאגי, מה גם שאפילו חיפושית תעשה עבודה טובה יותר בתור שכזאת [ואני מסתכן ברצח מעל דפי הפורום מאוהבי החיפושיות, אבל מה לעשות, זו מועמדת טבעית יותר לבאגי].כמובן שכל רכב שתהפוך לבאגי גם יהיה בלתי חוקי לנסיעה על הכביש. מבחינת תקנות התעבורה בארצנו מותר לך להחליף רק את המגבים והצמיגים...:wink:

אני נהגתי בביאנקה הירקרקה שלנו כשנתיים. מאוד אהבתי אותה, היא הייתה כיפית לנהיגה, זריזה אבל לא מהירה מאוד. היו לה שני חסרונות -

1. הספסל האחורי לא התאים למה שאהבתי לעשות אז בספסלים האחוריים:oops:

2. לא היה לה מזגן - אז זה היה מקובל - היום בעייתי.

אם אני זוכר נכון היא חולקת את רוב חלקיה [חוץ מהפחים] עם פיאט 127 [ויתקנו אותי מומחי הפורום] ויש עדיין כמה שנעות היום בכבישים ומוצעות מדי פעם ביד 2 במחירים לא גבוהים יחסית.

במראה היא מנסה להיות דומה למיני מיינור אבל עם כל החיבה שלי כלפיה - אין לה את זה ממש [למעט דגם האברט הנחשק] ולכן אין ולא יהיה לה ערך אספני של ממש.

היא אף פעם לא תסובב ראשים או תזכה לכך שברמזור נערים מחוצ'קנים ישלפו את הסלולרי שלהם ויצלמו אותה, כפי שבעלי מכוניות שרירים אמריקאיות, אלפות, הארלים וכו' זוכים. תזכה לכמה חיוכים ממי שממש מכיר, ממי שזוכר. אם תשקיע בה ותשפץ אותה מאוד יפה - תזכה להערכה מחברי המועדון. אם תעבור לידי, אני גם אלטף אותה בחיבה.

עכשו לך ותבדוק מה אתה מחפש בה -

כניסה זולה לעולם האספנות [זולה יחסית...]? אם כן, כבר ראינו כאן בפורום מכוניות שיש להן פחות ערך אספני, פחות חן ויופי אבל זכו למאהב אמיתי שבחר בהן מסיבותיו הוא.

האם זאת שראית - נדלקת עליה ואתה ממש מוכרח שתהיה בחצר שלך? אם כן, אז לך על זה, ממילא שום תשובה של מישהו אחר לא תקל על ה'דודא' שלך עד שתקנה אותה.

לא רצח, אבל אתה מסתכן בהפיכת ההארלי למכסחת דשא.....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רק אם אתה אוהב את הרכב! להחזיק רכב כזה זה בור ללא תחתית!

הרכב חסכוני בדלק יחסית, קטן וחמוד,לרכב יש בעיות של חלקות\רקבונות, חלקים מכניים לא בעיה להשיג, אין מזגן כמובן, טסט קשה לעבור רק אם הרכב במצב מושלם! או עם קומבינות, ביטוח לא יקר ואם הרכב רשום "כאספנות" אז זה עולה 500 ש"ח בשנה אבל אתה יכול לנסוע משעה 9 בבוקר עד 7 בערב! , רכב כזה שווה בסביבות 3000 ש"ח אם הוא במצב מכני טוב וחיצוני סביר.

ולגבי באגי למה להרוס ענתיקה? לא חסר לך ביד 2 205, מאזדה 323F, יונדאים, ועוד כל מיני גרוטאות יפניות\קוריאניות משנות ה90 שאפשר להרוס!!!!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא מ7 בבוקר עד 9 בבוקר איסור הנסיעה ברכב אספנות?

עריכה: 3 תגובות אותו הדבר:)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא רצח, אבל אתה מסתכן בהפיכת ההארלי למכסחת דשא.....

ידעתי שיגיע רגע ותקלע לחלומותי הסוערים - גם הארלי וגם מכניס כסף...:lol:

כמובן שבארץ האפשרויות כבר חשבו על זה... [אמנם לא מנוע אמיתי, אבל אפשר לשים לו את המנוע של הבימר, הם יתאימו זה לזו]:

פורסם
הלו - אתה קצת נסחף ...:shock: :shock:

צודק זה הרבה בלאי ודלק ואז בטח יהיה קשה להחזיק את הרכב כלכלית.

עיר בלי עליות וירידות קנה אופניים.

• תוכן חדש...