Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוביאנקי A112 1979

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב...

ראיתי השבוע למכירה את הרכב הזה... היה כתוב מצב מכני טוב 900 סמק. הסתכלתי בשעון והיא עשתה 80 אלף קילומטר,

עכשיו השאלה שלי היא איך הרכב הזה בכללי? לדעתכם בהנחה שהוא בבמצב מכני טוב וחיצוני לא משהו.. כמה הוא שווה?

וקשה להחזיק רכב כזה? הרבה בעיות הוא יעשה? צריכת דלק גבוהה? ביטוחים טסטים לדעתכם יהוו בעיה?

ומבחינה חוקית אפשרי להפוך אותי לבאגי כזה או שזה מסובך?

תודה מראש..

פורסם

בלי להישמע מתנשא או מגעיל: אם אתה חושב על להפוך אותה לבאגי, עשה טובה - רד מהרעיון של לרכוש אותה. הרכב הזה ראוי למישהו שיודע באמת להעריך אותו על מה שהוא, מבלי לשנות לו את הצורה באופן בלתי הפיך ושיגרום להורדתו מהכביש לעד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בלי להישמע מתנשא או מגעיל: אם אתה חושב על להפוך אותה לבאגי, עשה טובה - רד מהרעיון של לרכוש אותה. הרכב הזה ראוי למישהו שיודע באמת להעריך אותו על מה שהוא, מבלי לשנות לו את הצורה באופן בלתי הפיך ושיגרום להורדתו מהכביש לעד.

מילים כדורבנות, כל מילה נוספת מיותרת !

חג שמח לחובבי הרכב, ולחובבי הרכב הנדירים בפרט !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אין שום קשר בין אוטוביאנקי לבין באגי.

אנא ממך רחם על האוטו הקטן והחמוד שלא נישארו הרבה ממנו ורד מהנושא.

פורסם

כמה הוא שווה? לפחות 50,000$....

וקשה להחזיק רכב כזה? הוא שוקל כ- 900 ק"ג. לי קשה להחזיק משקל כזה...:wink:

הרבה בעיות הוא יעשה? בגדול רכב לא מחונך, אך עם אופי טוב...

צריכת דלק גבוהה? 1:1 בלי מזגן

ביטוחים טסטים לדעתכם יהוו בעיה? טסט עוברים רק בקומבינה....

ומבחינה חוקית אפשרי להפוך אותי לבאגי כזה או שזה מסובך? יש לו פח 10 מ"מ. קשה מאוד לחיתוך...

תודה מראש.. גם לך...

הדברים נכתבו בציניות ברוח השרשור... חג שמח והכי חשוב שקט לכולם.

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

לא מבין את הקטע שלכם, בן אדם שלא מבין בא שואל אותכם שאלות וואלה אתם לא רוצים על תענו אבל להתחיל לבלבל תשכל בככה וככה? קשה לענות תשובה נורמלית בלי "ליפול" עליי??

פורסם

תגדיר את מטרת הקניה, אתה לא מזמן רצית לקנות דייהו נובירה ולפני כן פונטו דיזל.

למה פתאום שינית כיוון ?

פורסם

את הדייהו והפונטו וכל הרכבים שחיפשתי בתקציב מסווים זה לא לי זה לדוד שלי...

הביאנקי בישבילי... לא נסיעות רחוקות מידי בתוך העיר בעיקר (עיר קטנה הרבה עליות וירידות) ולערים השכנות הקרובות.

ובעתיד אולי לשפץ אותה ולעשות אותה כמה שיותר יפה ו"חדשה"

פורסם

תקשיב מאור לוי, לא ניפול עליך!

באתר הזה אוהבים רכבים ועושים הכל בכדי להציל אותם,

לקחת רכב כזה ולעשות אותו "באגי" זה כמו לאכול חזיר בשמנת בפרהסייה ביום כיפור!

רכב אספנות קונים מאהבה, ובונים אותו לאט לאט ובסבלנות ותמיד ההשקעה גדולה

מהשווי של הרכב.

אף אחד כמעט לא מטפל ברכבים כאלה, וגם בחלקי חילוף ופחחות צריך להשקיע

המון כסף לרכב אין מזגן, והוא לא נוסע כמו רכב מודרני שאתה מכיר.

ביידים לא נכונות הרכב מסוכן, וקרוב לוודאי שאם אתה לא מתמצא במכניקה

תמצא עצמך לא פעם תקוע בצד הכביש ומזמין גרר.

החברה לא יתלהבו לנסוע איתך בקיץ וכמעט בטוח שתמיד תגיע אחרון אם בכלל...

הטסטים לא יהיו קלים, ואין מקום לרמקולים גדולים וסאבופר מאחור.

מצד שני בחניות יהיה לך קל, כי זה היה אוטו של בנות בסוף שנות השיבעים ותחילת השמונים.

בקיצור, עדיף לך לקנות רכב מודרני עם מזגן וכל חבילות הבטיחות הנלוות לרכב חדש

מערכת סטראו טובה ופנסי הלוגן ועזוב את הביאנקי למישהו שמבין וידע איך להתנהג אליה. -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תשמע, יש לי נסיון עם באגי, כי היו לי כמה. חתכתי כמה מכוניות בחיי, עד שהגעתי לזאת שיצאה הכי טוב, מבחינת התנהגות, אחיזת שטח, וגם מסובבת ראשים לא קטנה.. כן , זאת אחת ולא אחרת.. יונדאי גטס. לך על יונדאי גטס. אחלה באגי. פח נחתך בקלות, ועם השאריות אפשר להכין ספויילרים לרכב אחר, אז זה WIN WIN, אתה מבין?

פורסם

אני משער שכבר הבנת שאף אחד כאן לא אוהב את הרעיון שתהפוך את הביאנקה לבאגי, מה גם שאפילו חיפושית תעשה עבודה טובה יותר בתור שכזאת [ואני מסתכן ברצח מעל דפי הפורום מאוהבי החיפושיות, אבל מה לעשות, זו מועמדת טבעית יותר לבאגי].כמובן שכל רכב שתהפוך לבאגי גם יהיה בלתי חוקי לנסיעה על הכביש. מבחינת תקנות התעבורה בארצנו מותר לך להחליף רק את המגבים והצמיגים...:wink:

אני נהגתי בביאנקה הירקרקה שלנו כשנתיים. מאוד אהבתי אותה, היא הייתה כיפית לנהיגה, זריזה אבל לא מהירה מאוד. היו לה שני חסרונות -

1. הספסל האחורי לא התאים למה שאהבתי לעשות אז בספסלים האחוריים:oops:

2. לא היה לה מזגן - אז זה היה מקובל - היום בעייתי.

אם אני זוכר נכון היא חולקת את רוב חלקיה [חוץ מהפחים] עם פיאט 127 [ויתקנו אותי מומחי הפורום] ויש עדיין כמה שנעות היום בכבישים ומוצעות מדי פעם ביד 2 במחירים לא גבוהים יחסית.

במראה היא מנסה להיות דומה למיני מיינור אבל עם כל החיבה שלי כלפיה - אין לה את זה ממש [למעט דגם האברט הנחשק] ולכן אין ולא יהיה לה ערך אספני של ממש.

היא אף פעם לא תסובב ראשים או תזכה לכך שברמזור נערים מחוצ'קנים ישלפו את הסלולרי שלהם ויצלמו אותה, כפי שבעלי מכוניות שרירים אמריקאיות, אלפות, הארלים וכו' זוכים. תזכה לכמה חיוכים ממי שממש מכיר, ממי שזוכר. אם תשקיע בה ותשפץ אותה מאוד יפה - תזכה להערכה מחברי המועדון. אם תעבור לידי, אני גם אלטף אותה בחיבה.

עכשו לך ותבדוק מה אתה מחפש בה -

כניסה זולה לעולם האספנות [זולה יחסית...]? אם כן, כבר ראינו כאן בפורום מכוניות שיש להן פחות ערך אספני, פחות חן ויופי אבל זכו למאהב אמיתי שבחר בהן מסיבותיו הוא.

האם זאת שראית - נדלקת עליה ואתה ממש מוכרח שתהיה בחצר שלך? אם כן, אז לך על זה, ממילא שום תשובה של מישהו אחר לא תקל על ה'דודא' שלך עד שתקנה אותה.

פורסם

אם בא לך באמת לחיות עם האוטו הזה דע לך:

זה אחלה אוטו, לדעתי האישית הוא אפילו יפה (יכול להיות שאני מתבלבל עם הדגם החדש יותר).

אם אני זוכר נכון, המכניקה שלו היתה זהה לפיאט אונו 1000 Fire, - היתה לי כזו (89) ואני עדיין מתגעגע, אוטו פשוט ביותר אבל מאוד מאוד חמוד.

ממש לא אוטו לדאווין אבל לשלי היה המון אופי...

בועז.

• תוכן חדש...